Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Τα Ζώδια σήμερα: 11-3-2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε καλεί να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις αλλά και να αναζητήσεις μια «υπερβατική» διέξοδο μέσα από τον διαλογισμό ή την προσευχή. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντάς σου το έναυσμα για να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό δεν σου επιτρέπει να σταθεροποιήσεις τις επιθυμίες σου με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε επιλογές, που… σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι!
Κάνε λοιπόν τις «κατακτήσεις» σου, χωρίς όμως να δίνεις υποσχέσεις για την συνέχεια.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να στραφείς στην βοήθεια ενός συλλογικού φορέα, προκειμένου να βρεις τις καλύτερες λύσεις σε ένα περιουσιακό θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν φίλο από τα παλιά. Παράλληλα όμως η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα σου συνιστά να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε ποικίλες υποσχέσεις, αφού δεν έχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθούν.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, που δείχνει να εκπληρώνει πολλά από τα «προαπαιτούμενα» σου. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να την «τονώσεις», ενθυμούμενος/η τις παλιές καλές στιγμές της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να ονειρευτείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον, πέρα όμως από τον εμψυχωτικό χαρακτήρα αυτής της διαδικασίας, στην πράξη είναι δύσκολο να υπάρξει συνέχεια. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα, σε καλεί να αξιοποιήσεις ένα κληροδότημα ή να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο.

Ερωτικά
Μπορεί να πεις ψέματα, είτε για να μην πληγώσεις τον άνθρωπό σου, είτε για να αποφύγεις μια «κακοτοπιά», τίποτε από τα δύο όμως δεν είναι «αμαρτία», όταν έχεις καλές προθέσεις. Αντίθετα, αν πας να κοροϊδέψεις κάποιον/α, θα το βρεις μπροστά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα σε βοηθά να μαζέψεις υλικό και να υλοποιήσεις ένα σημαντικό σχέδιό σου, έχοντας την βοήθεια κάποιου ειδικού, που είναι «παλιός στο κουρμπέτι». Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά και να φορτιστείς συναισθηματικά. Παράλληλα όμως, η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε καλεί να μην πιστεύεις ό,τι ακούς και να λειτουργείς περισσότερο με την διαίσθησή σου.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν αυτά που νομίζεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μπορεί να σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, παρακάμπτοντας προβληματισμούς που θα μπορούσαν να σε εγκλωβίσουν σε μια αγωνιώδη απραξία!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα, φαίνεται να ενεργοποιεί μια παλιά οικονομική προοπτική, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι καλό σε σχέση με ένα περιουσιακό ή κληρονομικό ζήτημα. Παράλληλα όμως, η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις καθημερινές οικονομικές σου συναλλαγές, αφού μπορεί να υποστείς μια απώλεια εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή ενός λάθους.

Ερωτικά
Μπορείς να βρεθείς πλησιέστερα στην ευτυχία, ασκώντας την δύναμη της φαντασίας σου! Αυτό μπορεί να αναφέρεται ευθέως στην σεξουαλική σου πρακτική αλλά και στην δυνατότητα που σου παρέχεται να δεις μόνον τις ομορφότερες πτυχές μια σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακές υποθέσεις και ιδιαίτερα σε κάποια πράγματα που ήταν κρυφά και τώρα ήρθε η στιγμή για να βγουν στο φως. Επιπλέον, μπορεί να σου προκύψει μια συνεργασία με ένα πρόσωπο που διαθέτει πείρα και ειδικές γνώσεις. Παράλληλα η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε καλεί να μην εμπιστεύεσαι τους/τις νεαρότερους/ες σε ηλικία.

Ερωτικά
Αν σου τεθεί δίλημμα ανάμεσα σε μια «πολλά υποσχόμενη» περίπτωση και μια άλλη που κινείται σε «κλασικά» ή πιο παραδοσιακά μονοπάτια, σε συμφέρει σίγουρα να επιλέξεις την δεύτερη, που εκτός από την αξιοπιστία της μπορεί να σε καλύψει και συναισθηματικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε καλεί να προσφέρεις εκεί που υπάρχει ανάγκη κι ίσως αφιερώσεις χρόνο και κόπο γι’ αυτό. Την ίδια στιγμή όμως είναι καλό να έχεις τον νου σου για ενδεχόμενες «δόλιες» ενέργειες στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου πολλά είναι αυτά που χρήζουν διερεύνησης. Παράλληλα όμως μπορείς να αξιοποιήσεις παλιό υλικό, που σε περιμένει για να το ανακαλύψεις!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό δεν σου επιτρέπει να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα, είτε γιατί λαμβάνεις αντιφατικές εικόνες από το άτομο που θα μπορούσε να σε ενδιαφέρει, είτε επειδή η δική σου διάθεση είναι ασταθής. Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με τον Χείρωνα και τον Ποσειδώνα στις «επάλξεις», έχεις όλα τα περιθώρια για να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, επιμένοντας περισσότερο σε εκείνα που ήδη γνωρίζεις αλλά κάποια στιγμή εγκατέλειψες. Παράλληλα όμως καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που είτε βρίσκεται σε σύγχυση, είτε έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά σε ιστορίες του παρελθόντος.

Ερωτικά
Φαίνεται να έχεις δύο επιλογές, που χαρακτηρίζονται αμφότερες από μια ευδιάκριτη ηλικιακή διαφορά, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω! Σε κάθε περίπτωση, η πρώτη δείχνει πολύ πιο αξιόπιστη και αξίζει την προσοχή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να κάνεις πολλά για να «ελαφρύνεις» το κλίμα, στην περίπτωση που έχει συμβεί κάτι δυσάρεστο ή ενοχλητικό. Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να βρεθείς πιο κοντά στους οικείους σου αλλά μπορεί και να σε ωφελήσει μέσα από την ρύθμιση ενός περιουσιακού ζητήματος ή ένα κληροδότημα.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό σου ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες, ίσως όμως τελικά να μην συμβεί τίποτα το σημαντικό, εξ αιτίας κάποιων άλλων προτεραιοτήτων που θα απορροφήσουν τον χρόνο και την ενέργειά σου. Μπορείς όμως να κρατήσεις επαφή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα προάγει τις κλασικές αξίες κι από την στιγμή που είσαι ο «θεματοφύλακάς» τους, έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η! Ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με άτομα, με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα ή ένα κοινό παρελθόν. Παράλληλα όμως, η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε «προειδοποιεί» ότι δεν είναι όλοι αυτό που δηλώνουν ή φαίνονται.

Ερωτικά
Ό.τι κι αν σου πουν σήμερα μην το πιστέψεις, από εκεί και ύστερα όμως δεν σημαίνει ότι ο/η «ένοχος» έχει και κακές προθέσεις απέναντι σου. Καλό είναι λοιπόν να είσαι δύσπιστος/η αλλά και επιεικής απέναντι στις αδυναμίες των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να διαθέσεις τα χρήματά σου για έναν φιλανθρωπικό σκοπό ή να αγοράσεις κάτι με καλλιτεχνική αξία. Κατά τα άλλα όμως σου εφιστά την προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές, αφού είναι πιθανό να εξαπατηθείς ή να κάνεις κάποιο σημαντικό λάθος. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα, μπορεί να ξαναφέρει στο «τραπέζι» μια παλιά σου υπόθεση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου αλλά επειδή είναι στα… τελευταία της, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, δημιουργώντας τουλάχιστον ένα θετικό υπόβαθρο για μια σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε προικίζει με έμπνευση αλλά και την δυνατότητα να κρύψεις κάθε τι που θεωρείς ότι δεν είναι αρεστό στους άλλους ή δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά σου. Παράλληλα όμως η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να σε παρασύρει σε συναισθηματικές παλινδρομήσεις, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια ή μια αδυναμία λήψης αποφάσεων.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την… ευτυχία κι όσο κι αν προσπαθείς να «κρύψεις» τα συναισθήματά σου, επειδή κάτι σε ανησυχεί, δεν θα αργήσει ή στιγμή που όλα θα αποκαλυφθούν, διώχνοντας μακριά τους φόβους και τις επιφυλάξεις σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...