Μάθε τι μπορείς να κάνεις με τα χέρια σου: Προσοχή στις «τρύπες»

0
319
Υγεία, εσώρουχα, λάθη,

Τα χέρια ψηλά όποιος πιστεύει ότι είναι φοβερός εραστής. Πρόλαβες και τα σήκωσες, ε; Δε θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά έχεις καταφέρει ποτέ να κάνεις μια γυναίκα να τελειώσει χωρίς καν να βγάλεις το παντελόνι σου;

Ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά δεν είναι. Οι γυναίκες λατρεύουν τα χέρια σου. Συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν πάνω σου. Τα θέλουν πάνω τους, μέσα τους, σε κάθε σημείο, με κάθε ένταση. Μην την αφήσεις να τα απομακρύνειΒάζεις τα χέρια σου στην πρώτη τρύπα που βρίσκεις.

Τι σκέφτεται: Υπάρχουν κι άλλα παιχνιδάκια εκεί κάτω.

Η κλειτορίδα της δεν είναι μόνο το μικρό εξόγκωμα που βλέπεις. Εκτείνεται αρκετά εκατοστά μες στον κόλπο της. Μάθε ότι η ευαίσθητη περιοχή που ψάχνεις εντοπίζεται στα εξωτερικά χείλη του αιδοίου της. Χάιδεψέ τα από κάτω προς τα πάνω χρησιμοποιώντας αρχικά δυο τρία δάχτυλα.

Διαβάστε επίσης:  Ένα βίντεο που αναδεικνύει το μεγαλείο του πλανήτη μας! - Καθηλώνει η εικόνα της Γης από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Επειτα με ένα υγρό δάχτυλο κατευθύνσου προς τα εσωτερικά χείλη κι εξερεύνησε το σημείο. Τρίψε απαλά με όλη την παλάμη σου την ευρύτερη περιοχή και προετοιμάσου να αποδείξεις ότι είχαν δίκιο που σου ’λεγαν όταν ήσουν μικρός ότι έχεις μακρύ χέρι.

Πιάσε το αιδοίο της, έτσι ώστε η παλάμη σου να ακουμπά το ηβικό οστό και τα δάχτυλά σου να κοιτάζουν προς τα κάτω καλύπτοντας τα κάτω χείλη.

Ασκησε μικρές πιέσεις. Είναι ανθρώπινη σάρκα, όχι ο λεβιές του αυτοκινήτου.