Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

ΠΑΟΚ-Καλλονή 3-0

Ο ΠΑΟΚ της… εποχής Βλάνταν Ιβιτς, με τη νίκη (3-0) επί της ακίνδυνης Καλλονής, διπλασίασε τις επιτυχίες του και κατέκτησε ένα ξεκούραστο… τρίποντο, το οποίο ήταν και το ζητούμενο για τον Δικέφαλο στο σημερινό παιχνίδι.
Οι «ασπρόμαυροι» παρά το ευρύ σκορ δεν είχαν καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο ήταν ουσιαστικοί και κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ με τον Μυστακίδη (28’), τον Κλάους (58′) και τον Κοροβέση (75′) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ανιαρό ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να έχει την ουσία…

Ο ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου στην Τούμπα, ουδεμία σχέση είχε με αυτόν στο Αγρίνιο. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν νωχελικοί στα πρώτα 45’ του αγώνα, ωστόσο κατάφεραν στην – ίσως – πιο αξιόλογη φάση που δημιούργησαν να σκοράρουν με τον Μυστακίδη (28’).

Ο Δικέφαλος που δεν άλλαξε πολλά πράγματα στην ενδεκάδα του (σ.σ. είχε μόλις μία αλλαγή συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό), ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Δαύκου, που μέχρι τη φάση του γκολ είχε ένα ξεκούραστο απόγευμα.

Η Καλλονή από τη δική της πλευρά αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του Καραγεωργίου δεν απείλησαν καθόλου τον Βελλίδη, που είχε ρόλο… θεατή στο πρώτο μέρος.

Το γκολ που χώριζε τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος επετεύχθη έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Χαρίση που απέφυγε τον Μάρκοβιτς και με ωραία πάσα είδε την κίνηση του Μυστακίδη με τον τελευταίο να μην έχει πρόβλημα να νικήσει από τα όρια της μικρής περιοχής τον Δαύκου.

Κλάους, Κοροβέσης, όπως και στο Αγρίνιο…

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να… τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Βλάνταν Ιβιτς να είναι αρκετά πιο επιθετικοί συγκριτικά με το πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά, η Καλλονή ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, με τον Μανούσου να χάνει την μοναδική ευκαιρία των νησιωτών στο παιχνίδι, όταν από κόρνερ του Γκόλια, έπιασε μία ανάποδη κεφαλιά, με την μπάλα ωστόσο να πηγαίνει στην αγκαλιά του Βελλίδη, που για πρώτη φορά χρειάστηκε να επέμβει στο παιχνίδι.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο 58′, με τον Στέφανο Αθανασιάδη, να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και με ωραίο πλασέ στην κίνηση, έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Λέοβατς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Δαύκου, που δεν είχε απάντηση.

Το γκολ αυτό, έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των “ασπρόμαυρων”, με τον Ιβιτς να δίνει χρόνο συμμετοχής και στον Γκάρι Ροντρίγκες που επανεμφανίστηκε στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από περίπου δύο μήνες.

Το… κερασάκι στην τούρτα για τον ΠΑΟΚ, έβαλε ο Κοροβέσης, που για δεύτερο σερί παιχνίδι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό να αξιοποιεί την εξιαρετική ασίστ του πολύ θετικού στο διάστημα που αγωνίστηκε, Γκάρι Ροντρίγκες.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Βελλίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας (77′ Μαλεζάς), Λέοβατς, Χαρίσης (60′ Κοροβέσης), Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Αθανασιάδης, Μυστακίδης (67′ Ροντρίγκες).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκου, Γκόλιας, Ούκα, Μίκιτς, Τσαμπούρης (77′ Γιούκαρης), Μπλάζιτς, Κάλτσας, Μανούσος, Φαβάλι (64′ Σπυρόπουλος), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (60′ Ξύδας).

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Το κόλπο του Αταμάν που αναρωτιόμασταν τόσο καιρό γιατί δεν το εφαρμόζει, ήρθε στο...

Είχαμε να το δούμε από τον Νοέμβριο Αν διάβαζε κανείς τα στατιστικά μετά το τέλος του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, θα έβλεπε κάτι που δεν θα έβγαζε νόημα...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 16/4/24

Oι αγώνες ρεβάνς στα ζευγάρια Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για την προημιτελική φάση του Champions League, το κρίσιμο...

Με πρωταγωνιστή τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός κέρδισε 77-71 τον Ολυμπιακό

Πολύ σημαντική νίκη με σκορ 77-71 πήρε ο Παναθηναϊκός επί του Ολυμπιακού για την 3η αγωνιστική του Τop 6 της Basket League με τον...

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ΚΑΕ για όσους βρεθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ(20.15) για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League. Η «πράσινη» ΚΑΕ έδωσε οδηγίες...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 15/4/24

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη Basket League ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 12:00 COSMOTE SPORT...

Μόνη πρώτη η ΑΕΚ

Νέα αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, καθώς η νίκησε τον Άρη με 2-0 για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και ξεπέρασε...

Με “μαγικό” Μπερνάρ, ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Λαμία με ανατροπή

Με τον Μπερνάρ Ντουάρτε να κάνει για άλλη μία φορά εντυπωσιακά πράγματα πάνω στο χορτάρι σημειώνοντας δύο γκολ, ο Παναθηναϊκός νίκησε (με ανατροπή) τη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2: Κράτησε την πρωτιά με γκολ στο φινάλε

Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0, ισοφάρισε στο 89’ την ΑΕΚ σε...

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΚ

Τη δεύτερη σερί του νίκη στη Super League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ και διατήρησε τις...

Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε επί του «τριφυλλιού» με 3-2

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ απόψε στη Λεωφόρο. Ο ”δικέφαλος του βορρά” νίκησε τον...

Conference League: Με Μπριζ ο ΠΑΟΚ – Κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” και οι Πειραιώτες έμαθαν τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά του...