Ξεκίνησαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις: Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

0
101
πορεία ΠΑΜΕ, ενώθηκε, με αγρότες, Σύνταγμα,

Κλειστό είναι εδώ και λίγη ώρα το κέντρο της Αθήνας καθώς πλησιάζει η ώρα για τις τρεις ξεχωριστές απεργιακές συγκεντρώσεις.

Ήδη επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο καθώς η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία σε όλους τους κεντρικούς δρόμους από τους οποίους θα περάσουν οι διαδηλωτές για να κατευθυνθούν στη Βουλή.

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομονοίας έδωσε το «παρών» ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος στη δήλωσή του τόνισε την ανάγκη για ένα «πιο δυναμικό ξεκίνημα της λαϊκής πάλης».

«Από σήμερα μπορεί να γίνει ένα πιο δυναμικό ξεκίνημα της λαϊκής πάλης. Κάθε τόπος δουλειάς να γίνει κάστρο αντίστασης διεκδικητικού αγώνα και αλληλεγγύης. Οι εστίες αντίστασης που θα δημιουργούνται καθημερινά μπορούν να συνενώνονται σε κλασικό τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο μαζί με όλο το υπόλοιπο εργατικό κίνημα. Με λαϊκή συμμαχία με πάλη και αγώνα ενάντια στα μονοπώλια και στο καπιταλισμό. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε επιβάλουμε ανατροπές, ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την κοινωνία για το καλό του λαού μας» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.

Διαβάστε επίσης:  Ο καιρός σήμερα 20/10/2016

Στην πλατεία Κλαυθμώνος έχουν ήδη τοποθετηθεί τα πρώτα πανό των ομοσπονδιών που θα μετέχουν στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και τις ΑΔΕΔΥ που είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.