Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
14.4 C
Athens

Ο γιος ήταν ο «εγκέφαλος» της δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού!

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Πέμπτη οι τρεις προσαχθέντες για τη δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Σφηνάρι Κισάμου Χανίων τον περασμένο Φεβρουάριο και σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neatv.gr, ανάμεσα τους βρίσκεται και ο γιος του.

Έντεκα μήνες  μετά το διπλό φονικό το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται, ωστόσο, η είδηση ότι ανάμεσα στους τρεις προσαχθέντες είναι και ο 47χρονος γιος της οικογένειας, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Μαζί με τον 47χρονο γιο, έχουν προσαχθεί άλλοι δύο Χανιώτες, ένας 33χρονος και ένας 48χρονος οι οποίοι έχουν βαρύ ποινικό παρελθόν, ενώ και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο αυτό το διάστημα οι αρχές παρακολουθούσαν τις κινήσεις του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του ηλικιωμένου ζευγαριού, καθώς υπήρχαν από την αρχή οι υποψίες ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Όμως, η  πόρτα της εισόδου του σπιτιού -που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού- δεν ήταν παραβιασμένη.

Κάποια στιγμή ο 47χρονος γιος ήρθε σε επαφή με έναν από τους δύο κακοποιούς και αυτό προβλημάτισε τις αρχές οι οποίες προχώρησαν σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Τότε διαπίστωσαν πως υπήρχαν ύποπτες τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ τους, τις ημέρες μετά το φονικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ήρθε στο «φως» το χρονικό της δολοφονίας. Από τους τρεις, την πιο σκληρή στάση κράτησε ο 47χρονος γιος ο οποίος κρατούσε το στόμα του κλειστό στους αστυνομικούς.

Περίμενε έξω από το σπίτι και οι άλλοι βασάνιζαν τους γονείς του Όπως προέκυψε, όμως, ο 47χρονος την ώρα του φονικού ήταν έξω από το σπίτι του 78χρονου πατέρα του  και της 66χρονης μητέρας του. Οι άλλοι δύο δράστες μπήκαν στο σπίτι και άρχισαν τα βασανιστήρια στο ηλικιωμένο ζευγάρι προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έχουν κρύψει τα χρήματα τους, για τα οποία φέρεται να τους είχε ενημερώσει ο τρίτος τους συνεργός, ο γιος του ζευγαριού.

Οι ηλικιωμένοι δεν έσπασαν τη σιωπή τους και οι δράστες τους σκότωσαν. Ο 78χρονος είχε θανατηφόρο τραύμα στην κοιλιακή χώρα και η 66χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από χτύπημα στο κεφάλι.

Εν τω μεταξύ, μόλις ο μεγαλύτερος γιος ενημερώθηκε για την υπόθεση πήγε στο αστυνομικό μέγαρο, όπου χρειάστηκαν τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί για να τον συγκρατήσουν, για να μην ξεσπάσει την οργή του, εναντίον του αδερφού του. Ο άντρας, ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε τους γονείς του νεκρούς, κατέρρευσε αντικρίζοντας τον αδερφό του.

 

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Φωτιά στο Μάτι: Ευθύνες στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκύπτουν μετά από νέες καταθέσεις

Μάτι: Δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή στον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων

Η πρώτη καταδίκη για έναν εκ των κατηγορουμένων στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς, ήρθε σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της...

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία – Έκτακτη σύσκεψη στη Θεσσαλία με τον Κικίλια 

Σε ετοιμότητα έχει τεθεί η Πολιτική Προστασία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επηρεάσουν πολλές περιοχές της χώρας. Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της...
Κακοκαιρία "Ιανός": Νύχτα αγωνίας σε Αλμυρό Βόλου και Καρδίτσα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Η επικινδυνότητα ανά περιοχή

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από επικίνδυνα μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα νωρίς το απόγευμα μέχρι αύριο...

Στις 198 οι “απαγορευμένες” παραλίες στην Ελλάδα για τουριστική αξιοποίηση

Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την...

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Φωτιά στο Λασίθι: Μήνυμα του 112 – Εκκενώνονται τέσσερις οικισμοί

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε δασική έκταση την περιοχή Μαύρος Κόλυμπος Λασιθίου Κρήτης. Σύμφωνα με...

Πόσων ετών είναι ο εγκέφαλός σας;

Αν κάποιες δύσκολες μέρες νιώθετε μεγαλύτεροι σε ηλικία απ’ ό,τι πραγματικά είστε, δεν είναι...

Το Νο1 χόμπι που κρατά τον εγκέφαλό σου «νέο»

Έρευνες βρήκαν ποιο είναι το Νο1 χόμπι που ενώ εσύ μεγαλώνεις μπορεί και διατηρεί...

Κρήτη: Άρπαξαν 10.000 ευρώ από τον εργοδότη τους και του έστειλαν SMS… γράφοντας ”Bye-bye”

Μια κλοπή που σίγουρα δεν περίμενε, κατήγγειλε ένας 44χρονος στην Κρήτη. Σύμφωνα με όσα ανάφερε,...