Η μπύρα είναι το μυστικό για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ

0
692
τιμοκατάλογος, συνοδών πολυτελείας,

Η επιστήμη είναι με το μέρος αυτών που λατρεύουν την μπύρα και αποδεικνύει πως είναι το μυστικό για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ. Και μάλιστα δεν προσφέρει ένα, αλλά τέσσερα οφέλη που σχετίζονται με τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Είσαι έτοιμος να τα ακούσεις;

Μερικές μπυρίτσες και ξέχνα την πρόωρη εκσπερμάτωση. Οι επιστήμονες προτείνουν ότι η κατανάλωση μιας ποσότητας μπύρας καθυστερεί τον οργανισμό, καθώς τον φορτώνει με ουσίες που επιβραδύνουν τη διαδικασία.

Η κατανάλωση μπύρας όμως αυξάνει και τη λίμπιντο. Η μπύρα αποδείχτηκε πως είναι πολύ καλό αφροδισιακό, τουλάχιστον για τους άνδρες, υποσχόμενη έντονες στύσεις. Ο σίδηρος στις σκούρες μπύρες βοηθά τη δημιουργία αιμοσφαιρίνης, η οποία επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία του οξυγόνου στο σώμα.

Διαβάστε επίσης:  Σημαντική μείωση της χοληστερόλης μετά από χρήση μαστίχας

Το τρίτο όφελος είναι η μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ. Οι καταναλωτές μπύρας έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κάποια καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με τη γυμναστική μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις αντοχές τους κατά τη σεξουαλική επαφή.

Τέλος, οι επιστήμονες προτείνουν ότι η μπύρα συμβάλλει στην γενικότερη υγεία του σώματος με αποτέλεσμα οι άνδρες να νιώθουν λιγότερο υποτονικοί κατά τη διάρκεια του σεξ.