Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 16-3-2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σου προσθέτει ζωντάνια και πάθος, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικές συνέπειες, ως προς την εκπλήρωση ενός στόχου σου, όσο και αρνητικές αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Παράλληλα όμως, ο Ερμής σε βοηθά να βρεις «άκρες» σε ένα σημαντικό θέμα, ώστε να προχωρήσεις απρόσκοπτα προς την ολοκλήρωση του, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να το δουλέψεις κρυφά.

Ερωτικά
Αν νιώθεις πιεσμένος από την πολύ φροντίδα, θα πρέπει να εξηγήσεις στον άνθρωπο σου ότι με μια τέτοια συμπεριφορά και νοοτροπία μπορεί τελικά να σε απομακρύνει από κοντά του. Παράλληλα όμως, ας είσαι κι εσύ πιο δεκτικός/η στην διαφορετικότητα.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής ευνοεί τα σχέδια σου και μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε οτιδήποτε σε βασανίζει ή σε προβληματίζει να βρει τον δρόμο του. Ανάλογα θετική σε κέρδη και οφέλη μπορεί να είναι και η «συνεισφορά» του, μέσα από μια συνεργασία ή μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να σε βάλει σε επιπλέον έξοδα, προκειμένου να εντυπωσιάσεις κάποιον/α

Ερωτικά
Η ανάγκη σου να διασφαλίσεις την σταθερότητα στην σχέση σου «πάση θυσία», σε κάνει μερικές φορές να υποψιάζεσαι κάθε κίνηση που κατά την κρίση σου θα μπορούσε να την διαταράξει. Όμως η εμπιστοσύνη δεν κτίζεται πάνω στον φόβο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής στους Ιχθύες σε καλεί να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για κάθε δραστηριότητα που αποσκοπεί στην διάδοση του έργου ή των ιδεών σου, μέσω μιας παρουσίασης ή διαφήμισης και την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ερωτικά
Πολλές φορές η «παιχνιδιάρικη» διάθεση σου εκλαμβάνεται από τους άλλους ως… προθυμία ή «ευκολία». Κι αν το μισό πρόβλημα είναι δικό τους, ίσως μπορείς να μετριάσεις κι εσύ τις αντιδράσεις σου, ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στους Ιχθύες σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα και σου παρέχει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, τόσο εντός της χώρας, όσο και… εκτός! Παράλληλα όμως οι εργασιακές σου σχέσεις φαίνεται να επηρεάζονται έντονα από κάποιες «αντιπάθειες», που δεν έχουν καμία σχέση με την αποτελεσματικότητα ή τις ικανότητες σου αλλά υπαγορεύονται από ζήλεια.

Ερωτικά
Μερικές φορές το να «κρατιέσαι» συναισθηματικά σε οδηγεί… κατ’ ευθείαν σε αυτό που ίσως φοβάσαι περισσότερο, την απόρριψη. Προσπάθησε λοιπόν να «μπολιάσεις» τον εαυτό σου με την εμπιστοσύνη που έχεις ήδη πιστοποιήσει μέσα από το έργο σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η πρόσβαση σου σε καθοριστικές πληροφορίες αλλά και μια συμφωνία ή συνεργασία, μπορεί να συμβάλλουν στην βελτίωση των οικονομικών σου ή σε ρυθμίσεις που σε εξυπηρετούν. Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει αντιζηλίες στο στενό σου περιβάλλον, με πιθανή συνέπεια να αποσυντονιστείς ή να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μάλλον σε φθείρουν ψυχολογικά.

Ερωτικά
Η ανάγκη σου να φροντίζεις τον άνθρωπο σου, παίρνει συχνά ανεπιθύμητες διαστάσεις τόσο για την σχέση σου, όσο και για σένα, αφού όλα «πνίγονται» μέσα σε ένα πλέγμα εξαρτήσεων που με την σειρά τους επιφέρουν και συντηρούν μια διαρκή ανισοτιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Από την στιγμή που δυσκολεύεσαι να διεκπεραιώσεις τα καθήκοντα ή τις υποχρεώσεις σου, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε «δοκιμασμένες» λύσεις και σε συνεργάτες, που στην παρούσα φάση μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να βγεις από το όποιο αδιέξοδο, πετυχαίνοντας μάλιστα πολλά περισσότερα του αναμενομένου. Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να υπογράψεις μια σημαντική συμφωνία.

Ερωτικά
Η εξιδανίκευση σε βοηθά σε πρώτη φάση να λειάνεις όλες τις αντιθέσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν στην σχέση σου, το πρόβλημα όμως ξεκινά από την στιγμή που αρχίζεις να «επενδύεις» στον άνθρωπο σου, ποντάροντας σε ιδιότητες που δεν έχει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο αλλά και να συνεργαστείς με ειδικούς που γνωρίζουν καλά το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα σου στον επαγγελματικό τομέα αλλά και τους τρόπους για να δικτυωθείς στην αγορά. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής θα σε βοηθήσει να προμηθευτείς εξοπλισμό ή αξεσουάρ, που κάνουν την ζωή σου ευκολότερη

Ερωτικά
Μερικές φορές προβάλλεις έναν κραυγαλέο ρομαντισμό, αποκρύπτοντας ουσιαστικά την ρεαλιστική σου φύση, κάτι που μπορεί να μπερδέψει τους άλλους αλλά και σένα. Γιατί όταν πια «βγαίνει» το πρακτικό σου πνεύμα, τότε όλα αλλάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στους Ιχθύες προάγει την δημιουργικότητα σου, ενώ μπορεί να δώσει «σάρκα και οστά» σε ένα επενδυτικό σου σχέδιο. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τις συμβουλές ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα όμως, μπορεί να οδηγηθείς σε μάλλον αχρείαστους ανταγωνισμούς.

Ερωτικά
Η γενναιοδωρία σου προς τον «δικό σου» άνθρωπο που είναι αναμφισβήτητη αλλά αν τον ρώταγες πρώτα ίσως να απέφευγες κάποιες παρεξηγήσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που «προσβάλλεσαι» από την απροθυμία του να δεχθεί κάτι που απλά… δεν θέλει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξεις μια για πάντα κάποια πράγματα που σε «κρατάνε» πίσω. Παράλληλα, με την συνδρομή του Ερμή στους Ιχθύες, ίσως κληθείς να αναλάβεις έναν ρόλο-κλειδί σε μια υπόθεση που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια σου ή απλά να προβείς σε μια αναδιάταξη του χώρου σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και την προμήθεια οικιακού εξοπλισμού.

Ερωτικά
Είναι γνωστό πως όταν θέλεις να κατακτήσεις κάποιον/α δεν σταματάς πουθενά μέχρι να τα καταφέρεις. Ανάλογα «ανιαρή» όμως μπορεί να είναι και η στάση σου, όταν πλέον θα έχεις πετύχει τον στόχο σου, κάτι που οι άλλοι μαθαίνουν… κατόπιν εορτής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε καλεί να διερευνήσεις έγκαιρα ένα παρασκήνιο που περιστρέφεται γύρω από μια προσωπική σου υπόθεση και θα μπορούσε να σε ζημιώσει. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στους Ιχθύες σε τροφοδοτεί με χρήσιμες πληροφορίες και επιπλέον σε ωθεί να κινηθείς σε μια πιο πνευματική κατεύθυνση, με σκοπό την ριζική αναμόρφωση των γνώσεών σου και την υιοθέτηση μιας νέας φιλοσοφίας ζωής.

Ερωτικά
Οι άλλοι πιστεύουν για σένα ότι μπορείς να ζήσεις και… χωρίς σεξ, αυτό όμως συμβαίνει περισσότερο στο μυαλό τους παρά στην δική σου ζωή. Αντίθετα, όταν βρεις τον άνθρωπο σου, όλα κινούνται σε απόλυτα ερωτικούς ρυθμούς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μια «διακεκριμένη» επαφή σου φαίνεται να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους σε ένα οικονομικό θέμα, ενώ ανάλογα επωφελής μπορεί να αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα. Καλό είναι λοιπόν να «παίξεις» πιο ομαδικά, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει ο ενεργός Ερμής. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως να μην αποφύγεις μια «μετωπική σύγκρουση» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ερωτικά
Η ανάγκη σου για πνευματική επικοινωνία με τον άνθρωπο σου είναι τόσο δυνατή, που αν κάποια στιγμή δεν την έχεις, την αποζητάς σε άλλα πρόσωπα, που δεν θέλουν και πολύ να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεσαι για αυτά με… διαφορετικό τρόπο!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε βοηθά να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες σου αλλά και τον κύκλο των επαφών σου, κάτι που βέβαια μπορεί να σε κουράσει αλλά από την άλλη πλευρά θα συμβάλλει σε μια ριζική αναβάθμιση του ρόλου σου κι ίσως σε μια δικαίωση που περίμενες καιρό. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια ένταση με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά
Σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να «κλείνεις πόρτες» αλλά ενώ αυτή η πολιτική μπορεί να είναι αποδοτική στις κοινωνικές σου σχέσεις, τελικά στην προσωπική σου ζωή συμβάλλει σε μια διαρκή αβεβαιότητα που «ροκανίζει» την σχέση με τον άνθρωπο σου.

Πηγή: astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...