Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 13-3-2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Από την μια πλευρά ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να αφήσεις πίσω σου κάθε τι που έχει κλείσει τον κύκλο του κι από την άλλη, ο Δίας σε καλεί να ανοίξεις τους ορίζοντές σου μέσω μιας συνεργασίας, που μπορεί να σου «ανεβάσει επίπεδο» στην εργασία σου. Κάνε λοιπόν αυτό που είναι προς το συμφέρον σου και μην «πεισμώνεις» με κάτι που απλά δεν γίνεται!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση τον λόγο έχει το παρασκήνιο κι όσο εύκολο είναι να ευχαριστηθείς κάνοντας κάτι κρυφά, άλλο τόσο είναι να δυσαρεστηθείς από πράγματα που γίνονται σε βάρος σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου μπορεί να σου φέρει πολλαπλά οφέλη, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σου ζωή, μην διστάσεις λοιπόν να «ξανοιχτείς», ακόμη και στην περίπτωση που κληθείς να διαχειριστείς κάτι νέο ή διαφορετικό. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση για έναν φίλο ή φίλη σου.

Ερωτικά
Η κατάσταση είναι μάλλον πολύ… περιπετειώδης για τα γούστα σου κι αν έχεις κατά νου κάτι το σταθερό και διαρκές, είναι προτιμότερο να απέχεις από τις εξελίξεις. Εξ άλλου θα δεις να συμβαίνουν πολλά στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να δώσεις ένα τέλος σε μια οικονομική υπόθεση που σου έχει γίνει «στενός κορσές» και σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει ευκολότερη οδός για σένα, από το να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα προωθήσει άμεσα τα επαγγελματικά σου σχέδια. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας ευνοεί την ρύθμιση περιουσιακών και οικογενειακών θεμάτων.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση το τελευταίο που μπορείς να έχεις είναι η ηρεμία σου! Ακόμη κι αν αποφασίσεις να κρυφτείς ή να απομονωθείς, ο έρωτας θα έρθει να σε βρει, είτε ως «δώρο» είτε ως… μπελάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ίσως βρεθείς σε σχετικά δύσκολη θέση εξ αιτίας μιας δυσάρεστης εξέλιξης που πιθανόν να σχετίζεται με έναν «δικό σου» άνθρωπο, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να ελπίζεις στην βοήθεια και την στήριξη συγγενών ή γνωστών, που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τον εξοπλισμό σου.

Ερωτικά
Από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ταξιδέψεις ή απλά να «κυκλοφορήσεις» όλα είναι ανοικτά και όλα «παίζονται». Αν μάλιστα έχεις την ανάλογη διάθεση, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε συγκρατήσει!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο εργασιών που δεν σε αντιπροσωπεύει πια ή σου φέρνει περισσότερο ζημιές παρά κέρδη. Και σε αυτήν σου την προσπάθεια θα έχεις για πολύτιμο συμπαραστάτη τον Δία, που δείχνει πρόθυμος να σου εξασφαλίσει τους αναγκαίους πόρους, ώστε να κάνεις μια νέα αρχή ή απλά να μην πιεστείς από στερήσεις και αναγκαιότητες.

Ερωτικά
Έντονες επιθυμίες, ανταγωνισμοί, ζήλειες και πάθη συνθέτουν ένα «κλασικό» ερωτικό σκηνικό, μέσα στο οποίο καλείσαι να βρεις τη… θέση σου αλλά και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας στο ζώδιό σου, σε παροτρύνει για να κάνεις ένα «άλμα» που θα αλλάξει πολλά στην ζωή σου, αρκεί να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου. Ίσως μάλιστα να σου δοθεί μια «χρυσή» ευκαιρία, μέσω μιας συνεργασίας ή συμφωνίας. Παράλληλα όμως μπορεί να υπάρξει μια όχι ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Η αποδοχή μιας πρότασης από την πλευρά σου, μπορεί να προκαλέσει «σεισμό» σε όποιον/α έτρεφε φιλοδοξίες για την… καρδιά σου, με πιθανή συνέπεια να υπάρξουν αντιδράσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της ευγένειας!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι «άκρες» και οι γνωριμίες σου μπορεί να σε βοηθήσουν να απεμπλακείς από μια υπόθεση που σου πέφτει κάπως βαριά και φαίνεται να σχετίζεται με ένα περιουσιακό ή επαγγελματικό σου ζήτημα. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε οτιδήποτε αναφέρεται στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία, αφού τώρα είναι που θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η. μπορεί να βρεις ό,τι ζητάς σε ένα εργασιακό περιβάλλον ή σε ένα πρόσωπο που σχετίζεται άμεσα με την δουλειά σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κάνεις κι ένα ταξίδι-αστραπή για να το συναντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το ερευνητικό σου δαιμόνιο μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ανακάλυψη υψίστης σημασίας, που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά για την συμπεριφορά και τις επιλογές κάποιων. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας προάγει την κοινωνικότητά σου κι ίσως σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη, που έχει όλη την καλή πρόθεση να σε εξυπηρετήσει σε ένα θέμα που σε «καίει».

Ερωτικά
Αν είσαι διαθέσιμος/η είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεμείνεις, από εκεί και ύστερα όμως η συνέχεια δείχνει αβέβαιη και «ταραχώδης». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να συμφιλιωθείς με την ιδέα ενός επίμονου φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Όσο κι αν ο Πλούτωνας προσπαθεί να σε «πείσει» ότι υπάρχουν και πράγματα που δεν γίνονται, στην παρούσα φάση έχεις την δυνατότητα να παρακάμψεις κάθε σκόπελο, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Δία, ο οποίος δεν καταλαβαίνει από περιορισμούς! Αν όμως σου γίνει μια πρόταση, που σου διευκολύνει την ζωή, εξέτασε προσεκτικά και την ηθική πλευρά της.

Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε «προμοτάρει», είναι πιθανό να κάνεις μια παρορμητική κίνηση που θα έχει θεαματικά αποτελέσματα! Ίσως μάλιστα να ζήσεις και μια περιπέτεια από αυτές που δεν ξεχνιούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου ενδυναμώνει την πεποίθησή σου ότι τελικά θα γίνει αυτό που θέλεις, πρόσεξε όμως μήπως πάνω στην επιμονή σου καταστρατηγήσεις αρχές και αξίες, που μέχρι χθες υπερασπιζόσουν φανατικά! Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι αναψυχής, με τόσα όμως που έχεις στο μυαλό σου, είναι αμφίβολο το κατά πόσον θα το χαρείς.

Ερωτικά
Κάποιος/α «κινεί τα νήματα», ώστε να βρεθείς προ απροόπτου. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, καλά θα κάνεις να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο σκεπτικισμό μια δήθεν «αθώα» πρόταση, που γίνεται με άλλους σκοπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας σου προσφέρει μια σχετική οικονομική άνεση, ίσως μάλιστα να αυξήσεις ακόμη περισσότερο το εισόδημά σου, μέσα από μια συνεργασία ή συμφωνία. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για όσα γίνονται στο παρασκήνιο και αφορούν στην δουλειά σου, αφού είναι βέβαιο ότι θα τα βρεις μπροστά σου.

Ερωτικά
Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, ζητάει κάτι περισσότερο από σένα κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι μήπως τελικά συμβάλλεις άθελά σου στην δημιουργία καταστάσεων που δεν θα εξυπηρετούν κανέναν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο εξακολουθεί να σε στηρίζει και να σε προστατεύει από οτιδήποτε ενοχλητικό, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ακόμη πιο πλεονεκτική θέση ύστερα από μια πρόταση που θα σου γίνει και εννοείται πως πρέπει να αποδεχθείς! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να τερματίσει μια φιλία κάτω από δυσάρεστες συνθήκες.

Ερωτικά
Είσαι το «μήλον της Έριδος» και παρότι δεν έχεις να χάσεις τίποτε άλλο πέραν της ηρεμίας σου, καλό είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, κρατώντας σε απόσταση τα πρόσωπα που δεν σε ενδιαφέρουν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...