Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Παργινή …απόβαση στη Σουηδία

Μεγάλος κερδισμένος της Greckland Panorama ήταν φέτος ο Δήμος Πάργας , ο οποίος έκανε την μεγάλη έκπληξη και αναδείχτηκε σε μια από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες παρουσίες των τουριστικών φορέων, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Σουηδία.

Παργινή, απόβαση, Σουηδία,

Με επικεφαλής την Ένωση Ξενοδόχων την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής, με οικονομική και φυσική παρουσία ,του Νέου Εμπορικού Συλλόγου, άλλα και τις άοκνες προσπάθειες του Συλλόγου Εστιατόρων, οι οποίοι παρουσίασαν και προσέφεραν Παργινό φαγητό και κοκτέιλ.

Ιδιαίτερη νότα έδωσαν οι μουσικοί από την Πάργα, παίζοντας παραδοσιακά ακούσματα κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Φυσικά αντικειμενικός στόχος όλης της αποστολής δεν ήταν άλλος από το να προσελκύσουν και να ευχαριστήσουν τους Σουηδούς πολίτες για την πολύχρονη παρουσία τους στον Δήμο της Πάργας.

Όπως σε όλες τις αποστολές έτσι και σε αυτήν, υπήρξαν στελέχη και επαγγελματίες που διακρίθηκαν ιδιαιτέρως.

Για τον λόγο αυτό, σκόπιμο είναι να αναφέρουμε την μεγάλη προετοιμασία και την άψογη εκτέλεση των Παργινών συνταγών, από τον κ. Τσοβίλη Δημήτριο και τα άλλα παιδιά του Συλλόγου Εστιατόρων, τα οποία ξενύχτισαν την προηγούμενη μέρα για να είναι όλα έτοιμα για την πρώτη ημέρα της έκθεσης.

Επίσης, ιδιαίτερα κινητικός και με γνώσεις πληροφορικής, κ. Ευθυμιάδης Αβραάμ, εκπρόσωπος του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Πάργας, φρόντιζε έτσι ώστε όλα τα βίντεο να λειτουργούν άψογα στις οθόνες του περιπτέρου.

Ιδιαίτερη μνεία επίσης πρέπει να γίνει σε όλα τα στελέχη που ταν παρόντα στο περίπτερο και τα οποία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Σημαντικότατη παρουσία στην έκθεση ήταν αυτή της κ. Κατερίνας Καρδάνη -Ζυγούρη , (Reservations Supervisor της εταιρίας Apollo Travel group για τον Δήμο Πάργας, Πρέβεζας και Συβότων) η οποία συνόδευε την κ. Nina Hornewall ( Commercial Director for Scandinavia , Apollo Travel group) η οποία είχε φροντίσει, οι γιγαντοοθόνες της έκθεσης να παρουσιάζουν φωτογραφίες και βίντεο από την Πάργα.

Παργινή, απόβαση, Σουηδία,

Η βράβευση των μεγάλων Tour Operator της Σουηδιας ( Apollo, Air Tours και Thomas Cook ) από τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Πάργας και δημοτικό σύμβουλο, κ. Σπύρο Παδιώτη, την Γενική Γραμματέα της Ξενοδοχειακής Ένωσης και μέλος της τουριστικής προβολής του Δήμου Πάργας κ. Γεωργίας Κυριάκη, και τον πρόεδρο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου, ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές, καθώς ήταν παρόντες οι τοπικοί πράκτορες που τις εκπροσωπούσαν, οι όποιοι κατάφεραν να αυξήσουν κατά μεγάλο ποσοστό την επισκεψιμότητα στην περιοχή.

Ο Πρόεδρος της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας Δημήτριος Δημάκος και η Γενική Γραμματεία της Ένωσης Κυριάκη Γεωργία ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας, κ. Αντώνη Ζυγούρη, και κ. Ευθύμιο Παππά, οι οποίοι ταξίδεψαν με αμέριστη ενότητα και κοινό στόχο την επιτυχία της συγκεκριμένης αποστολής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυναν στον κ. Νάστα Αντώνιο, Δήμαρχος Δήμου Πάργας, και το Δημοτικό συμβούλιο για την οικονομική συνδρομή του Δήμου και την προσωπική τους στήριξη στη προσπάθεια αυτή.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Τροχαίο στη Σταδίου: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04) στο...

Μεσσηνία: Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω 57χρονος για γενετήσιες πράξεις

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 57χρονου, ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του και προέβη σε γενετήσιες πράξεις μπροστά σε ανήλικες...

Καιρός: Προ των πυλών ο πολικός αεροχείμαρρος – «Βουτιά» της θερμοκρασίας με βροχές και...

Ραγδαία αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα (19/04) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις,...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής της 41ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής της 41ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης. Συγκεκριμένα από τις 8:00 εως τις 18:30 θα πραγματοποιηθούν σταδιακές...
ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Από το 1822, είχαμε 215 κυβερνήσεις και 104 πρωθυπουργούς!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Απριλίου τίθεται σε λειτουργία η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1882 τίθεται σε λειτουργία η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου, δημιούργημα του Χαρίλαου Τρικούπη. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Το 1856 άνοιξε ο δρόμος Μύλοι – Τρίπολη για τις λεγόμενες...

ΟΝΝΕΔ: Εξίσωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες, ως μία λύση στο δημογραφικό

Την εξίσωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες, πρότεινε η ΟΝΝΕΔ στην εκδήλωση που διοργάνωσε με θέμα το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Όσιος Φιλόθεος Σιναΐτης: Να φρουρείς το νου σου

Όταν βρεις άνεση από τον πόλεμο κάποια ώρα ή στιγμή, δόξασε Εκείνον που σε...

Ευρωεκλογές: Ο Νίκος Δένδιας αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο με περιοδείες σε Β. Ελλάδα, Ήπειρο και Θράκη

Στην προεκλογική μάχη για τις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου μπαίνει το βαρύ πυροβολικό της...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το...