Αληθινές Ιστοριές: Στέλλα 19 από Δάλι: Έκανα one night stand…

0
144

Γενικά δεν έχω κολλήματα με το σεξ ωστόσο ποτέ δεν ξεπερνώ τις κόκκινες γραμμές με παράνομους έρωτες.

Ο καθένας όταν είναι ελεύθερος μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ είμαι 19 χρονών και είχα 3 ολοκληρωμένες σχέσεις στην ζωή μου.

Σας γράφω επειδή πριν από λίγες μέρες πήγα σε νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας και γνώρισα ένα πολύ ωραίο Κύπριο ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας Α` κατηγορίας.

Η γνωριμία μας κατέληξε στο πρώτο μου one night stand στο αυτοκίνητο του όπου το κάναμε δύο φορές. Λίγες μέρες αργότερα ένας πολύ καλός μου φίλος επίσης ποδοσφαιριστής μου είπε πως ο μ@λ@κας που έκανα έρωτα μαζί του πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας το επόμενο πρωί και το υπερηφανεύτηκε στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Χωρίς να το λέω ψωνίστηκα δεν είμαι καμιά άσχημη. Έχω συνεχώς πολλά φλερτ όπου κι αν πάω . Δεν είναι τυχαίο βέβαια που έχω σχεδόν 4300 φίλους στο facebook.

Διαβάστε επίσης:  ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Κρητικό … χασίς!

Ένιωσα ντροπή που με έκανε ρεζίλι μπροστά στους υπόλοιπους συμποδοσφαιριστές του. Πόσο γαίδαρος πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό.

Έχει σχεδόν τρείς βδομάδες δεν βγαίνω έξω τα βράδια επειδή ντρέπομαι. Και μην με κατακρίνει κανείς για ότι έκανα. Δικαίωμα μου ήταν.

Το χειρότερο είναι πως έμαθα πως ο μ@λ@κας είναι και σε σχέση. Έτσι μου έρχεται να πάει το κορίτσι και να της τα πώ όλα. Λάθος μου επειδή είμαι άσχετη με ποδόσφαιρο δεν ξέρω ο κάθε ποδοσφαιριστής με ποιάν τα έχει ή αν είναι παντρεμένος.

Ξέχασα να σας πω ότι μετά απο δύο μέρες άρχισα να δέχομαι friend reguest στο facebook και απο άλλους συνποδοσφαιριστές του που πιθανότατα θα νομίζουν πως πάω με τον πρώτο τυχόντα.