Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 29/5/2016

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι ερωτικές σας σχέσεις σας περιορίζουν, ίσως δεν έχουν πάθος ή είναι πολύ παραδοσιακές. Ίσως πρέπει να ελευθερωθείτε. Υπάρχει μια αίσθηση στην ατμόσφαιρα ότι όλα πηγαίνουν προς μια θετική κατεύθυνση. Θα μπορέσετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να κάνετε τις πιο τρελές σας ιδέες πραγματικότητα. Ξεκινώντας σήμερα θα πρέπει να είστε πιο σταθεροί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα θα παίζετε τον ρόλο του δασκάλου και του μαθητή. Θα συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες από όσους είναι πιο σοφοί από εσάς. Θα είστε ελεύθεροι να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να αναπτυχθούν.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Τους τελευταίους μήνες μπορεί να έχετε κάποια άτομα που ίσως σας έχουν επηρεάσει πολύ αναφορικά με το θέμα του γάμου ή των σχέσεων. Σας πιέζουν για περισσότερη ελευθερία στην ζωή σας. Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι υπάρχει κοσμική επιρροή. Δεν υπάρχει λόγος να συμφωνείτε. Η ελευθερία ή η έλλειψή της είναι τελείως υποκειμενικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ένα αίσθημα κόπωσης σας κρατά πίσω. Ίσως αισθάνεστε ταλαιπωρημένοι. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να μπορέσετε να βγείτε από μια δύσκολη θέση. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και βρείτε την αλήθεια. Στραφείτε μέσα σας για απαντήσεις.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι και υπάρχει περίπτωση να έχετε κουραστεί. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητά σας τότε κάντε το τώρα. Έχει έρθει η στιγμή να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Ανεξάρτητα με τον τομέα στον οποίο θα γίνουν οι αλλαγές αυτές μην φοβάστε να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια νέα ιδέα υπάρχει μέσα σας. Δώστε προσοχή σε μια νέα ιδέα ή ιδέες που θα εμφανιστούν σήμερα. Θα έχετε νέους τρόπους να αντιμετωπίσετε παλιές καταστάσεις. Ακολουθήστε αυτούς τους νέους τρόπους. Αφήστε πίσω σας την παλιά μεθοδολογία.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Έχει γίνει μια αλλαγή στο σύμπαν που σίγουρα θα είναι βαθιά. Έχετε 7 μήνες για να καταλάβετε πως αυτή η αλλαγή σας επηρεάζει. Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για απελευθέρωση. Ίσως πρέπει να απελευθερωθείτε από τους δεσμούς μιας ομάδας. Η καινοτομία είναι παντού γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε παγιδευμένοι. Ίσως αισθάνεστε ότι οι εργοδότες σας δεν εκτιμούν πλήρως την δουλειά που κάνετε. Ίσως είστε πολύ περιορισμένοι. Πρέπει να είστε σε μια θέση ώστε να προχωρήσετε και να εξελιχτείτε.

Λέων

Γενικά zwdia: Μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές σήμερα. Η διαδικασία που ξεκινήσατε πριν από 3 ή 4 χρόνια θα επιταχυνθεί λίγο. Αλλάζετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Η οικογένεια, το παρελθόν και η μόρφωσή σας δεν μετρούν πλέον τόσο όσο τα πνευματικά σας θεμέλια. Μην φοβάστε να προχωρήσετε για αυτή την αλλαγή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε νέα αίσθηση κατεύθυνσης. Θα έχετε περισσότερη δύναμη από ότι συνήθως. Θα κάνετε σημαντικές πνευματικές αλλαγές. Αυτές οι προσωπικές αλλαγές είναι σημαντικές για την δουλειά σας. Είναι καιρός να προχωρήσετε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Η ημέρα σήμερα θα είναι αρκετά θετική και θα ξεκινήσετε να βλέπετε τα πρώτα σημάδια μεγάλων αλλαγών. Αυτή η νέα φάση θα κρατήσει 7 μήνες. Καθώς προχωρά θα υπάρχει περιθώριο για μεγαλύτερη έκφραση. Μπορεί να δείτε αλλαγές σε θέματα που συνηθίζατε να αποφεύγετε. Ίσως υπάρχει ένταση με τα αδέλφια σας τους επόμενους μήνες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αποδεχθείτε την αλλαγή. Είστε σε αρμονική θέση τώρα και πρέπει να την εκμεταλλευθείτε. Το σύμπαν υποστηρίζει τις προσπάθειές σας. Να έχετε ισορροπία παρά την μεγάλη αλλαγή γύρω σας. Είναι πολύ συναρπαστικές στιγμές.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Το σύμπαν αλλάζει σήμερα και μπορεί να ξεκινήσει μια μεγάλη αλλαγή που ίσως κρατήσει 7 μήνες. Η αλλαγή αυτή θα έχει επίκεντρο τους τρόπους που χρησιμοποιείτε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας αναφορικά με την καριέρα και την ερωτική σας ζωή. Αν αισθάνεστε περιορισμένοι μπορείτε να περιμένετε απελευθέρωση τους μήνες που έρχονται.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Διατηρήστε ελπίδα και να ξέρετε ότι μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Αναζητάτε ένα λαμπερό αστέρι και την προσωπική σας μοίρα. Ακολουθήστε το όνειρό σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Είναι μια πολύ καλή στιγμή για εσάς. Αν και δεν θα συμβεί κάτι συγκεκριμένο υπάρχουν πολλές καλές στιγμές που έρχονται τους επόμενους 7 μήνες. Μια θεμελιώδης αλλαγή θα συμβεί στην ερωτική και επαγγελματική σας ζωή. Καθώς οι μήνες περνούν μπορείτε να περιμένετε ότι θα είστε πιο δημιουργικοί και ίσως πιο ελεύθεροι. Θα είστε πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με 2 ή 3 χρόνια πριν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καιρός να κοιτάξετε το παρελθόν. Αυτό το διάστημα αναθεώρησης θα είναι σημαντικό και θα μπορεί να σας κατευθύνει στο αβέβαιο μέλλον. Ίσως πρέπει να συντονιστείτε με τους άλλους.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Για να καταλάβετε την μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιείται πρέπει να δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική. Μια αργή απελευθέρωση συσσωρεύει πολύ ορμή. Τους επόμενους 7 μήνες δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε την ευκαιρία να απομακρύνετε από επάνω σας κομμάτια του παρελθόντος. Θα είστε ανανεωμένοι. Μην ενοχληθείτε αν κάποιες οικογενειακές σχέσεις έχουν πρόβλημα. Αυτό θα είναι προσωρινό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε θέση να δεχθείτε πολύ υποστήριξη ή επιβράβευση. Αποδεχθείτε την με αυτοπεποίθηση. Κάντε δώρο στον εαυτό σας, γιορτάστε. Έχετε φθάσει σε σημαντικό σημείο και δεν πρέπει να φοβάστε να το δείξετε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Οι αλλαγές έρχονται στην ζωή σας τώρα. Θα έχετε μια νέα και πιο ανοιχτή στάση απέναντι στον κόσμο. Κάποια εξωτερικά γεγονότα θα εμφανιστούν και θα σας δώσουν την εντύπωση πως προχωράτε με σταθερό τρόπο προς μια νέα ζωή. Μπορείτε να περιμένετε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χαλαρώστε. Υπάρχει υπερβολή γύρω σας τώρα αλλά αν είστε κολλημένοι εκεί θα εξαντληθείτε. Θα πρέπει να κινηθείτε σιγά και προσεκτικά. Είστε σε καλή θέση.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μια αλλαγή θα πραγματοποιηθεί όπου θα είναι πολύ σημαντική Η αλλαγή αυτή ίσως είναι κάποιο νέο άτομο στην ζωή σας ή κάποιο γεγονός που ίσως αλλάξει τα πράγματα για πάντα. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί τους επόμενους μήνες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αντίληψή σας είναι καλή. Μπορείτε να δείτε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Αυτά σας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους. Όσο κινείστε μέσα στην ημέρα αργά και ήρεμα συλλέξτε γεγονότα και πληροφορίες.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε γυρίσει πλήρως αλλαγμένοι από ένα ταξίδι. Ίσως η αλλαγή αυτή να είναι πολύ βαθιά. Θα έχετε κάποια προβλήματα να επιστρέψετε στην προηγούμενη ζωή σας. Η παλιά σας ζωή μάλλον θα σας φαίνεται πολύ περιορισμένη. Μην περιμένετε άλλο. Αλλάξτε την.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε μια σημαντική αποστολή. Η δουλειά που πρέπει να επιτύχετε είναι πολύ σημαντική. Ίσως πρέπει να αναλογιστείτε αν κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε προς αυτό τον σκοπό. Μην ασχολείστε με τους άλλους και επικεντρωθείτε στην δική σας δουλειά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...