Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
24.1 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 3-4-2016

Κριός

Γενικά : Μπορεί να γίνετε απαισιόδοξοι. Ξαφνικά το ποτήρι σας φαίνεται άδειο και όλα είναι θολά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάνετε κύκλους. Μπορεί να αναρωτηθείτε για πιο λόγο τα κάνετε όλα. Θα μπορείτε να βγείτε από αυτή την διάθεση μόνοι σας όπως μπήκατε. Ίσως σας φαίνεται απίθανο αλλά θα πρέπει να πιστέψετε ότι αυτό είναι το σωστό για να γίνετε πάλι αισιόδοξοι.

Οικονομικά και καριέρα : Μια φωνή μέσα στο κεφάλι σας σας λέει ότι μπορεί να έχετε πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα έχετε να κάνει με κάποιο αθώο ψέμα που είπατε πριν από 2 εβδομάδες. Μπορεί να νομίζατε ότι αυτό το ψέμα ήταν απλό αλλά τώρα γυρίζει εναντίον σας.

Ταύρος

Γενικά : Μπορεί να ξέρετε καλύτερα τον εαυτό σας σήμερα από ότι συνήθως και θα είναι πολύ προσεκτικοί με κάθε κίνηση που κάνετε ειδικά γύρω από τους άλλους. Μπορεί να έχετε αυτοπεποίθηση για τα λόγια σας και μπορεί να αναρωτιέστε όπως αν λέτε το σωστό πράγμα στον σωστό άνθρωπο την σωστή στιγμή. Οι πολλές αναλύσεις μπορεί να σας κουράσουν αν δεν είστε προσεκτικοί. Προσπαθήστε να μην την παίρνετε όλα πολύ προσωπικά.
Οικονομικά και καριέρα : Ο γενικός ρυθμός είναι πιο αργός σήμερα και θα δείτε ότι έτσι θα συνεχίσουν τα πράγματα τις επόμενες 3 εβδομάδες. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να συλλέξετε δεδομένα και να σχεδιάσετε. Μην βιάζεστε. Πάρτε τον χρόνο σας και να είστε υπομονετικοί.

Δίδυμοι

Γενικά: Η συμπεριφορά σας είναι ήρεμη και συγκεκριμένη όταν έχετε να κάνετε με τους άλλους. Δεν έχετε λόγο να κρύβετε την αλήθεια και είστε πρόθυμοι να αποκαλύψετε πληροφορίες σε όποιον θέλει να ακούσει. Να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να ανακατευτείτε στις προσωπικές υποθέσεις κάποιου άλλου. Αν ακούσετε κάποιες μυστικές πληροφορίες μπορεί να τις μοιραστείτε με άτομα που δεν πρέπει.

Οικονομικά και καριέρα : Η διάθεσή σας είναι θετική την περισσότερη ημέρα και σας είναι πιο εύκολο να επιτύχετε πολλά με ένα χαμόγελο. Η μόνη πιθανή παγίδα σήμερα έχει να κάνει με την πνευματική σας ανησυχία. Δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Καρκίνος

Γενικά :Μάλλον θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε φαίνεται ότι έχει προκύψει ξαφνικά. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας γιατί μπορεί να μην κρατήσει πολύ. Μπορεί να πηγαίνετε από το ένα θέμα στο άλλο και ίσως σας είναι δύσκολο να ασχοληθείτε πολύ ώρα με ένα θέμα ή ένα σχέδιο. Μπορεί να αποκλείσετε κάποια άτομα για να κάνετε ορισμένες δουλειές αλλά δεν πειράζει. Κάντε ότι πρέπει.

Οικονομικά και καριέρα : Τις τελευταίες 3 εβδομάδες οι σχέσεις σας με τους άλλους ήταν επιθετικές. Τώρα υπάρχουν κάποιες αλλαγές που θα σας προσφέρουν περισσότερη κατανόηση και συνεργασία με τους άλλους τις επόμενες 3 εβδομάδες.

Λέων

Γενικά : Να είστε προσεκτικοί και να μην αποξενώνεστε από τους άλλους. Μπορεί να διστάσετε να μιλήσετε στους άλλους. Μπορεί να νομίζετε ότι δεν αξίζουν τον χρόνο σας. Ίσως αισθάνεστε ότι τα προβλήματά σας είναι πιο σημαντικά και οι άλλοι ασχολούνται με θέματα που είναι επιφανειακά για να είναι σε θέση να καταλάβουν το βάθος την αληθινής σας φύσης. Το να απομονωθείτε δεν θα βελτιώσει την κατάσταση. Θα πρέπει να επικοινωνείτε περισσότερο.

Οικονομικά και καριέρα : Επειδή κάποιος άλλος δεν καταλαβαίνει απόλυτα τις ιδέες σας δεν σημαίνει ότι οι ιδέες σας δεν είναι καλές. Οι σχέσεις με τους άλλους ίσως να μην είναι πολύ καλές τις επόμενες 3 εβδομάδες. Το να το αντιληφθείτε αυτό θα σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε καλύτερα.

Παρθένος

Γενικά : Μπορεί να μιλάτε σαν να διαθέτετε πολύ σοφία. Ίσως είναι έτσι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε αλαζόνες. Τα λόγια σας ίσως φαίνονται έτσι σε κάθε θέμα. Μπορεί να εκνευρίσετε τους άλλους που λειτουργούν ανώριμα. Δεν είναι δουλειά σας να κρίνετε. Βοηθήστε τους άλλους να καταλάβουν το σημαντικότερο θέμα αντί να υποθέτετε ότι είναι αναξιόπιστοι ή απρόθυμοι να μάθουν.
Οικονομικά και καριέρα : Αρκετές φορές είναι πολύ σημαντικό για εσάς να έχετε τον τελευταίο λόγο. Το διάστημα των επόμενων 3 εβδομάδων θα βρεθείτε σε αντίθεση με όσους έχουν άλλες δημιουργικές ιδέες από εσάς. Αφήστε τους άλλους να έχουν τον τελευταίο λόγο για αλλαγή.

Ζυγός

Γενικά : Μόλις αποφασίσετε θα είναι δύσκολο να σας αλλάξει κάποιος την γνώμη. Έχετε αποφασίσει τον δρόμο και τα σχέδιά σας. Το να έχετε μια σταθερή βάση θα κάνει τους άλλους πιο πρόθυμους να σας στηρίξουν αποτελεσματικά. Είστε αξιόπιστοι και προβλέψιμοι. Οι άλλοι μπορούν να βασιστούν επάνω σας. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε με υπερηφάνεια.

Οικονομικά και καριέρα : Η γενική διάθεσή σας είναι πολύ καλή και θετική και ακόμα και αν οι άλλοι προσπαθήσουν να την χαλάσουν εσείς θα είστε δυνατοί. Οι άλλοι έχουν μια ιδιαίτερη ιδέα για την αλήθεια που δεν σας ταιριάζει.

Σκορπιός

Γενικά : Μπορεί να ασχολείστε μόνο με γεγονότα και ίσως φανείτε λίγο σκληροί. Μερικές φορές απλά καλύπτετε την ευαίσθητη πλευρά σας. Ίσως είστε ανασφαλείς με τα συναισθήματά σας και ξέρετε πως να εκφραστείτε. Οι άλλοι ίσως να μην το μάθουν ποτέ γιατί είστε πολύ καλοί στο να κρύβετε πράγματα. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αποκλείετε τους άλλους και να μην φαίνεστε μυστικοπαθείς.

Οικονομικά και καριέρα : Οι δύσκολες σχέσεις με τους άλλους θα φτιάξουν μιας και σήμερα ξεκινά μια περίοδος 3 εβδομάδων όπου θα αισθάνεστε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας. Το να έχετε καλές σχέσεις θα είναι πιο εύκολο από ότι ήταν στο παρελθόν.

Τοξότης

Γενικά : Μάλλον θα αισθάνεστε λίγο μόνοι, ίσως και απομονωμένοι. Ίσως σκέπτεστε ότι κανένας άλλος δεν έχει τόσο περίεργες σκέψεις στο μυαλό του. Θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσοι άνθρωποι είναι έτσι. Δεν θα μοιραστείτε όμως αυτές τις σκέψεις με κανέναν, ειδικά τώρα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει. Απλά να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι και ότι έχετε συνεχή υποστήριξη.

Οικονομικά και καριέρα : Το σημαντικό θέμα για τις επόμενες 3 εβδομάδες έχει να κάνει με τα μάχη ανάμεσα στο νέο και το παλιό. Είστε στην πλευρά του νέου, του καινοτόμου ενώ η άλλη πλευρά έχει μείνει στον παραδοσιακό τρόπο σκέψης.

Αιγόκερως

Γενικά : Αν έχετε την ευκαιρία να δώσετε ένα μάθημα σε κάποιον τότε κάντε το. Μάλλον υπάρχει κάποιο άτομο στον δρόμο σας που χρειάζεται κατευθύνσεις. Θα έχετε την υπομονή και την πνευματική διαύγεια να τον/την βάλετε στον σωστό δρόμο. Μην κρύβετε την γνώση σας. Η κατάσταση θα βελτιωθεί για εσάς και όλους τους άλλους όταν αποφασίσετε να μοιράσετε την γνώση σας.

Οικονομικά και καριέρα: Συναντάτε συνέχεια τα ίδια άτομα. Κάποια απρόσμενα γεγονότα σας πηγαίνουν όπου θέλουν για κάποιο λόγο και εσείς πρέπει να αντιμετωπίσετε τα ίδια άτομα. Δεν είναι σύμπτωση. Μιλήστε περισσότερο με αυτά τα άτομα. Θα σας δώσουν σοφία.

Υδροχόος

Γενικά : Μπορεί να διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλία. Ίσως περιμένετε μέχρι να δείτε πως πάνε τα πράγματα πριν κάνετε κάποια μεγάλη κίνηση. Οι κινήσεις σας είναι περίεργες αν και ίσως να μην ξέρετε το γιατί. Είναι καλύτερα να ακολουθείτε την διαίσθησή σας και να μην κάνετε πολλές ερωτήσεις. Απλά να ξέρετε ότι είναι προτιμότερο να ακολουθείτε τον ασφαλή δρόμο παρά να πειραματίζεστε.

Οικονομικά και καριέρα : Θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας ώστε να μπορέσετε να βάλετε όλα όσο πρέπει. Κάτι σας παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο νομίζατε και ίσως να μην έχετε χρόνο για όλα. Να είστε ευέλικτοι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρετε σήμερα.

Ιχθύες

Γενικά : Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ άνετε καθώς περνά η ημέρα. Ίσως δεν έχετε πολύ καλές συζητήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι απλά δεν ξέρετε τι να πείτε και αν ξέρετε δεν αισθάνεστε άνετα να το πείτε μπροστά σε κόσμο. Ίσως αισθάνεστε φόβο. Μην απελπίζεστε. Είναι μια περαστική φάση. Θα επιστρέψετε στον παλιό επικοινωνιακό εαυτό σας μετά από λίγο.

Οικονομικά και καριέρα : Η καλή τύχη θα σας ακολουθεί για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Άσχετα με τα πάνω και τα κάτω της ημέρας σήμερα θα αρχίσει ένας πολύ καλός κύκλος 3 εβδομάδων για εσάς όπου μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...