Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 6/6/2016

Κριός

Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι αρκετά εσωστρεφής και είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει το παράπονο και να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που σε είχαν πειράξει, ακόμα και αν έλαβαν χώρα πολλά χρόνια πριν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει εξαιρετικά συναισθηματικό/η και αυτό θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις με άτομα της οικογένειάς σου για ασήμαντη αφορμή.

Προσπάθησε να σκεφτείς αντικειμενικά και να αποφύγεις, όσο γίνεται, να επαναφέρεις στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος.

Ταύρος

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και γι’ αυτό η μεγαλύτερη σου επιθυμία είναι να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εμπλουτίζει την ημέρα με κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και γνωστούς αλλά και πολλές μετακινήσεις.

Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς πάνω στον ενθουσιασμό σου, μπορεί να πεις περισσότερα πράγματα απ’ όσα πρέπει ή να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σου.

Δίδυμοι

Σήμερα θα δραστηριοποιηθείς προκειμένου να φέρεις εις πέρας ό, τι οικονομικές εκκρεμότητες έχεις, καθώς θέλεις να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δημιουργεί ανασφάλειες σχετικά με τα οικονομικά σου, γι’ αυτό και αποφάσισες να αναλάβεις δράση. Είναι μια καλή ημέρα για επαφές με τράπεζες, εφορία και οικονομικούς οργανισμούς εν γένει, προκειμένου να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις.

Σε συμβουλεύω να μην κάνεις νέα ανοίγματα σήμερα, παρά να ασχοληθείς μόνο με τα ήδη υπάρχοντα.

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει τη συμπεριφορά σου αλλά και την ενέργειά σου. Από τη μια θα είσαι πολύ χαρούμενος/η, ενώ από την άλλη, μπορεί να εκνευριστείς εν ριπή οφθαλμού και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Η ενέργειά σου ακολουθεί κι εκείνη τα άκρα καθώς είτε θα είσαι γεμάτος/η ενέργεια είτε θα κάθεσαι σ’ ένα καναπέ, χωρίς να έχεις τη διάθεση να κάνεις τίποτα.

Μην εκνευρίζεσαι με τους γύρω σου και μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί μπορεί να χαλάσουν πολύ σημαντικές σου σχέσεις.

Λέων

Σήμερα θα είσαι μελαγχολικός/η και είναι πιθανό να μην έχεις την ενέργεια να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε παρασύρει σε μαγικά μέρη, μακριά από το άγχος και τις δουλειές.

Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτούς που εμπιστεύεσαι, γιατί το παρασκήνιο δουλεύει εις βάρος σου αλλά δεν μπορείς να το αντιληφθείς και –αν δεν προσέξεις – μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Παρθενος

Σήμερα η μέρα φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να περιστοιχίζεσαι από φίλους και ανθρώπους που σας ενώνουν κοινές ασχολίες και ενδιαφέροντα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι πολύ καλή ημέρα για να αφήσεις τις δικαιολογίες πως δεν προλαβαίνεις και να βγεις με τους φίλους σου να πιείτε ένα ποτό και να ανταλλάξετε τα νέα σας.

Αν σε απασχολεί κάποιο θέμα είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό, μη διστάσεις να το συζητήσεις μαζί τους, καθώς είναι πολύ πιθανό να βρεθεί η πολυπόθητη λύση.

Ζυγός

Σήμερα το μυαλό σου είναι μόνο σε θέματα της εργασίας σου, καθώς θέλεις πολύ να διακριθείς για την εργατικότητά σου και θα κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να τα καταφέρεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και μπορεί να επιχειρήσεις μυστικές επαφές με ανωτέρους σου, με σκοπό να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Πρόσεξε να μη συμμετέχεις σε πηγαδάκια και κοινωνικό σχολιασμό, γιατί θα έρθει η ώρα που θα βρεθείς εκτεθειμένος/η και υπόλογος/η.

Σκορπιός

Σήμερα δεν έχεις διάθεση να δουλέψεις ή να απασχολήσεις το μυαλό σου με οτιδήποτε που σου προκαλεί άγχος και το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις ένα ταξίδι.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε βοηθά να πραγματοποιήσεις το ταξίδι που επιθυμείς είτε κυριολεκτικά είτε νοητικά.

Η ημέρα ευνοεί και τις επαφές με άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, τα οποία ζουν στο εξωτερικό, γι’ αυτό στείλε εκείνο το μήνυμα που έλεγες και όλο το ανέβαλες για να ανταλλάξετε τα νέα σας

Τοξότης

Ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να γίνει η αφορμή για να έρθουν στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν πικράνει και να βγουν στην επιφάνεια τα απωθημένα που κρατούσες βαθιά μέσα σου.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε κάνει περισσότερο συναισθηματικό/η με τους κοντινούς σου ανθρώπους, ακόμα και με τους συνεταίρους σου.

Σήμερα θα ψάχνεις ευκαιρία για να παρεξηγηθείς με όλους αλλά θα σε συμβούλευα να αναρωτηθείς πραγματικά αν υπάρχει λόγος, καθώς αύριο το πιο πιθανό είναι να το έχεις μετανιώσει.

Αιγόκερως

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, προσωπικές και επαγγελματικές, παίζουν μεγάλο ρόλο για εσένα σήμερα, καθώς μέσα από αυτές καθρεπτίζεις τον εαυτό σου.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά όλων των σχέσεών σου. Υπάρχει περίπτωση να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης σήμερα, καθώς η λέξη «όχι» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σου.

Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με τις ανάγκες των γύρω σου και να θυμάσαι πως και το «όχι» καμιά φορά βοηθά.

Υδροχόος

Οι 24 ώρες που έχει η ημέρα δεν θα σου φτάνουν, καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι πολλές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε γεμίζει με άγχος, καθώς πιστεύεις πως δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο απαιτητικό πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο και να μην αφήσεις το άγχος σου να σε καταβάλει.

Αν μπορέσεις να θωρακίσεις τον οργανισμό σου με κάποιο συμπλήρωμα βιταμινών και μια ισορροπημένη διατροφή, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Ιχθύς

Η ημέρα ξεκινά πολύ ελπιδοφόρα για εσένα και γι’ αυτά που έχεις κατά νου, καθώς έχεις ξυπνήσει με πολύ καλή διάθεση.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, σ’ ένα φιλικό ζώδιο και σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τα πράγματα που σου αρέσουν και σε χαλαρώνουν.

Μια άλλη εναλλακτική της ημέρας είναι να βγεις με φίλους να διασκεδάσεις, να πιεις το ποτό σου και να φλερτάρεις. Όποια πρόταση και να επιλέξεις, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...