Ζώδια & Καρμικές Σχέσεις!

89

Καρμικοί Έρωτες, δε σημαίνει πάντα πως έχουν και ευτυχισμένο τέλος! Ή πως εκπληρώθηκαν μέχρι να χορτάσει ο ένας τον άλλον. Απλά συνέβη και μετά; Το χάος!

Η αλήθεια είναι πως το θέμα αυτό με γοητεύει, με συναρπάζει, με παρασέρνει, γιατί έχει να κάνει με μαγικές ενέργειες. Τη δική μου και τη δική σου.

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, που με μια σκέψη, σε ανατριχιάζουν και ας τα χιλιόμετρα είναι αμέτρητα. Είναι και εκείνοι που όταν συναντιούνται τα βλέμματά τους, κολλάνε και λένε, όσα δε μπορεί να πει το στόμα.

Επικοινωνούν οι αύρες μας.. ενώνονται και χάνονται σε ένα απέραντο σύμπαν.. Όμως γυρεύονται μεταξύ τους.. γιατί πρώτα πρέπει να ανταμώσουν και μετά να γίνει εκείνο το μαγικό το μπαμ..

Όταν πέφτουν τα αστέρια από τον ουρανό.. μήπως ένας Καρμικός Έρωτας γεννιέται; Μήπως κάποιος πεθαίνει; Μήπως δε θα το μάθουμε ποτέ;;;
Φιλάκια..

Κριός με Ζυγό (Άρης – Αφροδίτη)

Έντονη σχέση, γεμάτη από πάθος!
Σα το σκύλο με τη γάτα ένα πράγμα! Η πρώτη επαφή άκρως εκρηκτική αφού ο Κριός βρίσκεται σε ταχύτητες τρελές και ο Ζυγός απολαμβάνει τη στιγμή! Αυτό ως αρχή είναι η αιτία που θα προσέξει ο ένας τον άλλον. Ταρακουνιέται κανονικά το είναι τους, αφού τους κάνει τρομερή εντύπωση πώς μπορεί να είναι έτσι κάποιος. Εκεί έρχεται και εκείνη η μυστήρια η έλξη. Στη πραγματικότητα ο Κριός είναι τόσο νευρικός και στη τσίτα που λέμε, που δεν αφήνει το χρόνο στο Ζυγό να εκφραστεί ελεύθερα. Ο Ζυγός έτσι με αυτό τον τρόπο αναγκάζετε να πατήσει γκάζι και να δράσει, κάτι που στη πορεία μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε μια τέτοια σχέση. Σεξουαλικά το θέμα ξεφεύγει, αφού ο Κριός είναι μέσα στο πάθος και ο Ζυγός μέσα στον ενθουσιασμό. Συναντιούνται δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, ενώνονται οι παράλληλες διαστάσεις, πάντως φλέγονται κανονικά! Τα ταξίδια και η άνετη ζωή, κοινό τους ενδιαφέρον!

Ταύρος με Σκορπιό (Αφροδίτη – Πλούτωνα)

Παθιασμένη σχέση, γεμάτη από ερωτισμό!
Απίστευτη σχέση, το λέω και το υπογράφω κιόλας! Έλξη, χημεία, μυστήριο, πάθος, από τη πρώτη τη ματιά! Ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπος που έχει γνώση, εμπειρία, είναι δυναμικός, δραστήριος και οι σκέψεις του τρέχουν. Ζει το τώρα με πάθος, γουστάρει το δύσκολο, το ακατόρθωτο, είναι τολμηρός! Ο Ταύρος από την άλλη είναι πολύ της πολυθρόνας και μόνο ένας Σκορπιός μπορεί να τον ξεβολέψει. Στο τέλος θα γουστάρει ο Ταύρος τρελά, γιατί κάπως έτσι θέλει. Κάποιον να τον ξυπνά, να τον ταρακουνά, να τον βάζει στη πρίζα που λέμε. Οι δυο τους ενώνονται από τη πρώτη τη στιγμή, όμως υπάρχει πολύ σκοτάδι στη πορεία. Ζήλειες και από τις δυο πλευρές, κτητικότητα και ανταγωνισμός! Το πείσμα δε, κυριαρχεί σε όλο του το μεγαλείο. Εκεί μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και πόλεμος! Εκεί όμως μπορεί να προκύψει και το καλύτερο σεξ ever! Ανήκει ο ένας στον άλλον αποκλειστικά και ενώνουν τη φαντασία και τα σκοτάδια τους και φτιάχνουν το ανεπανάληπτο! Φοβερό σεξ!

Δίδυμος με Τοξότη (Ερμής – Δία)

Απελευθερωμένη Σχέση, γεμάτη από περιπέτεια!
Έχω καταλήξει ότι τελικά αυτά τα ζώδια ταιριάζουν πολύ! Και οι δυο λατρεύουν την ελευθερία τους, συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να καταπιέσουν ο ένας τον άλλον. Πού είναι το αντίθετο σε αυτούς τους δυο λοιπόν; Στο τρόπο σκέψης, ο ένας είναι πολύ της φιλοσοφίας, ο Τοξότης, ενώ ο Δίδυμος, ζει τη στιγμή, το θέλει εδώ και τώρα. Μια τέτοια γνωριμία, ή από την αρχή θα καταλήξει ερωτική, ή μπορεί να περάσουν και χρόνια, αφού συνήθως είναι ο ένας κοντά στον άλλον, αλλά ζουν παράλληλα και με διαφορετικούς συντρόφους! Το Κάρμα, είναι ένα συνεπώς, κάποια στιγμή η ένωση αυτών των δυο, θα είναι εξωπραγματική και άκρως ερωτική! Τις καταστάσεις που προκύπτουν τις αντιμετωπίζουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο, να ακόμα μια κόντρα, που μόνο ένας Δίδυμος μπορεί να συμβιβαστεί και να κάνει πίσω. Το σεξ είναι μια υπόθεση εγκεφαλική. Μετά όλα τα άλλα είναι φαντασία. Τα ταξίδια το κοινό τους σημείο. Το μεγαλύτερο πάθος τους..

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22, Οκτωβρίου;

Καρκίνος με Αιγόκερω (Σελήνη – Κρόνο)

Ανώμαλη Σχέση, γεμάτη από δράμα και πάθος!
Όχι η ημέρα με τη νύχτα! Ούτε καν! Και όμως συμβαίνουν και αυτά! Λυπάμαι τα ευαίσθητα τα Καρκινάκια, γιατί εσείς οι Αιγόκεροι είστε σκληροί και βάναυσοι, αλλά να που μόλις σας ανέφερα γιατί ταιριάζετε εσείς οι δυο. Ο ένας είναι υπερβολικά συναισθηματικός και ο άλλος υπερβολικά της τετράγωνης λογικής. Το δράμα που ζουν αυτοί οι δυο, είναι όταν το Καρκινάκι, έχει τις μαύρες του και οι ψυχολογικές του οι μεταπτώσεις κάνουν party. Εκεί ο Αιγόκερως είναι παγερά αδιάφορος, γιατί απλά γνωρίζει ότι είναι οι ημέρες τέτοιες και να το επεισόδιο! Δε ξέρω αν το άγριο σεξ, θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα, σίγουρα όμως το αισθησιακό γεμάτο από πάθος με ατμόσφαιρα ρομαντική, θα έκανε το θαύμα της. Έτσι ο Αιγόκερως ξαφνικά γεμίζει από συναισθήματα, κάτι που το έχει απίστευτη ανάγκη. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, με το πιο σαδομαζοχιστικό τρόπο!

Λέων με Υδροχόος (Ήλιος – Ουρανό)

Αλληλοεξαρτώμενη Σχέση, γεμάτη από εντάσεις και φώτα δημοσιότητας!
Έντονες προσωπικότητες και οι δυο, που αποζητούν τη προσοχή όχι μόνο ο ένας του άλλου, αλλά και όλων των υπολοίπων. Να μια διαμάχη αιώνια. Ποιος είναι ο καλύτερος και ο πιο αξιοθαύμαστος! Στην αρχή ο Υδροχόος γοητεύεται από τη φωτεινότητα και αυτό το λαμπερό που εκπέμπει το Λιοντάρι, στη πορεία, σχετικά τον εκνευρίζει γιατί του παίρνει λίγο τα φώτα της δημοσιότητας. Δε συμφωνούν σε τίποτα, δε συμβαδίζουν, δε τα βρίσκουν. Όμως κατά βάθος θέλουν να είναι μαζί. Ο απρόβλεπτος Υδροχόος, δε μαζεύεται φυσικά, ζει για την ελευθερία και το φλερτ, γεγονός που ίσως να είναι και η αιτία χωρισμού ενός τέτοιου ζευγαριού, για πάνω όμως από εκατό φορές! Επειδή όμως έχουν ανάγκη την ύπαρξη του άλλου μέσα στη ζωή τους, είναι πάντα μαζί κατά ένα περίεργο τρόπο.. Σεξ, βία, ψέματα και ένα πολύ άσχημο διαζύγιο! Μίσος και έχθρα αξεπέραστη!

Παρθένος με Ιχθύ (Ερμής – Ποσειδώνα)

Ασύλληπτη Σχέση, με φαντασία, όνειρο και χρονοδιάγραμμα!
Ειλικρινά, δε μπορώ να τους φανταστώ σα ζευγάρι ερωτικό αυτούς τους δυο. Καμία σχέση, όχι η μέρα με τη νύχτα. Δεν υπάρχει καν χαρακτηρισμός. Όμως επειδή είναι αντίθετα, έλκονται κατά ένα πολύ μυστήριο τρόπο. Πώς γίνεται το χάος ο Ιχθύες, να γουστάρει το Παρθένο το τακτικό και τον επιμελή; Να γιατί ταιριάζουν. Ο ένας μαζεύει και ο άλλος τον αμολάει.. Ο Παρθένος έχει μεν συναισθήματα, αλλά δε τα εκδηλώνει με τίποτα. Ο Ιχθύες είναι τόσο ρομαντικός και φαντασμένος, που καλύπτει και τους δυο, σε όλο το φάσμα αυτό! Βέβαια πληγώνεται συνεχώς και τρώει τα μούτρα του από το σκληρό Παρθένο, αλλά είναι και αυτό ένα βίτσιο. Προφανώς του αρέσει, κάποιος να τον προσγειώνει ανώμαλα πολύ. Και αυτό είναι το αντίθετο ζώδιο. Οι συγκρούσεις τους μοναδικές, αφού ο Ιχθύες θέλει να πετάξει και ο Παρθένος του λέει πάντα πως δεν έχει τα φτερά! Η φλόγα του Ιχθύ είναι το οξυγόνο του Παρθένου. Ποτέ μη το ξεχνάμε αυτό!