Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.6 C
Athens

Ο Τύπος της Τρίτης 24/11

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Αυτός φταίει! – Οχι, εσύ

Η εφημερίδα γράφει ότι “ενός κακού μύρια έπονται για τη Ν.Δ., που συνεχίζει τον ολισθηρό κατήφορο του εμφυλίου, ενώ οι τόνοι ανεβαίνουν διαρκώς, φέρνοντας πιο κοντά τη διάσπαση του κόμματος”.

ΕΘΝΟΣ: “Στο χείλος της διάσπασης η ΝΔ”

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “εκτός ελέγχου βρίσκεται ο εμφύλιος που ξέσπασε στη ΝΔ μετά το φιάσκο της αναβολής των εκλογών, με την παράταξη να βρίσκεται στο χείλος της διάσπασης. Σήμερα αναμένεται να αποσαφηνιστεί το τοπίο, με τον Β. Μεϊμαράκη να υποβάλλει πιθανότατα την παραίτησή του στη ΚΟ από τη θέση του προέδρου, ενώ οξύτατη ήταν χθες η αντιπαράθεση, με δηλώσεις μέσω κύκλων, με τον Αν. Σαμαρά”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Αγριος εμφύλιος ενώ η βάση της Ν.Δ. βράζει”

Η εφημερίδα γράφει ότι “”ξεκαθάρισμα λογαριασμών” σήμερα το απόγευμα στην Κ.Ο. μετά τα αλληλομαχαιρώματα. Πρόθεση παραίτησης Μεϊμαράκη από τη μεταβατική προεδρία. Απτόητα τα μέλη της ΚΕΦΕ. Προσανατολίζονται στη διεξαγωγή της εκλογής στις 13 Δεκεμβρίου με άλλη εταιρία πληροφορικής”.

ΕΣΤΙΑ: “Ανεύθυνη πολιτική με τις τράπεζες”

Η εφημερίδα τονίζει ότι “η ανεύθυνος πολιτική του Σύριζα στο θέμα των τραπεζών οδηγεί σε αφελληνισμό των εγχωρίων πιστωτικών ιδρυμάτων αφ΄ενός και αφ΄ετέρου επιμερίζει σημαντικό κόστος στον Ελληνα φορολογούμενο, καθώς χάνονται περίπου 25 δισ. ευρώ που δόθηκαν στην προηγούμενη ανακεφαλαιοποίηση για να στηριχθούν τα πιστωτικά ιδρύματα”.

Η ΑΥΓΗ: “Τιτανικός”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ακραίες καταστάσεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά το ναυάγιο της εκλογής προέδρου. Πυρ ομαδόν κατά Μεϊμαράκη από τους συνυποψηφίους και δηλητηριώδεις υπαινιγμοί του υπηρεσιακού προέδρου κατά Σαμαρά. Εκτακτη Κ.Ο. σήμερα και πιθανή παραίτηση Μεϊμαράκη”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: “Η νύχτα των γαλάζιων μαχαιριών”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “απόψε στη συνεδρίαση της Κ.Ο. θα κριθεί η συνοχή του κόμματος. Ο Ευάγγ. Μεϊμαράκης προανήγγειλε την παραίτησή του και επιτέθηκε στον Αντ. Σαμαρά. Παραιτήθηκαν από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο Αδ. Γεωργιάδης. Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ενώ οι υποψήφιοι επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή”.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Ανοιχτός εμφύλιος στη Νέα Δημοκρατία”

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι ” σε ανοιχτό εμφύλιο, όπου όλοι βάλλουν εναντίον όλων, έχει διολοσθήσει η Ν.Δ., ακολουθώντας αυτοκαταστροφική πορεία στον απόηχο της πρωτοφανούς αστοχίας με την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, που έπληξε βαριά την πολιτική υπόσταση του κόμματος”.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: “Φορτώνει στο λαό χαράτσια περικοπές και νέα αντιλαϊκά μέτρα”

Η εφημερίδα αναφέρει ότι “ο νέος κρατικός προϋπολογισμός ενσωματώνει τα αντιλαϊκά μέτρα των προηγούμενων χρόνων καθώς και νέα μέτρα ύψους 5,7 δισ. ευρώ, μέσω των εφαρμοστικών μέτρων που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.

ΤΑ ΝΕΑ: “Ανοίγει η πόρτα του φρενοκομείου”

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “αίσθηση φρενοκομείου δίνουν τα συμβαίνοντα στη Νέα Δημοκρατία, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ξιφουλκεί κατά πάντων, αφήνοντας απίστευτα υπονοούμενα για σειρά στελεχών αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ την ίδια στιγμή – και παρά τους δημόσιους επαίνους από τους δανειστές για την εκταμίευση της δόσης των δύο δισ. – στελέχη της τρόικας προσάπτουν αδράνεια σε υπουργούς”.

Kontranews: “Οχι σε οικουμενική”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “γιατί θα κουκουλώσουν τα σκάνδαλα και θα αρχίσουν να κλέβουν πάλι όλοι μαζί. Αν οι ξένοι δουν ότι τα έχουν βρει μεταξύ τους όλα τα κόμματα και δεν υπάρχει αντίδραση, θα γίνουν πιο σκληροί και θα ζητούν περισσότερους φόρους και μεγαλύτερες θυσίες”.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: “Σε περιδίνηση το ΧΑ”

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “εξαϋλώθηκαν οι τιμές των τραπεζικών μετοχών – ο κλαδικός δείκτης σημείωσε πτώση 20,79%”.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “Που θα δοθούν τα 2 δισ.”

Η εφημερίδα τονίζει ότι “στην πραγματική οικονομία θα διοχετευθούν τα 800 εκάτ. από τα 2 δισ. της υποδόσης που εκταμιεύει σήμερα ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας”.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ρέντη – Δολοφονία Λυγγερίδη: Σήμερα στον Εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη με τις Αρχές να εκτιμούν...

Η πιο ακριβη χωρα στην ΕΥΡΩΠΗ η ΕΛΛΑΔΑ…Τα τρόφιμα που αυξάνονται περισσότερο στην Ελλάδα...

Παρά τη σύγκλιση με την Ευρωζώνη στις περισσότερες κατηγορίες, στην Ελλάδα ο πληθωρισμός τροφίμων εξακολουθεί να τρέχει ταχύτερα από κάθε άλλη χώρα της Ευρωζώνης. Για την ακρίβεια...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Στα ζαφειρένια νερά της παραλίας Γάλα στα Κουφονήσια 23 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από τους γερμανούς ζυθοποιούς ο Νόμος για την καθαρότητα της μπύρας...

Χανιά: Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο της Σούδας – Εκκενώθηκαν σπίτια και παιδικός σταθμός

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα Χανιά και συγκεκριμένα στον κόμβο που οδηγεί προς τον Ναύσταθμο στην περιοχή της Σούδας. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας είναι...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Τρίτη 23 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο, η Ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη των Μαρτύρων Ανατολίου...

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με θυελλώδεις ανέμους τύπου Foehn και αφρικάνικη σκόνη

Με θυελλώδεις ανέμους, αρκετές λασποβροχές και με αισθητή την παρουσία της σαχαριανής σκόνης στην ατμόσφαιρα σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα θα κυλήσει σήμερα Τρίτη,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος της Τρίτης 23/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 23-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ιταλικό μοντέλο για δουλειά σε 400.000 άνεργες...

Ο Τύπος της Δευτέρας 22/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 22-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ασφάλειες ζωής και δάνεια σε ασθενείς που...

Ο Τύπος της Κυριακής 21/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 21-4-2024 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Ο Stefanos... ξαναβαφτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΒΗΜΑ...

Ο Τύπος του Σαββάτου 20/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 20-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σύνταξη για όσους ελέυθερους επαγγελαματίες οφείλουν έως...