Δωρεάν προληπτικός έλεγχος στο Δήμο ελληνικού Αργυρούπολης

104
εγκεφαλικό, παίξτε χαρτιά,

Μια ακόμη προληπτική δράση υλοποιείται από το τμήμα πρόληψης & προαγωγής της Δημόσιας Υγείας ,της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης,  σε συνεργασία με το  Ερρίκος Ντυνάν  Hospital Center

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος  των κατοίκων του Δήμου που θα περιλαμβάνει εξέταση από Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Οφθαλμίατρο και Δερματολόγο .

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την Τρίτη 26   έως  και την Πέμπτη  28 Ιανουαρίου  από 9:00 έως 15:00 στον προαύλιο  χώρο  του Δημαρχείου  (Κύπρου 68), όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα του θεραπευτηρίου, και  καθημερινά θα υπάρχει διαφορετική ιατρική ειδικότητα.

ΤΡΙΤΗ 26/1/16   ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ & ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1/16  ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ & ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 28/1/16 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

Στόχος του προγράμματος θα είναι η πρόληψη, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων όσων ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά και κοινωνικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού και κατοικούν στα όρια του Δήμου  .

Διαβάστε επίσης:  Πρόωρος θάνατος: Το σημάδι που προειδοποιεί

Η κινητή μονάδα θα δώσει την δυνατότητα πρόσβασης σε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που θα εκτιμήσουν την κατάσταση υγείας των συμμετεχόντων  και θα δώσουν οδηγίες όπου χρειάζεται για περαιτέρω έλεγχο.

Ραντεβού μπορείτε να κλείνετε στο : 210-9961973 & 210-9904205