Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
18.8 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 5/6/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το παρελθόν σε πλήγωσε με τις άσχημες στιγμές που πέρασες. Μην αφήνεσαι όμως σε θλιβερές σκέψεις και προσπάθησε να συνεχίσεις τη ζωή σου με θετική διάθεση, έλκοντας τα ευχάριστα που πρόκειται να έρθουν σύντομα. Οι πλανήτες βοηθούν την εξέλιξη των υποθέσεων για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να χαλαρώσεις από το άγχος που έχεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που περίμενες, αισθηματικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από τα επαγγελματικά θέματα και από αύριο συνεχίζεις πάλι. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αν καταφέρεις να κρατήσεις με συνέπεια το πρόγραμμα που έχεις βάλει, πολύ σύντομα θα δεις ευχάριστα αποτελέσματα. Οι άσχημες καταστάσεις φτάνουν στο τέλος τους για το ζώδιό σου. Από εδώ και στο εξής, μόνο χαρές και ικανοποιήσεις θα περιλαμβάνονται στην καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις τόσες ευθύνες που έχεις, το χρειάζεσαι πολύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα δεν θα σταματήσουν να σε απασχολούν. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς με άλλα θέματα πιο ευχάριστα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με την Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, ετοιμάσου να υποδεχτείς τα αποτελέσματα της προσπάθειας και των κόπων σου. Η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη και θα αποτελέσει μόνο την αρχή για μία σειρά δημιουργικών δράσεων που θα οδηγήσουν σε επιτυχία. Η ζωή σου σταδιακά βελτιώνεται. Μην αγχώνεσαι – χαλάρωσε και απόλαυσε όσα έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλήσουν τη μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, η Αφροδίτη σού υπόσχεται ότι πολύ γρήγορα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να βάλεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο όμορφα μπορείς. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα μπορείς, αγαπητέ Καρκίνε, να διεκδικήσεις με δυναμικό τρόπο και να κατακτήσεις πράγματα που σου αξίζουν. Προσπάθησε να παραμείνεις συνεπής στις υποχρεώσεις σου και να προστατέψεις τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, οι οποίες δεν είναι ακόμη στο σημείο που θέλεις εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα μπορέσεις μέσα από τη συζήτηση να λύσεις και κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από το άγχος. Τα οικονομικά σου δεν είναι πολύ καλά, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Είναι πια καιρός, αγαπητέ Λέων, να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και να μην χάνεις τον καιρό σου με άσκοπες ασχολίες. Φιλικά άτομα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία των επιλογών σου. Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις θα τις τακτοποιήσεις με σχετική ευκολία. Δες τη ζωή θετικά και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η μέρα σήμερα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να βγάλεις τη γοητεία που έχεις κρυμμένη μέσα σου και τότε θα δεις πόσο σύντομα θα κάνεις τη νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις μια ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, άσ’ τα όλα αυτά κατά μέρος και φρόντισε να ξεκουραστείς. Οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και ευνοεί το ζώδιό σου, ανοίγει μια περίοδος αλλαγών και το ερχόμενο διάστημα θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με δυναμισμό αλλά και σκληρότητα. Πολλά θα βγουν στην επιφάνεια προκαλώντας αλλαγές. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και μην αφήσεις πιθανές ανατροπές να ανακόψουν την επιτυχία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Μίλα με το ταίρι σου, κάνε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί αισθηματικά, για να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς και να περάσεις καλά με δικά σου άτομα. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η μονοτονία της καθημερινότητάς σου σε οδηγεί, αγαπητέ Ζυγέ, στην ανάγκη ανανέωσης. Μην βιαστείς όμως, γιατί μπορεί να επιλέξεις λανθασμένες κατευθύνσεις που θα φέρουν απώλειες. Αξιολόγησε προσεκτικά τον τρόπο που θα αλλάξεις όσα δεν σε ευχαριστούν και μην διστάσεις να ακολουθήσεις το ένστικτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, με ρομαντισμό και ακόμη περισσότερο με ερωτισμό. Θα περάσετε κι οι δύο πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Περίεργες εξελίξεις και αποκαλύψεις σημαντικών πραγμάτων προβλέπονται για το ζώδιό σου, προκαλώντας άδικες κριτικές. Μην εμπλακείς σε όσα δεν σε αφορούν προσωπικά, ειδάλλως θα εκτεθείς χωρίς λόγο. Διατήρησε αποστάσεις και περιφρούρησε τις ισορροπίες σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και σου συμπαραστέκονται στις κακοτοπιές.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις αρκετό άγχος στην καθημερινότητά σου και αυτό επηρεάζει και τα αισθηματικά σου. Μπορείς σήμερα να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να περάσεις όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αλλά όλα αυτά άφησέ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Οικονομικά, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στους Διδύμους, βοηθάει το ζώδιό σου στην απεμπλοκή από καταστάσεις του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαδοχικές ευκαιρίες για εξέλιξη. Θα χρειαστεί πλήρης αναθεώρηση της στάσης σου προκειμένου να ξεφύγεις από τη στασιμότητα στην οποία έχεις καταδικάσει τον εαυτό σου εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα αισθήματά σου. Θα περάσετε κι οι δύο πολύ καλά. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς πάντα να κάνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Εντάσεις προβλέπονται σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου στο οικογενειακό και στο φιλικό περιβάλλον και θα χρειαστείς ψυχραιμία ώστε να αποφύγεις παγίδες. Με μεθοδικότητα και ηρεμία θα επέλθει η αποκατάσταση, με θετικά αποτελέσματα. Θα ακολουθήσουν όμορφες στιγμές μετά από καθυστερήσεις. Ετοιμάσου να τις απολαύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν και τους δύο ευτυχισμένους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οι προοπτικές που έρχονται για το ζώδιό σου φέρνουν σταθερότητα και σημαντικές απολαβές. Εστίασε την προσοχή σου στις υποχρεώσεις που απαιτούν άμεση κάλυψη, ώστε να κερδίσεις ελεύθερο χρόνο τον οποίο θα αφιερώσεις στις απαιτήσεις που θα ακολουθήσουν. Οι πλανήτες θα σε διευκολύνουν σε επίπεδο δράσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θέματα μπορείς σήμερα να τα αφήσεις στην άκρη και να φροντίσεις να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου μην κάνεις πολλά ‘ανοίγματα’, γιατί αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Με την εύνοια της Νέα Σελήνης που γίνεται σήμερα στους Διδύμους, η διάθεση με την οποία χειρίζεσαι τις καταστάσεις είναι εξαιρετική και σε οδηγεί σε ικανοποίηση. Οι προοπτικές είναι σημαντικές για το ζώδιό σου, αρκεί να αξιολογηθούν σωστά και να διοχετεύσεις τον δυναμισμό και την ευφυΐα σου με οργανωμένο τρόπο. Η επιτυχία που έρχεται θα είναι απρόβλεπτη και μεγαλειώδης.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να περάσετε μαζί ευχάριστα και ρομαντικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τον τρόπο που κινείσαι και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Διδύμους στα αισθηματικά σου, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε προβληματίζουν αρκετά τα επαγγελματικά θέματα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Ο πλοίαρχος...