Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 20-3-2016

  Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Είσαστε σε δυναμική θέση πια, που μπορείτε να δείτε καθαρά τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή. Πολλά τα υπόγεια μυστικά και το περίεργο παρασκήνιο, που έχετε ανακαλύψει για τον σύντροφο σας. Πολλοί οι Κριοί…. που θα αποφασίσουν να χωρίσουν μόνιμα από σχέσεις δύσκολες που πια απλά τους κρατάνε, σε ένα προβληματικό παρόν. Αυτοί που έχουν μακροχρόνια σχέση στο εξωτερικό, ίσως να πάρουν την γενναία απόφαση…. να την τερματίσουν οριστικά.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Η δεσποτική σας συμπεριφορά είναι κάτι που δεν βοηθάει στο να εξελιχτεί, η προσωπική σας ζωή. Τα πολύ δύσκολα αστρολογικά δεδομένα των τελευταίων εβδομάδων σας έχουν ζορίσει υπερβολικά και αυτό είναι κάτι που κανείς ιδιότροπος Ταύρος, δεν θα το δεχτεί. Για τους χωρισμένους…. οι ελπίδες θα αρχίσουν να αναζωπυρώνονται από τις 25 του Μαρτίου και ύστερα, μέσα από διπλωματικές επικοινωνίες και ‘ τυχαίες συναντήσεις’. Προσπαθήστε, τα άστρα είναι με το μέρος σας.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Αφεθείτε και λίγο σε αυτά που επιθυμεί η ψυχή σας. Οι μέρες του Ιχθύ, ήταν ιδιαίτερα δύσκολες και περιπετειώδης για τους περισσότερους Διδύμους, όμως οι τελευταίες μέρες του μήνα θα σας δώσουν την απαραίτητη δυναμική για να ξεκαθαρίσετε οριστικά τους δρόμους, και τις δράσεις σας. Αυτοί που παίζουν ακόμα με παράλληλες ερωτικές καταστάσεις, ίσως και να χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις των προβληματικών συμπεριφορών τους, το τελευταίο διάστημα.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως
 Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Πολλές οι συζητήσεις για τα θέματα που πρέπει άμεσα να ρυθμίσετε στην ιδιωτική σας σχέση. Πολλές και οι μυστικές – κρυφές σκέψεις σας …, γύρω από απομάκρυνση – χωρισμό. Η πλειοψηφία των Καρκίνων, που δεν έχουν άλλη βούληση να βρίσκονται, σε σχέση από συνήθεια…, θα οδεύσουν μέσα στις προσεχείς ημέρες του μήνα, σε ξεκαθαρίσματα. Όσοι έχουν συναναστραφεί ήδη με νέο απρόσμενο έρωτα, θα πρέπει να προσφέρουν περισσότερο χρόνο ακόμα στον εαυτό τους, για να βρει και τις δικές του ισορροπίες…ιδίως μετά από χωρισμό.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

 Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Θέλετε ένα εισιτήριο one way για οπουδήποτε! Η ψυχολογική σας διάθεση είναι σε ελεύθερη και κάθετη πτώση. Πολλοί Λέοντες, έχουν μπει σε μια διαδικασία πιο λεπτομερείς εξέτασης στην προσωπική τους ζωή. Όσοι έχουν ωροσκοπο σε Ταύρος ή Σκορπιό, θα θελήσουν να επιστρέψουν σε κάποια εκκρεμή αγάπη του παρελθόντος και να ξανακάνουν την προσπάθεια τους. Όσοι έχουν διπλή / παράλληλη κατάσταση με πρόσωπο μέσα στον επαγγελματικό τους χώρο…. θα χρειαστεί να μείνουν απόμακροι, καθώς τα σχόλια τριγύρω είναι εν πλήρη εξελίξει.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Δώστε την σταθερή προσοχή σας σε ερωτικές προτάσεις … που θα σας γίνουν μέχρι αρχή του μήνα. Οι όψεις του Άρη και του Ουρανού, σας βάζουν στο ερωτικό επίκεντρο καινούργιο κόσμου… που θα επιθυμεί να σας προσεγγίσει. Αυτοί που βιώνουν κατάσταση ερωτικής απομάκρυνσης ή χωρισμού, θα πρέπει να είναι αρκετά ψύχραιμοι και να μην εκφράσουν συμπεριφορές επιθετικές προς τον άνθρωπο τους. Οι μέρες από τις 23-03… θα δώσουν άπειρες ευκαιρίες για εποικοδομητικό διάλογο.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Είσαστε για ακόμα μια φορά πολύ έντονα επηρεασμένοι, από τις απόψεις διαφόρων ατόμων που υπάρχουν στην ζωή σας. Οι ερωτικές σχέσεις των περισσότέρων… αυτήν την χρονική περίοδο είναι σε πλήρη διάλυση. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου, θα έχουν την θέληση αλλά και θα μπορέσουν….. να φύγουν μακριά και οριστικά από μεγάλα λάθη και να προσπαθήσουν για ένα φρέσκο ξεκίνημα. Όσοι έχουν μείνει στατικοί στο παρελθόν τους…..θα απογοητευτούν …καθώς αυτό το πρόσωπο του παρελθόντος τους, ίσως να έχει προχωρήσει μπροστά !
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

 Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Οι Σκορπιοί, είναι οι πλέον ευνοημένοι αυτών των ημερών, καθώς όλοι οι πλανήτες είναι δυνατοί σύμμαχοι τους. Η ζωή των γεννημένων του 2ου δεκαημέρου θα βελτιωθεί άμεσα, και δεν αποκλείεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, να υπάρξουν προτάσεις για δημιουργία οικογένειας- συμβίωσης. Αυτοί που έχουν ακόμα εκκρεμότητες, και ιδίως μέσα από τον εργασιακό τους χώρο, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί, μιας και πολλά τα λόγια και οι παρεξηγήσεις που θα βγουν στην επιφάνεια το προσεχές διάστημα.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Μια αρκετά δύσκολη χρονική στιγμή για όσους οδηγούνται να κάνουν ξεκαθαρίσματα μέσα στην ερωτική τους καθημερινότητα. Αυτοί που έχουν ήδη ‘’δεύτερη’’ σχέση ….με δεσμευμένο πρόσωπο, θα δεχτούν πρόταση για απομάκρυνση – ίσως και χωρισμό καθώς, οι υποψίες έχουν δημιουργηθεί και σε κοντινά άτομα. Αυτοί που είναι ελεύθεροι ακόμα, θα έχουν νέα γνωριμία που θα προκύψει μέσα στις προσεχείς ημέρες.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

 Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Η θετικότατη διάθεση σας και ενέργεια, είναι κάτι που δίνεται απλόχερα από τον Ερμή, που κάνει καλές όψεις πια επάνω σας και θα σας αποδώσει τα εκπλήξεις…..και για πολύ καιρό ακόμα. Τα οφέλη πολλά και ποικίλα. Αυτοί που είναι γεννημένοι, στις πρώτες και μεσαίες μοίρες του ζωδιου τους , θα λάβουν αληθινές κινήσεις έρωτα – αγάπης από τον άνθρωπο τους, που θα τους συγκινήσουν αρκετά.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

 Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αριχέρεια

Η κάρτα ταρω η Αριχέρεια: Οι πιθανότητες για να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας, είναι σχεδόν μηδενικές, καθώς δεν υποστηρίζεστε καθόλου από το αστρολογικό σκηνικό. Πιθανόν να μην θέλει και το ίδιο, για αυτήν την εποχή κάτι σχετικό. Πολλές και αλλαγές και στον οίκο των ελεύθερων, που έχουν μείνει μόνοι τους για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί οι πειρασμοί σε αυτούς που θα θελήσουν το προσεχές διάστημα να ψάξουν. Γενικότερα θα χρειαστεί εγκράτεια και σοβαρότητα σε όλα τα πεδία….. σε οποιοδήποτε ξεκίνημα μέχρι και τα τις πρώτες ημέρες το Κριού.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Πρακτική εύνοια έχει ο οίκος των Ιχθύων, η οποία συνεχίζεται και μέσα στον τρέχοντα μήνα. Το θετικό αστρολογικό σκηνικό …. σας ενισχύει πάρα πολύ και θα σας ωθεί, για να λύστε τις διαφορές σας, με το άτομο που σας απασχολεί ερωτικά, αλλά και να προχωρήσετε και μαζί, σε κάτι ποιοτικότερο. Οι έχοντες ωροσκόπο ή Β. Δεσμό της Σελήνης σε υδάτινο οίκο, θα έχουν ποικίλες προτάσεις από άτομο, που και θα πρέπει όμως να διπλοσκεφτούν.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...