Αυτές είναι οι τροφές που καταπολεμούν τον καρκίνο!

0
50

Ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει, προσθέτοντας το δικο του επιστημονικό λιθαράκι. Και όμως υπάρχουν τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνο.

Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière του Παρισιού δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα τρόφιμα εκείνα που πρέπει να τρώμε ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Η ΛΙΣΤΑ:

Ρόδι

Πράσινο τσάι

Κουρκουμάς

Καφές

Ντομάτες

Αυγό και ψωμί ολικής

Μπρόκολο και λάχανο

Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγγες

Κόκκινο κρασί με μέτρο

Προς αποφυγή: όλα τα τρόφιμα που έχουν παραψηθεί ή καεί

Διαβάστε επίσης:  Κάλιο: Απαραίτητο για πρόληψη πίεσης, εγκεφαλικού, οστεοπόρωσης - Τροφές που περιέχουν νάτριο και κάλιο