Θρίλερ με τα 200.000 ευρώ του Παντελίδη

0
166
μητέρα, Παντελίδη, χαρτοπαιχτική λέσχη,

Nέες διαστάσεις στο θρίλερ της αρπαγής 200.000 ευρώ από την ηλεκτρονική θυρίδα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη και ειδικότερα από τον λογαριασμό του στο YouTube δίνει ο γνωστός χάκερ «Kondor» που κατά το παρελθόν προκαλούσε (επί μια δεκαετία) πονοκέφαλο στις Αρχές με τις παράνομες διαδικτυακές δραστηριότητές του.

Ο Θεοφάνης Κασίμης αποκλείει το ενδεχόμενο άγνωστοι να χάκαραν τον προσωπικό λογαριασμό του άτυχου τραγουδιστή στο YouTube!

O ίδιος, έχοντας περάσει πλέον στην αντίπερα όχθη, επιχειρεί να λύσει το μυστήριο με την παραβίαση των λογαριασμών του Παντελή Παντελίδη, όπως περιγράφεται και στη μήνυση κατ’ αγνώστων που έχει υποβάλει η οικογένεια.

Με την ιδιότητα, λοιπόν, του ειδικού σε ό,τι αφορά το hacking στο διαδίκτυο, ο κ. Κασίμη εκτιμά μιλώντας στην «Espresso» ότι είναι αδύνατο να μπόρεσε κάποιος να «έσπασε» τον λογαριασμό του YouTube και να απέσπασε τα χρήματα από τις διαφημίσεις.

Διαβάστε επίσης:  ΛΟΤΤΟ: κλήρωση 26/10/2016

Εφόσον, τα 200.000 ευρώ έκαναν φτερά, η δική του εκτίμηση είναι ότι αυτός που τα πήρε γνώριζε τον τραγουδιστή πάρα πολύ καλά, ώστε ο τραγουδιστής να του είχε εκμυστηρευτεί τους προσωπικούς του κωδικούς.

Πηγή: Εspresso