Αληθινές Ιστοριές: O παράνομος έρωτας Κύπριας socialite με τον κολλητό του άντρα της

0
204

Θέλοντας και μη είμαι ένα αναγνωρίσιμο άτομο αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου μου μας αναγκάζουν κάθε βδομάδα να φιγουράρουμε στα περιοδικά. Η αλήθεια είναι πως αυτό στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ. Κομμωτήρια, μακιγιάζ, ρούχα, κοσμήματα… ζούσα για όλα αυτά!

Σήμερα, όμως, είναι ο μεγάλος μου φόβος αφού εάν μαθευτεί η παράνομη σχέση μου με τον Κ. δεν θα μπορέσω να ξανακυκλοφορήσω! Λοιπόν, όλα ξεκίνησαν πριν 1 χρόνο, σε μια βραδινή έξοδο όπου μαζί μας ήταν και ο καλύτερος φίλος του άντρα μου. Καιρό πριν είχα καταλάβει ότι με φλέρταρε χωρίς όμως να ανταποδίδω. Εκείνο το βράδυ, όμως, ήταν πολύ διαφορετικό… Λίγο το ποτό, λίγο η απρόοπτη συνάντηση του συζύγου μου με υψηλά υφιστάμενο στέλεχος που τον ανάγκασε για αρκετή ώρα να είναι μακριά ήταν μόνο κάποιες από τις αιτίες που με έφεραν πιο κοντά με τον Κ.

Στην αρχή με πλησίασε, αρχίσαμε να χορεύουμε όπου ήρθαμε πολύ κοντά, μου πέρασε το χέρι στη μέση και μετά λίγο πιο κάτω. Μου ψιθύρισε στο αυτί πόσο πολύ του αρέσω και πως με σκέφτεται συνέχεια! Στην συνέχεια μου είπε ότι θα ήθελε να συναντηθούμε είτε εκείνο το βράδυ είτε την επόμενη μέρα.

Καιρό είχα να νιώσω έτσι! Αν και ο άντρας μου, μου προσφέρει τα πάντα (υλικά αγαθά) εντούτοις δεν είναι τόσο τρυφερός μαζί μου όπως παλιά. Με αυτόν ένιωσα και πάλι σημαντική! Εκείνος είναι διαζευγμένος με δυο παιδιά οπόταν ήταν πιο άνετος και είχε και τον δικό του χώρο. Τον συνάντησα την επόμενη μέρα στο διαμέρισμα του στη Λευκωσία. Κάναμε έρωτα, ήταν τέλεια! Όπως μου είπε ο λόγος που ήρθε κοντά με τον άντρα μου ήμουν εγώ αφού του άρεσα από την πρώτη στιγμή που με είδε.

Διαβάστε επίσης:  Τι θέλει η κάθε γυναίκα στο σεξ ;

Από εκείνη την μέρα μέχρι και σήμερα είμαστε αχώριστοι! Τον συναντάω κρυφά, έρχεται μαζί μας σε dinner, parties και στο σπίτι όπου εκεί προσπαθούμε να συναντηθούμε κρυφά για ένα χάδι και ένα φιλί.

Φέτος, ήρθε μαζί μας και στις διακοπές! Μέναμε δίπλα – δίπλα και παρίστανα την κουρασμένη για να μην ακολουθήσω το σύζυγο μου και την υπόλοιπη παρέα, το ίδιο έκανε και εκείνος και έτσι βρίσκαμε την ευκαιρία και συναντιόμασταν.

Αν και νιώθω τύψεις εντούτοις ζω ένα μεγάλο έρωτα που δεν θέλω να τελειώσει. Αν δεν ήμουν αυτή που είμαι θα ζητούσα διαζύγιο αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Ο κύκλος μας θα με κατακρίνει, δεν θα μπορέσω να ξαναβγώ στην κοινωνία, πέρα από αυτό δεν θα μπορέσω να έχω την πλούσια ζωή που κάνω τώρα!