ΝΔ: Στις 6 μ.μ. η επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων

0
82
ΝΔ, σκληρή ανακοίνωση, πόθεν έσχες, καναλαρχών,

Ξεκινά και επισήμως στις 6 το απόγευμα η κούρσα για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, καθώς η κεντρική εφορευτική επιτροπή θα ανακηρύξει τις υποψηφιότητες Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών αναμένεται να αποφασιστεί αύριο σε νέα συνεδρίαση της εφορευτικής επιτροπής με την συμμετοχή και εκπροσώπων των τεσσάρων υποψηφίων.

Εν τω μεταξύ, ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με την σύμφωνη γνώμη των συνυποψηφίων του Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη, απηύθυνε πρόσκληση στον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας να συμμετάσχει, με την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου, στις συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ που θα συγκληθούν κατά την διάρκεια της προεκλογικής διαδικασίας, με αντικείμενο τον καθορισμό της στάσης του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:  Φίλης: Το 70% των πολιτών θέλει διαχωρισμό Εκκλησίας-κράτους

Τέλος, αποφασίστηκε και οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ να συμμετάσχουν στην αντιπροσωπεία του κόμματος που θα λάβει μέρος στο συνέδριο του ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος στις 21 Οκτωβρίου.