Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Νίκη για Αστέρα,ήττα για Πανιώνιο,ισοπαλία στην Κομοτηνή

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Βέροια ανέτρεψε προγνωστικά και δεδομένα, παίρνοντας τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 1-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, και η Βέροια, στη μοναδική, ουσιαστικά, ευκαιρία της βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Θωμά Ναζλίδη, στην τελευταία φάση του αγώνα!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή, αλλά ήταν φλύαρος και δύσκολα έφθανε σε απόσταση βολής, κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα της Βέροιας.

Οι δύο ομάδες με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους, έδιναν μάχη στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τους γηπεδούχους να πασχίζουν να βρουν διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα. Τελικά το 45λεπτο έληξε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τον Πανιώνιο να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς όμως ουσία.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε πιο δυνατά και άρχισε να πιέζει την άμυνα της Βέροιας. Και πάλι αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες μόλις έφθανε στο ύψος της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων.

Από την πλευρά της η Βέροια, όσο περνούσαν τα λεπτά, οπισθοχωρούσε έχοντας ως πρώτο μέλημα της να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Ολα έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο, αλλά στις καθυστερήσεις η ομάδα του Γεωργιάδη ανέτρεψε τη ροή και πήρε μια σπουδαία νίκη, με τον Ναζλίδη να εκμεταλλεύεται τα λάθη της άμυνας και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννου, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη από τον ΠΑΣ με 2-1, μέσα στα Ιωάννινα, για την 8η αγωνιστική της Supeer League. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με τον Μανιά, αλλά οι Αρκάδες γύρισαν το ματς με δύο γκολ του Γιάννου, στο 37′ με πέναλτι και στο 81′.
«Λευκή» ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Θράκης στην Κομοτηνή, μεταξύ του Πανθρακικού και της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τις δύο καλές ευκαιρίες για ν’ ανοίξουν το σκορ.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Εθνικός Ύμνος και η ελληνική σημαία σε όλα τα γήπεδα στον γ’ γύρο

Σε αλλαγές στη διαδικασία έναρξης των αγώνων προχωράει ο ΕΣΑΚΕ, καθώς σε όλα τα γήπεδα από τη β’ φάση του πρωταθλήματος θα υπάρχει έντονα...

Ένα λάθος του Πογέτ απέναντι στη Γεωργία που έβγαλε μάτι στα πέναλτι

Μύριζε από χιλιόμετρα πως εκεί θα γίνει η στραβη… Στις ήττες, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις, είναι να βρεις τα λάθη. Ειδικά...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 27/3/24

Το ματς της Euroleague ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, σήμερα Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις 21:00...

Μας απέκλεισε στα πέναλτι η Γεωργία: 10 χρόνια μακριά από τις μεγάλες διοργανώσεις η...

Την πρόκρισή της στα τελικά του EURO 2024 για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Γεωργία που επικράτησε με σκορ 4-2 στα πέναλτι...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/3/24

Ο τελικός των πλέι οφ για την πρόκριση στο Euro 2024 ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία στην Τιφλίδα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις...

Εθνική: Πετάει πάνοπλη για Τιφλίδα

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και το μεσημέρι της Κυριακής (24/3) αναχωρεί για τη Γεωργία. Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/3/24

To ματς της Basket League, η δράση σε Formula 1 και Moto GP και η έναρξη των πλέι οφ της Super League 2 ξεχωρίζουν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κομοτηνή – Άνδρας έκρυβε Νεκρή την γυναίκα του μέσα στο σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε χάσει τη ζωή της εδώ και μέρες. Μία περίπλοκη υπόθεση...

Λιθόκερος: Συναγερμός στην Κομοτηνή για το δηλητηριώδες υδρόβιο έντομο

Ένας Λιθόκερος εντοπίστηκε σε παραλία της Κομοτηνής. Όπως αναφέρει το komotini.news μια παρέα που επισκέφθηκε...

Προς διάλυση ο Πανιώνιος ύστερα από 130 χρόνια!

Ολοταχώς για τη Γ' Εθνική οδεύει ο Πανιώνιος, καθώς ο «Ιστορικός» βιώνει την χειρότερη...

Κομοτηνή: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για 57 επιβάτες τουριστικού λεωφορείου

Καλά στην υγεία τους είναι οι 57 επιβάτες τουριστικού λεωφορείου, το οποίο εξετράπη της...