Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
14.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 22/6/2016

Κριός
Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς αγαπητέ Κριέ, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου γι αυτό μην το αφήσεις αναξιοποίητο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να μειώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου, η μέρα θα φέρει δίπλα σου φλερτ και νέες γνωριμίες. Ενέδωσε δίχως αναστολές και φοβίες!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν φίλε Κριέ. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, δεν θα σου βγουν σε καλό και πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Ταύρος
Η σημερινή Τετάρτη θα σου φέρει ειδήσεις που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν αγαπητέ Ταύρε. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτησε τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αγαπητέ Ταύρε και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα με το σύντροφό σου. Με την κακή σου διάθεση θα δημιουργήσεις ζητήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις κάποια σχέδια που κάνεις εδώ και καιρό. Είναι μια καλή μέρα για να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω για να κινηθείς πιο σίγουρος από εδώ και πέρα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Δίδυμοι
Η σημερινή Τετάρτη ευνοεί τη δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις αγαπητέ Δίδυμε. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν καταφέρεις να ηρεμήσεις και αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλη την πίεση και τα προβλήματα που σου προκαλεί η δουλειά σου. Αν είσαι μόνος σου, ο ερωτισμός σου σήμερα είναι αυξημένος και με τις κατάλληλες κινήσεις θα έχεις τις κατακτήσεις που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει ενδιαφέρουσες προτάσεις που χρειάζονται σκέψη και πολύ ώριμη αντιμετώπιση ώστε να μην παρασυρθείς από τις παρερμηνεύσεις που προκαλεί το γενικότερο κλίμα. Μη βιαστείς σε καμία περίπτωση να απαντήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε μια δύσκολη φάση, αφού κάποια λάθη του παρελθόντος σε κυνηγούν ακόμα. Κάνε ότι μπορείς για να διορθώσεις αυτές τις καταστάσεις.

Καρκίνος
Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά σήμερα με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου αγαπητέ Καρκίνε. Με λίγο πρόγραμμα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι η ευθύνη σε βαραίνει ισόποσα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα υπάρξουν σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να βρεις την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα να μην ξεφύγεις γιατί έτσι θα καταστρέψεις και τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν λίγο καλύτερα και με ένα καλό πρόγραμμα, θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου θα επανέλθουν σήμερα στο προσκήνιο και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν γίνει και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ότι θέλεις να κάνεις. Πάντως η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Μην το βάζεις κάτω!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια σήμερα για να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις αλλά και τα μικρά προβλήματα που θα προκύψουν. Με λίγη καλή διάθεση μπορείς να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα απόψε στην σχέση σου. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά σου, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην γίνεσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα δείς πολλά από τα σχέδιά σου να προχωρούν και οι δικοί σου άνθρωποι, αλλά και οι συνεργάτες θα σε βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Πάντως καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις για να σκεφτείς καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα. Στα οικονομικά σου βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάσεις γιατί έρχονται έξοδα που θα σε αγχώσουν.

Παρθένος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Τετάρτη για εσένα αγαπητέ Παρθένε και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητά σου αλλά και η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σας. Η νέα θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου από το βράδυ και μετά συνδράμει αισθητά τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Παρθένε χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να επανέλθει η σχέση σου στο σημείο που επιθυμείς. Μην ξεχνάς ότι είναι και στο δικό σου χέρι να φτιάξεις το κλίμα και να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Πάρε σήμερα την απόφαση να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και μην οδηγείσαι από τον εγωισμό σου. Κι αν ακόμη είσαι σε ερωτική αναζήτηση, σήμερα η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κινδυνεύεις να αποδιοργανωθείς και να αφήσεις πίσω αρκετές υποχρεώσεις φίλε Παρθένε. Γι’ αυτό δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα και δούλεψε ομαδικά με τους συνεργάτες σου ώστε να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη φάση. Προσπάθησε να μαζέψεις όσο περισσότερο γίνεται τα έξοδά σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ η σημερινή Τετάρτη δημιουργεί περίεργες συνθήκες για εσένα. Κάποιες συζητήσεις και σχόλια που δεν γνώριζες θα φτάσουν στα αφτιά σου και θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν πρέπει να ανακόψουν την πορεία και το πρόγραμμα που έχεις βάλει στα σχέδιά σου. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Άρη ευνοεί να πάρεις αποφάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την συγκυρία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον μαζί με τον σύντροφό σου. Αν αναζητάς το άλλο σου μισό και ακόμη δεν το έχεις ανακαλύψει, απόφυγε σήμερα τις βιαστικές κινήσεις και δείξε λίγη υπομονή για να βρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε ένα σημείο όπου συνεργασίες και επαφές των προηγούμενων ημερών θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και θα δείς τα σχέδιά σου να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου επίσης, πάνε καλύτερα και κάποιες προτάσεις μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση των εσόδων σου.

Σκορπιός
Είναι πολύ καλή η σημερινή μέρα για εσένα αγαπητέ Σκορπιέ καθώς θα δείς πολλά προβλήματα να μένουν πίσω σου και θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για την πρόοδο των σχεδίων σου. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Άλλωστε, έχεις την εύνοια της θετικής όψης της Σελήνης με τον Άρη που ενισχύει τη δυναμικότητά σου και σε ωθεί να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς με καλή διάθεση να λύσεις αρκετά προβλήματα. Μίλησε με ηρεμία και μέσα από τη συζήτηση με το σύντροφό σου θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ανήκεις στις μοναχικές ψυχές του ζωδίου σου, πέρασε καλά με αγαπημένους φίλους και να είσαι έτοιμος για ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα φίλε Σκορπιέ. Μην αφήνεις εκκρεμότητες και φρόντισε να τελειώνεις με όσες υποχρεώσεις έχεις από παλιά γιατί σύντομα θα παρουσιαστούν και νέες. Πάντως η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει και εδώ να χειριστείς τις όποιες δυσκολίες εμφανιστούν στο δρόμο σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάνε κάτι για τα χρέη σου, γιατί σε λίγο θα βρεθούν εκτός ελέγχου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη η σημερινή Τετάρτη θα σε κάνει να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση απέναντι σε όσα σε απασχολούν. Η δυναμική και αποφασιστική σου πλευρά θα πάρει το πάνω χέρι και θα ξεπεράσεις καταστάσεις που σε στενοχωρούν μια και καλή. Κινήσου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μην αποφεύγεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Θα βρεις μεγάλη κατανόηση και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Τοξότες μην κλειστείτε σπίτι σας. Αφήστε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και δεν θα χάσετε.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και κάποιες δυσκολίες που σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο διάστημα, αρχίζουν να μένουν πίσω αφήνοντας το δρόμο ελεύθερο για τα σχέδιά σου. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε αγχώσουν.

Αιγόκερως
Πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στο ζώδιο σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο και εσύ έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι σήμερα να ξεχάσεις τα προβλήματα της σχέσης σου φίλε Αιγόκερε και να απολαύσεις το καλό κλίμα που έχει φτιάξει ο σύντροφός σου χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, σήμερα δεν θα λείπουν τα φλερτ που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση, γι αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη προσοχή για να μη χάσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει στις υποχρεώσεις σου. Το πιο σημαντικό είναι να αποφύγεις σήμερα τις κινήσεις πανικού που θα σε αποσυντονίσουν. Κυρίως τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια λεπτή ισορροπία και απαιτούν σοβαρότητα από μέρους σου.

Υδροχόος
Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή Τετάρτη για εσένα αγαπητέ Υδροχόε με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις που θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις ανενόχλητος τα σχέδιά σου. Βέβαια, με τη δική σου ιδιοσυγκρασία υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και μέσα στον ενθουσιασμό σου να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις που θα σου στοιχίσουν. Γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και όχι βιασύνη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με τον σύντροφό σου γιατί είσαι αρκετά πιεσμένος και ρισκάρεις να δημιουργήσεις ρήξεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να προστατέψεις τη σχέση σου από τα προβλήματά σου για να μην βρεθείς μόνος σου απόψε. Εάν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου γιατί η σημερινή μέρα κρύβει γνωριμίες και έρωτες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε ένα καλό σημείο και οι προσπάθειες που έχεις κάνει σου δίνουν στιγμές ικανοποίησης και αναγνώρισης. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Μην κάνεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και σκέψου πριν δεχτείς κάποιες συνεργασίες με οικονομικό αντίκτυπο.

Ιχθείς
Η σημερινή Τετάρτη σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Η θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυναμικότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τις συνήθειές, τις παρέες σου, ακόμα και τις εκάστοτε συμπεριφορές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Ιχθύ χρειάζεται η δική σου προσπάθεια για να πάς καλύτερα τα πράγματα μέσα στη σχέση σου. Μην αποφεύγεις να μιλήσεις επειδή φοβάσαι τη ρήξη γιατί έτσι γίνεται πιο μεγάλο το χάσμα ανάμεσά σε εσένα και τον σύντροφο σου. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, είναι καιρός να κάνεις κι εσύ τις κατάλληλες κινήσεις και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις φίλε Ιχθύ και πολλές από τις αλλαγές που ετοιμάζεσαι να κάνεις θα βγουν προς όφελός σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και αν συνεχίσεις να προσέχεις, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Μείνε μακριά με κάθε τρόπο από τα άσκοπα έξοδα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...