Οι 5 στάσεις που δεν αρέσουν στις γυναίκες !

0
208

Ξεχάστε όσα ξέρατε. Ήρθε μία έρευνα να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε για τις αγαπημένες στάσεις των γυναικών στο σεξ.

Η έρευνα του περιοδικού Women’s Health πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.200 γυναικών και διέλυσε όλες τις αντιλήψεις που είχαν οι άντρες για τις στάσεις που αρέσουν στην εκάστοτε σύντροφο τους κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Ποιες όμως είναι οι 5 στάσεις που δεν αρέσουν στις γυναίκες;

1. Στα τέσσερα

Δεν το περιμένατε; Ούτε και μείς! Και όμως οι κυρίες που πήραν μέρος στην έρευνα την κατέταξαν πρώτη για ένα απλό λόγο: Είναι πολύ επίπονη. Αυτό προκύπτει από την βαθιά διείσδυση η οποία δεν είναι όλες τις φορές τόσο απολαυστική. Στα… πλην είναι και το γεγονός πως αν βγει εντελώς ο παρτενέρ ο κόλπος έχει περισσότερες πιθανότητες να στεγνώσει πλήρως από τα υγρά.

2. Γυναίκα από πάνω

Δεν αρέσει αυτή η στάση λόγω ανασφάλειας. Η πλειονότητα των γυναικών ανησυχεί για την εικόνα του στήθους και της κοιλιάς κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης στάσης, ενώ πολλές γυναίκες ισχυρίζονται πως δεν φαίνονται σέξι όταν την κάνουν.

Διαβάστε επίσης:  Dan Bilzerian … King of Instagram! (βίντεο)

3. Ανάποδη καουμπόισσα

Εδώ η εν λόγω στάση επιλέχτηκε με ένα σκεπτικό που έχει μια βάση και είναι η δυσκολία να φτάσουν σε οργασμό. Μάλιστα οι επιστήμονες κατανοούν το γιατί, καθώς είναι σχεδόν ανατομικά αδύνατο να γίνει σωστά η πράξη και ο οργασμός.

4. Ιεραποστολικό

Περίπου ο λόγος παρόμοιος με το νούμερο τρία. Απλά δεν υπάρχει ο ερεθισμός των κατάλληλων σημείων. Το θετικό πάντως για αυτή την στάση είναι πως υπάρχει μεγαλύτερη επαφή ανάμεσα στους δυο συντρόφους οπότε η στάση αυτή είναι μια καλή αρχή για τα περαιτέρω.

5. Η στάση 69

Καθαρά ψυχολογικός ο λόγος εδώ. Οι συμμετέχουσες δήλωσαν πως απλά δεν μπορούν να… συγκεντρωθούν στο να δέχονται και να κάνουν ταυτόχρονα στοματικό σεξ. Για τον λόγο αυτό δεν μπορούν να φτάσουν έτσι σε οργασμό, οπότε και αποφεύγουν να την κάνουν.