Νέα αναβολή από το ΣτΕ για το Κύπελλο – Εκτός προθεσμίας της FIFA η νέα ημερομηνία

23

Αυτό που ήταν το πιο πιθανό να συμβεί, τελικά επιβεβαιώθηκε. Οι συνήγοροι της ΕΠΟ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο και ζήτησαν εκ νέου αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής της ομοσπονδίας κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή.

Σήμερα θα εκδικαζόταν η προσφυγή της ΕΠΟ στο ΣτΕ για τη διακοπή του Κυπέλλου ωστόσο η υπόθεση αναβλήθηκε εκ νέου για τις 19 Απριλίου. Η είδηση δεν βρίσκεται στην ανακοίνωση της αναβολής αλλά στη νέα ημερομηνία για την οποία ορίστηκε η υπόθεση αφού θα έχει εκπνεύσει η προθεσμία που αναμένεται να δώσει η FIFA στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επιστολή που θα φτάσει σήμερα στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδί θα έχει ως καταλυτική ημερομηνία την 11 ή την 14η Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι έως τότε, παραμένει σε ισχύ η απόφαση του Σταύρου Κοντονή.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/1/18

Πλέον, οι εκδοχές είναι τρεις. Ο Κοντονής να πάρει πίσω την απόφαση του, η ΕΠΟ να οπισθοχωρήσει και με την παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη να οδηγήσει τον υφυπουργό σε επανέναρξη του θεσμού ή να εφαρμοστούν οι κυρώσεις της FIFA και το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποβληθεί από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα.