Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 7/6/2016

Κριός

Γενικά zwdia: Να περιμένετε ότι θα περάσετε πολύ χρόνο με τους γύρω σας, ίσως πηγαίνοντας από την μια κοινωνική εκδήλωση στην άλλη. Ίσως αυτό βοηθήσει την επαγγελματική σας ζωή. Πολλές καλές συζητήσεις ίσως γίνουν σήμερα. Μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες που θέλετε να ακολουθήσετε. Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι καλές και υποστηρικτικές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο τρόπος λειτουργίας σας ίσως θέλει αλλαγή για να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα θέματα της ημέρας. Οι άλλοι προηγούνται εσείς είναι καλό να ακολουθείτε και να μην αντιστέκεστε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η υγεία σας είναι πολύ καλή και η σωματική σας ενέργεια έντονη. Μάλλον θέλετε να περάσετε χρόνο σήμερα δουλεύοντας ή κάνοντας ασκήσεις. Θα αισθάνεστε πολύ καλά και θα θέλετε να ακολουθήσετε κάποια δικά σας επαγγελματικά σχέδια. Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι καλές αλλά όχι πολύ στενές. Τα παιχνίδια θα είναι πολύ ελκυστικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η γενναιότητά σας έρχεται στην επιφάνεια και δεν φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα. Έχετε θάρρος, δημιουργικότητα και δύναμη. Βάλτε το σχέδιό σας σε λειτουργία. Σκεφθείτε τις λεπτομέρειες. Είστε σε καλό δρόμο.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Κάποιες ομαδικές δραστηριότητες θα σας φέρουν κοντά με έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας σήμερα. Ίσως πάτε σε κάποια αθλητική δραστηριότητα. Ίσως απλά αποφασίσετε απλά να κάτσετε και να χαλαρώσετε μαζί. Οι συζητήσεις για διάφορα θέματα μάλλον θα ενισχύσουν την κατανόησή σας και θα περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα. Διασκεδάστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ότι και να κάνετε θα το κάνετε με πολύ πεποίθηση. Έχετε πολύ αποφασιστικότητα. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε αυτή την κατάσταση. Μπορείτε να καταφέρετε ότι έχετε στο μυαλό σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Τα καλά νέα για τα χρήματα μπορεί να έρθουν όταν είστε στο σπίτι σας και μπορεί να το γιορτάσετε μαζί με την οικογένειά σας. Ίσως είστε λίγο κουρασμένοι αλλά τα νέα σας δίνουν πολύ ενέργεια,. Να περιμένετε πολλές φιλοφρονήσεις σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακόμα και αν δεν είστε στην δουλειά σήμερα ίσως να είστε αγχωμένοι για κάτι. Δεν είναι πολύ καλή περίοδος του μήνα για εσάς. Αφήστε στην άκρη την δουλειά και χαλαρώστε.

Λέων

Γενικά zwdia: Μπορεί να πραγματοποιηθούν πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις στην περιοχή σας και ίσως έρθετε σε επαφή με κατοίκους της περιοχής αλλά και νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αυτές οι συναντήσεις θα είναι πολύ καλές. Μπορείτε να περιμένετε πολλές συναρπαστικές συζητήσεις και σωματική δραστηριότητα, όπως χορό. Θα κάνετε πολύτιμες επαγγελματικές επαφές σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ορίστε την αίσθηση ευτυχίας. Ίσως δεν είστε χαρούμενοι με την καριέρα σας. Δείτε τι σας κάνει χαρούμενους και προχωρήστε προς αυτό τον στόχο. Η επιθετική φύση είναι έντονη μέσα σας. Κατευθύνετε αυτή την ενέργεια προς την θετική αλλαγή.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα η ημέρα μπορεί να έχει πολύ σωματική δραστηριότητα, μπορεί να έχει να κάνει με άσκηση ή με χορό. Η αντοχή, η ενέργεια και ενθουσιασμός σας είναι πολύ έντονα. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ απαιτητική πνευματικά αλλά μπορείτε να το διαχειριστείτε. Οι σχέσεις με τους φίλους και τους συναδέλφους ίσως είναι πολύ καλές και πολύ τρυφερές. Ίσως είστε εξαντλημένοι αλλά ικανοποιημένοι στο τέλος της ημέρας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έλκεστε από κάτι νέο. Η δίψα σας για γνώση είναι πολύ μεγάλη. Είναι καιρός να κάνετε μεγαλύτερες αναζητήσεις. Θα θέλετε να μάθετε περισσότερα. Ικανοποιήστε αυτή την εσωτερική σας ανάγκη.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Κάποια παιδιά ίσως εμφανιστούν στον δρόμο σας σήμερα ίσως σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Ίσως ασχοληθείτε με παιχνίδια τους και να αισθανθείτε ξανά σαν παιδιά. Ίσως αυτό αρέσει πολύ στον/στην σύντροφό σας. Μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι σας θαυμάζουν. Ίσως βρεθείτε και στο επίκεντρο της προσοχής. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι σας ταλαιπωρούν. Ίσως θέλουν να δείχνουν ότι είναι καλύτεροι από εσάς και ότι η δουλειά τους είναι πιο σημαντική. Μην πέσετε στην παγίδα. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως έχετε πολλούς επισκέπτες σήμερα. Μπορεί να έχετε πολλές συζητήσεις. Κάποια στιγμή μπορεί να θυμηθείτε κάποια άτομα που δεν έχετε δει εδώ και καιρό. Ίσως επιθυμείτε να τα δείτε ξανά. Αυτή η επιθυμία δεν θα κρατήσει πολύ. Είστε πολύ απασχολημένοι με το τώρα. Να περιμένετε ότι θα μάθετε πολλά μέσα στην ημέρα. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σημαντικό πρότυπο για τους άλλους. Δείξτε την επιτυχία σας. Η περισσότερη δύναμή σας προέρχεται από τον χαρακτήρα και το πνεύμα σας. Δείξτε αυτά τα χαρακτηριστικά στους γύρω σας. Θα έχετε την υποστήριξή τους.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Να περιμένετε να ακούσετε καλά νέα από τους γύρω σας που ίσως σχετίζονται με χρήματα. Ίσως ακούσετε από πολλές πηγές. Μάλλον ισχύουν όλα. Ίσως περάσετε πολύ χρόνο κάνοντας δουλειές. Κάποιο άτομο που θέλετε να βρείτε δεν θα είναι εύκολα προσβάσιμο αλλά αυτό δεν θα σας σταματήσει. Συνεχίστε και βρείτε ότι θέλετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος φαίνεται να ετοιμάζεται για μια καταστροφή. Μην αφήσετε σε αυτό το άτομο να προχωρήσει με αυτό τον τρόπο. Αντισταθείτε. Ενισχύστε το πάθος σας και δείξτε ότι δεν είστε θύματα. Να είστε δυνατοί.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η ολοκλήρωση ενός σχεδίου ίσως σας φέρει πολύ ενέργεια. Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να μην έχετε εκκρεμότητες και να τελειώσετε ότι θέλετε. Μην περιμένετε όμως ότι θα μπορείτε να χαλαρώσετε εύκολα. Ο ενθουσιασμός που προέρχεται από την επιτυχία θα σας παρακινήσεις για νέες επιτυχίες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι καλή ημέρα να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά θέματα ακόμα και αν δεν πρέπει να είστε στην δουλειά. Θα έχετε κατανόηση για το τι θέλετε και πως μπορείτε να το πετύχετε. Όλα σας ωθούν προς μια θετική κατεύθυνση. Η ορμή σας είναι καλή.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως κάνετε ένα ταξίδι ίσως πάτε διακοπές. Μπορεί να είναι αυθόρμητο ή κανονισμένο από καιρό. Είστε σε θέση όπου αισθάνεστε καλά οικονομικά και τώρα είναι καιρός να βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά. Κάντε κάτι νέο και διαφορετικό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα προσωπικά θέματα ώστε να κάνετε μια νέα αρχή. Τώρα πρέπει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Να είστε εγωιστές. Βάλτε τον εαυτό σας πρώτα. Αυτό θα σας δώσει καλύτερη βάση να δουλέψετε στο μέλλον.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Κάποιες ενδιαφέρουσες σκέψεις ίσως σας οδηγήσουν στην σωστή κατεύθυνση αναφορικά με έναν στόχο που έχετε εδώ και καιρό. Προτιμάτε γενικά την λογική αλλά σήμερα το ένστικτό σας είναι πολύ έντονο και δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Ίσως έχετε πολύ ενέργεια που σας ωθεί να κάνετε ότι πρέπει. Μην ανησυχείτε για τι είναι λογικό. Ακολουθήστε την καρδιά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επιθετικότητα θα περιορίσει τις συζητήσεις. Προσέξτε τα άτομα που έχουν παθητική-επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε εσάς και την δουλειά σας. Προσεγγίστε αυτά τα άτομα άμεσα και με ειλικρίνεια. Δεν πρέπει να ανέχεστε τέτοια συμπεριφορά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...