Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Η κόντρα Μεϊμαράκη -Καμμένου… καλά κρατεί

Επίθεση με σκληρή γλώσσα κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα newpost.gr.

Απαντώντας σε όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εναντίον του στο debate, ο πρόεδρος της Ν.Δ., ανέφερε ότι όλα αυτά έχουν απαντηθεί και κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα καθώς «βλέπει ότι δεν μπαίνει στη Βουλή και κοντεύει να τρελαθεί».

«Κι εγώ τον λέω κατάδικο. Έχει τρεις καταδίκες», συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφερόμενος στον Παν. Καμμένο για τον οποίο είπε ότι δεν είναι δεξιός, αφού συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσίπρα σε αριστερή πορεία και όχι για συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Για την «υπόθεση Καρούζου» ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι έχουν ελεγχθεί μετά από δικό του αίτημα τα πόθεν έσχες και οι λογαριασμοί του, καθώς και των μελών της οικογένειάς του και δεν έχει βρεθεί τίποτα.

Είπε επίσης, ότι με συμβολαιογραφική πράξη που έχει υπογράψει έχει ζητήσει αν βρεθεί κάτι παραπάνω που να μην δικαιολογείται να του το πάρουν.

«Δεν με κατηγορεί για μίζα, αλλά λέει γιατί πλήρωσα…», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι οι πληρωμές του υπουργείου Άμυνας δεν γίνονται απλά επειδή ο υπουργός πάει και βγάζει λεφτά από κάποιο χρηματοκιβώτιο, αλλά με συγκεκριμένη διαδικασία, με έλεγχο των τιμολογίων από το ελεγκτικό συνέδριο κ.λπ.

«Αν η πληρωμή δεν είναι νόμιμη γιατί παραλαμβάνει τον άλλο μήνα ο υπουργός το Ωκεανός; Να βγει ο υπουργός να πει αν είναι νόμιμη ή παράνομη. Γιατί δεν βγαίνουν να το πουν;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. λέγοντας ότι ο ομόλογός του των ΑΝ.ΕΛ. φαίνεται ως συνομιλητής του Άκη στο ημερολόγιό του.

«Θα έρθει ο κ. Καμμένος να κάνει κήρυγμα σε μένα και ο κ. Τσίπρας να μιλήσει για διαπλοκή και διαφθορά», είπε επιπλέον εξαπολύοντας επίθεση και κατά του πρώην πρωθυπουργού.

«Ο Αλέξης έχει μπέιμπι φέις, όλο δεν ξέρει. Δεν ήξερε για τον Βαρουφάκη, δεν ήξερε για τη Ζωή, δεν ήξερε ότι είχαν δύναμη οι τράπεζες, δεν ήξερε ότι έχουμε θαλάσσια σύνορα…», είπε και χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό «μνημονιακό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του διερωτήθηκε, «γιατί ενώ μπορούσε ο κ. Καμμένος να ζητήσει η σχετική δικογραφία με 50 υπογραφές να πάει στην Ολομέλεια, δεν το έκανε»;

«Τώρα το θυμήθηκε, αλλά δεν βλέπει ότι η κοινή γνώμη έχει καταλάβει τι -να μην πω τώρα- είναι ο κ. Καημένος πως τον λένε…», είπε συγκεκριμένα.

Σε ότι αφορά τις συνεργασίες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανέλαβε ότι δεν απορρίπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί προτεραιότητα έχει η επίλυση των προβλημάτων και η χώρα ζητά συναινέσεις και συνεργασίες.

«Για αυτό θέλω να πάω από τώρα στην Κουμουνδούρου να του πω ότι για αυτά τα προβλήματα εγώ προτείνω αυτά, πού διαφωνείς, να συμβαδίσουμε…», σημείωσε και επανέλαβε την ανάγκη εφαρμογής εθνικού σχεδίου που θα μας βγάλει από την κρίση.

Κατηγόρησε, επίσης, τον Αλέξη Τσίπρα ότι ήθελε σύντομη προεκλογική περίοδο 20 ημερών για να μην δει ο κόσμος τι θα πληρώσει με τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνει το μνημόνιο.

«Να μην προλάβει να δει ο κόσμος ότι από αριστερούλης, αντιμνημονιακός τα υπέγραψε όλα φαρδιά πλατιά», ανέφερε και συμπλήρωσε πως «αν ο κ. Τσίπρας δεν θέλει τελικά συνεργασία να πάρει και το κόστος του».

ΑΝΕΛ: Σε πολύ μεγάλη σύγχυση ο κ. Μεϊμαράκης

«Πρέπει να βρίσκεται σε πολύ μεγάλη σύγχυση ο κ. Μεϊμαράκης. Ούτε ο κ. Καμμένος, ούτε κανείς άλλος σύχναζε ποτέ σε σπίτια εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου. Προφανώς θα μπερδεύεται με τον κ. Καρούζο, με τον οποίο είχε πολύ καλές σχέσεις και στο σπίτι του οποίου σύχναζε για αρκετό καιρό στο παρελθόν».
Αυτό αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε δήλωση-απάντησή της «στις κακοήθειες του Β. Μεϊμαράκη στο newpost.gr».
«Ο εγκαλούμενος για κακουργηματικές πράξεις σχετικά με την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων κ. Μεϊμαράκης απεδείχθη ότι εκτός από κοινός συκοφάντης, είναι και ψεύτης. Δεν θα τον παρακολουθήσουμε άλλο. Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε» καταλήγει στην δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τσίπρας: Εγκληματικές ευθύνες για τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ-Στο Παρίσι ο Τσίπρας: Θετική η έκθεση Μπακογιάννη για την ένταξη...

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο Παρίσι προκειμένου να συμμετάσχει στην συζήτηση και ψήφιση της έκθεσης της Ντόρας Μπακογιάννη για την ένταξη του Κοσόβου στο...

Αμηχανία και γκρίνια σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μετά την «ομολογία» Παππά για προσυνεννόηση

Σε μια φάση που οι πολιτικοί χειρισμοί της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης άρχισαν να αποδίδουν και ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε να ανακτά το χαμένο...
Βουλή: Άγρια κόντρα Βορίδη-Τσακαλώτου για τις καταλήψεις

Βουλή: Οξεία αντιπαράθεση Ανδρουλάκη – Βορίδη 

Οξύτατη αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, ξέσπασε μετά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή. Ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος προς τους...

Πρόταση δυσπιστίας – Καραμανλής: Δεν κρύφτηκα και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική...

Με συνεχείς αψιμαχίες που ανεβάζουν στα ύψη τον κοινοβουλευτικό υδράργυρο, συνεχίζεται στη Βουλή, η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση για το δυστύχημα...
Λοβέρδος: "Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ"

Λοβέρδος: Ένας στρατιώτης, ο κ. Κασσελάκης ζήτησε την παραίτηση του Πρωθυπουργού-Φανταστείτε να γίνει στρατηγός

«Η πρώτη μου δημόσια αντίδραση-όταν άκουσα ότι θα κατατεθεί πρόταση μομφής-ήταν πως οποιοδήποτε φως πέσει σε αυτή την τραγική υπόθεση είναι για καλό και...
Η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών εκλογών

Βερβεσός αδειάζει Κασσελάκη : Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι εγγυώνται το αδιάβλητο των εκλογών

Πριν καν κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ξεκίνησαν οι διαξιφισμοί στην ολομέλεια της Βουλής, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά...
Καραμανλής: Δεν τίθεται θέμα αποζημίωσης για το κλείσιμο της Εθνικής

Πρόταση δυσπιστίας: Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή – Στο βήμα σήμερα ο Κώστας Καραμανλής

Συνεχίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Λευτέρης Κουσούλης: Η πολιτική είναι υπόθεση του παρόντος

Μια παράδοξη συνθήκη έχει εγκατασταθεί στην πολιτική σκηνή. Έρχονται οι δημοσκοπήσεις μηχανικά να την...

ΣΥΡΙΖΑ: Το εκκρεμές της πολιτικής του

Το εκκρεμές με βάση το πώς περιγράφεται στα λεξικά είναι ένα σύστημα που εκτελεί...

Προειδοποίηση Μητσοτάκη σε υπουργούς: Το 41% δεν επιτρέπει υπερφίαλες συμπεριφορές

Το πολιτικό στίγμα των ημερών και την πρότασή του για τη Γραμματεία της Νέας...

Πάνος Καμμένος για τα τεκταινόμενα στο ΣΥΡΙΖΑ: Τη διοίκηση του φρενοκομείου ανέλαβαν οι τρόφιμοι

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο Πάνος Καμμένος την εσωκομματική αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Ως τέως...