Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.6 C
Athens

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Μαϊου το κάθε ζώδιο;

Εκμεταλλευθείτε έξυπνα αυτήν τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, τον «οικοδόμο» του ουράνιου στερεώματος, προκειμένου να εντοπίσετε τι θεωρείτε πολυτιμότερο στη ζωή σας και να κινήσετε αντίστοιχα τα νήματα της πορείας σας.

Ο Ταύρος είναι ο οικοδόμος του ζωδιακού: Bάζει βάσεις και δίνει σχήμα στη δημιουργία. Ο Ταύρος σχετίζεται με την ασφάλεια, τους πόρους και τις αξίες -που δεν αναφέρονται μόνον στις αγοραστικές τιμές και το χρήμα, αλλά που σχετίζονται με ό,τι εκτιμούμε, με ό,τι τού δίνουμε τον χρόνο, την προσοχή και το ενδιαφέρον μας. Και επί πλέον με ό,τι εκτιμάμε στον εαυτό μας.

Εάν αισθανόμαστε ότι δεν αξίζουμε καμία περιουσία, κανένα υλικό απόκτημα, κανένας λογαριασμός στην τράπεζα δεν μας κάνει ευτυχισμένους, όσο κι αν η εποχή λέει το αντίθετο. Η Nέα Σελήνη μάς δίνει την ευκαιρία να αναλογιστούμε τι είναι εκείνο που μας ευχαριστεί, τι μας ισορροπεί και μας δημιουργεί ασφάλεια, τι μας δίνει ικανοποίηση και χαρά και τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να αισθανθούμε ολοκληρωμένοι.

Όπου πέφτει στον γενέθλιο χάρτη μας αυτή η Νέα Σελήνη (όποιος οίκος δηλαδή ξεκινά με τον Ταύρο στην αρχή του) εκεί είναι όπου χρειάζεται να κάνουμε μια καινούργια αρχή ώστε να ενεργοποιήσουμε και να διευρύνουμε την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό μας.

Ποιους επηρεάζει η Νέα Σελήνη

Eπηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρους/Λέοντες/Σκορπιούς/Υδροχόους) και κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, όπως και ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια μεταξύ 14ο και 20ο.

Κριός:
Με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, πιθανόν να νιώσεις πως χάνεις τον στόχο σου. Βάλε κάτω τις σκέψεις σου και ξεκίνα να κάνεις νέα σχέδια. Η πίεση που ίσως νιώσεις αυτές τις ημέρες δεν θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα.

Ταύρος:
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο δικό σου ζώδιο θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις αυτά που τόσο καιρό αποφεύγεις. Πάρε σημαντικές αποφάσεις μέχρι το τέλος του μήνα, χωρίς όμως να ξεχνάς τους στόχους σου. Το επόμενο διάστημα είναι πιο ευνοικό.

Δίδυμος:
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στην επιφάνεια συνέπειες από πράξεις του παρελθόντος. Σταμάτα λοιπόν να παραπονιέσαι για πράγματα που έχεις αμελήσει. Ωστόσο, αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

Καρκίνος:
Η νέα αυτή Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει να ονειρεύεσαι και να βάζεις στόχους που αφορούν το άμεσο μέλλον. Προσπαθείς όμως να αποφύγεις τις ευθύνες σε όλους τους τομείς της ζωής σου, χωρίς επιτυχία….καλύτερα λοιπόν να τις αναλάβεις!

Λέων:
Μάλλον σε προσγειώνει στην πραγματικότητα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Παρ’ όλα αυτά με τους σωστούς χειρισμούς θα τα καταφέρεις μια χαρά και στην δουλειά και στα προσωπικά-οικογενειακά θέματα.

Παρθένος:
Πίεση στον τομέα της δουλειάς θα νιώσεις αυτές τις μέρες που γίνεται μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, δέξου τον αντίλογο, γίνε λίγο πιο ελαστική και διαλλακτική με τους άλλους.

Ζυγός:
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, προσωπικά και οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτό το διάστημα. Στο σπίτι και στην ασφάλεια του οικογενειακού περιβάλλοντος θέλεις να δώσεις την προσοχή σου, ενώ πρόσεξε να μην παρασύρεσαι κάνοντας άσκοπα έξοδα.

Σκορπιός:
Η Νέα αυτή Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τις προσωπικές και φιλικές σου σχέσεις. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις σχέσεις σου και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τα άτομα που θες να συνεχίσουν να είναι δίπλα σου. Οι πραγματικές φιλίες και τα πρόσωπα που αξίζουν θα μείνουν.

Τοξότης:
Τα επαγγελματικά σου θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται στο Ζώδιο του Ταύρου. Είσαι έτοιμη για νέες προκλήσεις και ιδέες που σε αντιπροσωπεύουν. Καθόλου απίθανο μέσα σε αυτό διάστημα, μέχρι το τέλος Μαϊου, να δεχτείς μια νέα επαγγελματική πρόταση. Προσοχή στις σπατάλες.

Αιγόκερως:

Ένα άκρως δημιουργικό διάστημα ξεκινάει για σένα με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Όπως πάντα θα τα δώσεις όλα στην δουλειά και οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι. Είναι ευκαιρία τώρα να προωθήσεις μια νέα ιδέα!

Υδροχόος:
Ρευστό θα είναι αυτό το διάστημα σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Ωστόσο, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν με επιμονή και υπομονή γιατί το επόμενο διάστημα θα σε ανταμείψει.

Ιχθύς:
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα κάνει την επικοινωνία σου με τους άλλους λίγο πιο δύσκολη. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο αλλά και στο σπίτι. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τους γύρω σου αυτό το διάστημα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η...

Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Για ακόμη μία μέρα μας προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις ζωές των 12 ζωδίων, ...

Ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα και ποιο δεν «το ‘χει» καθόλου

Όλα τα επηρεάζουν τα άστρα. Πάρ’ το απόφαση να πάμε παρακάτω. Ειδικά τον τρόπο...

Δείτε ποια αρρώστια “χτυπάει” ευκολότερα το κάθε ζώδιο…

Σύμφωνα με την αστρολογία, σε κάθε ζώδιο αντιστοιχούν συγκεκριμένες περιοχές και όργανα του σώματος. Ξεκινώντας...