Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 11/6/2016

Κριός

Γενικά zwdia: Δεν συμβαίνουν πολλά σήμερα αλλά ίσως ανησυχείτε και έχετε ένταση. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ημέρα υπέρ σας. Σκεφθείτε την ζωή σας. Θα πρέπει να σκεφθείτε τις ανάγκες των γύρω σας τα επόμενα χρόνια και πως θα επιτύχετε τους στόχους σας. Θα είστε σε καλή θέση ώστε να σκεφθείτε την οικογένειά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι σας μιλούν αλλά δεν σας λένε κάτι σημαντικό. Θα χάσετε πολύτιμο χρόνο αν το επιτρέψετε. Να θυμάστε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Απομακρυνθείτε όταν έχετε την ανάγκη. Μην μένετε εκεί μόνο και μόνο γιατί θέλετε να είστε ευγενικοί.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Συνήθως τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα. Σήμερα δεν θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ίσως προσπαθήσετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου ανθρώπου που θαυμάζετε. Το μόνο πρόβλημα ίσως είναι ότι δεν θα το καταλάβει στην αρχή. Προσπαθήσετε να πάρετε τον χρόνο σας. Θα έχετε και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να απαντήσετε σε όλα τα μηνύματα και τα τηλέφωνα αμέσως. Θα λάβετε έτσι σήμερα κάποιες σημαντικές πληροφορίες και δεν πρέπει να τις χάσετε. Οι άλλοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μια ευκαιρία θα εμφανιστεί.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Δεν πρέπει να προσπαθείτε να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας σήμερα. Μην προσπαθείτε να τα εκλογικεύσετε. Αυτά τα συναισθήματα συνδέονται με την παιδική σας ηλικία. Δεν πρέπει να προσπαθείτε να τα αποφύγετε ή να τα αναλύετε. Θα υπάρχει ένταση μέσα σας. Ίσως προσπαθήσετε να βρείτε ηρεμία δίπλα σε κάποιο άτομο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε τότε μην πείτε τίποτα. Μια αρνητική λέξη θα περάσει σας φωτιά και θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να σβήσει. Είναι εύκολο να είστε επικριτικοί με τους άλλους αλλά να θυμάστε ότι η κριτική δεν είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Θα είστε χαμένοι στις σκέψεις σας σήμερα αναλύοντας την ζωή και τις σχέσεις σας. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν φτάνετε τους στόχους σας. Θα υπολογίσετε τι περιμένετε στο μέλλον από τους γύρω σας. Θα έχετε την σωστή λογική να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όλα πηγαίνουν πολύ ομαλά για εσάς. Το πνεύμα και η γοητεία σας εκτιμούνται από τους γύρω σας. Τα αστεία σας είναι το καλύτερο σημείο της ημέρας. Έχετε κερδίσει τις καρδιές των άλλων.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα θα έχετε την ενέργεια που θέλετε για να αντιμετωπίσετε μακροχρόνια οικογενειακά προβλήματα. Μάλλον θα συναντήσετε κάποιους συγγενείς. Αυτή την φορά δεν θα έχετε άλλα σοβαρά προβλήματα και θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις πολύ καλά. Θα έχετε την ικανότητα να ξεφύγετε από μια δύσκολη κατάσταση με ομαλό τρόπο σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως είστε πολύ σοβαροί αλλά οι άλλοι δεν σας παίρνουν σοβαρά. Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο με τα λόγια σας ώστε να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα. Μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι αδιαφορούν για εσάς.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σας αρέσει να νοιάζεστε για τους άλλους και να επεμβαίνετε τακτικά στην ζωή τους ώστε να το καθοδηγείτε Σήμερα μάλλον θα χρειάζεστε εσείς συμβουλές. Θα θέλετε να ξεφύγετε από τα πάντα για να έχετε μια νέα οπτική της ζωής σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποια προετοιμασία για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε εκνευρισμένοι με τον τρόπο που έχετε χειριστεί μια κατάσταση. Δεν είναι καλός. Σας είναι δύσκολο να προχωρήσετε με τα λάθος χαρτιά που έχετε στα χέρια σας. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε με ένα χαμόγελο. Μην πιέζεστε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Όλοι πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς για να ζήσουμε μέσα στην κοινωνία. Ίσως έχετε έντονα πιστεύω αλλά είναι δύσκολο να συνδυάσετε τα ιδανικά σας με την κοινωνική ζωή. Σήμερα ίσως αναρωτιέστε αν είστε προετοιμασμένοι να απομονωθείτε και να παλέψετε για τα πιστεύω σας. Ίσως πρέπει να βρείτε μια κοινή οδό ανάμεσα στην ζωή και τα ιδανικά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν καταλαβαίνετε πως λειτουργούν οι άλλοι οπότε αυτομάτως είστε επικριτικοί. Να είστε προσεκτικοί. Απλά επειδή κάποιος δεν κάνει κάτι όπως θέλετε δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον χαρακτηρίζετε άσχημα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Πάντα είχατε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από την κοινωνία. Θέλετε να αισθάνεστε ανεξάρτητοι με κάθε κόστος. Ίσως υπάρχουν και κάποια προβλήματα στην σχέση σας τώρα. Ίσως διστάζετε να δεσμευτείτε στην δουλειά ή στην προσωπική ζωή σας. Ίσως πρέπει να αναρωτιέστε αν η στάση σας δεν αποκαλύπτει μια επιθυμία να απελευθερωθείτε. Ίσως βρείτε τις απαντήσεις σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν και μπορεί να περνάτε μαι δύσκολη περίοδο τώρα ίσως δείτε φως μέσα στο σκοτάδι. Θα αισθάνεστε πολύ καλά για τον εαυτό σας όπως και οι γύρω σας. Θα κάνετε καλές επαφές με τους άλλους οι οποίες θα αποδώσουν στο μέλλον.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε ενοχλημένοι από την συμπεριφορά κάποιων φίλων σας. Εσείς είστε πολύ ανοιχτόμυαλοι και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που προκύπτουν. Έχετε την φυσική ικανότητα να προσαρμόζεστε σε κάθε κατάσταση. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε 2 άτομα που σκέπτονται τελείως διαφορετικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βάλτε ένα σύστημα ανταμοιβής για τον εαυτό σας. Πείτε στον εαυτό σας ότι αν επιτύχετε ένα συγκεκριμένο στόχο, θα κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. Μετά βάλτε άλλο στόχο και άλλη ανταμοιβή. Θα καταφέρετε πολλά έτσι.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ έντονα. Θα σκέπτεστε την παιδική σας ηλικία. Ίσως είστε λίγο εκνευρισμένοι. Είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα στην ζωή σας. Θα μπορείτε να δείτε ότι όλα γύρω σας είναι εκεί που νομίζετε ότι ανήκουν. Προσπαθήστε εκμεταλλευθείτε αυτή την οπτική.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχουν πολλά κουτσομπολιά γύρω σας. Οι δουλειές των άλλων είναι αυτομάτως και δικές σας. Πριν το καταλάβετε θα υπάρχουν πολλά γύρω σας πολλές άχρηστες πληροφορίες αναφορικά με το ποιος είπε τι και σε ποιον. Προσπαθήστε να τα αποφύγετε όλα αυτά.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Ξέρετε πως να αποπλανείτε. Υπάρχει μια σπίθα μέσα σας που είναι εμφανής και στους γύρω σας. Θα έχετε πολύ έντονη ευαισθησία σήμερα. Ίσως συναντήσετε και γοητεύσετε νέα άτομα. Μην ξεχνάτε να φορτίσετε ξανά τις μπαταρίες σας για να διατηρήσετε αυτή την κατάσταση μερικές ημέρες ακόμα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην περιμένετε από τους άλλους να σας δείξουν τον δρόμο που επιθυμείτε. Οι άλλοι θα είναι μαχητικοί σήμερα και δεν θα θυμούνται τίποτα από έχετε πει. Μην εμπιστεύεστε τους άλλους.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Είστε ένα πολύ δραστήριο άτομο αλλά σήμερα μάλλον θα απογοητευθείτε. Αν ζητήσετε βοήθεια από τους γύρω σας για τις δραστηριότητές σας μάλλον δεν θα καταλάβουν τις ανάγκες σας. Θα αναρωτιούνται γιατί θέλετε να κινείστε συνέχεια και γιατί θέλετε να δημιουργείτε. Η ημέρα ίσως είναι εξαντλητική και περίπλοκη για εσάς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα ασχολείστε με πολλά μαζί αλλά το σημαντικό είναι ότι θα μπορείτε να τα κάνετε όλα και να τα ελέγχετε. Οι γύρω σας είναι εντυπωσιασμένοι με την ικανότητα σας να κάνετε πολλά μαζί. Δεν έχουν την δύναμη που έχετε εσείς.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...