Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα12-3-2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες έκτακτες οικονομικές αναγκαιότητες, πριν βιαστείς όμως να ανταποκριθείς σε αυτές, θυσιάζοντας ενδεχομένως ένα μέρος των οικονομιών σου, περίμενε μήπως τελικά πρόκειται για έναν «λάθος συναγερμό» ή για ανάγκες που δεν ήταν και τόσο επείγουσες. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε ευνοήσει, με μια επιστροφή χρημάτων ή μια αποζημίωση.

Ερωτικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, όπου τα προσωπικά σου αποκτούν ένα «άρωμα» μυστηρίου και… μυστικότητας! Ίσως μάλιστα μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια «μη νόμιμη» σχέση.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις -ουκ ολίγες- προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η ασταθής και κυμαινόμενη διάθεσή σου που δεν αποτελεί εχέγγυο μιας αξιόπιστης πορείας. Επιπλέον, η έλλειψη συγκέντρωσης ή συντονισμού μπορεί να σε φέρει εύκολα στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή.

Ερωτικά
Τώρα που πέρασε η μεγάλη «φούρια» κι έχεις ηρεμήσει, προσπάθησε να βάλεις κάτω τα πράγματα, πέρα από εγωισμούς και ανασφάλειες, ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγηση και να αποκατασταθεί άμεσα η σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες σε μια συμφωνία ή συνεργασία σου αλλά πριν «συμβιβαστείς» με την όποια πραγματικότητα καλό είναι να διερευνήσεις το τι έχει «παιχτεί» στο παρασκήνιο για να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν. Κι αυτό γιατί φαίνεται ότι ο ρόλος ενός προσώπου από το ευρύτερο περιβάλλον σου, μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο φιλικός.

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανόν να προκύψει μια έντονη διαφωνία με τον άνθρωπό σου, πρόσεξε όμως μήπως πίσω από αυτήν κρύβονται κάποιοι «βαλτοί». Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα σε μια ομάδα ή παρέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια, χωρίς όμως να απομακρυνθείς από τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σου προτεραιότητες. Κι ίσως να χρειαστεί για μια ακόμη φορά να «εφεύρεις» ένα πλαίσιο οικογενειακού τύπου, ώστε να λειτουργήσουν όλα σε πνεύμα ομοψυχίας, πολύ περισσότερο αν έχεις να κάνεις με άτομα, που «αρέσκονται» να χάνουν το μέτρο με άκαιρες ή άστοχες παρεμβάσεις.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σου ζητά… ξανά να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία των σχέσεών σου, επισημαίνοντας αρχικά όλα αυτά που σε κρατούν μακριά από την ευτυχία σου. Κι αν νομίζεις ότι οι όποιες «διορθώσεις» θα σου πάρουν χρόνο, ίσως πρέπει να μείνεις για λίγο μόνος/η.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανόν να αναδείξει κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και την ησυχία σου, αφού μπορεί να υπάρξουν και ανούσιες «τριβές» με άτομα που δεν σε καταλαβαίνουν. Επειδή όμως είναι βέβαιο ότι κάποιες υποθέσεις δεν θα είναι τελικά τόσο επείγουσες όσο φαίνονται αρχικά, προσπάθησε να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς άδικα.

Ερωτικά
Το πάθος «σιγοκαίει» μέσα σου κι ίσως τελικά να μην μπορέσεις να αντισταθείς σε έναν πολλά υποσχόμενο «πειρασμό». Κι αν βέβαια είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως, αδυνατώντας να κρύψεις την χαρά σου, χρειαστεί να δώσεις τις εξηγήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου ζητά να κάνεις μια «στάση» στις δραστηριότητές σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, πριν οι πολλαπλές πιέσεις που δέχεσαι σου κάνουν κάποια «ζημιά». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να αντλήσεις τις κατάλληλες πληροφορίες, ώστε συνειδητοποιήσεις ότι μένοντας μόνος/η, μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις «εσωτερικές» ανάγκες σου αλλά και να ερμηνεύσεις σωστά όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη ξεμπλοκάρει την εξέλιξη μιας υπόθεσης σου και σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις τα… καλά της ζωής! Ακόμη λοιπόν κι αν έχεις ταλαιπωρηθεί από μια πρόσφατη δοκιμασία, η συνέχεια θα σε αποζημιώσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η δραστική παρέμβασή σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να τα καταφέρεις. Γενικότερα, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων σου αναμένεται να βρεθούν καταθέσεις, δάνεια, ασφάλειες ή φορολογικές ρυθμίσεις.

Ερωτικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σου είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο για να τις μοιραστείς, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που ναι μεν υπόσχονται τον «παράδεισο» αλλά ίσως σε εκθέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να βάλεις φρένο σε παράλογες απαιτήσεις, που απειλούν να διαταράξουν την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να ασχοληθείς άμεσα με τα προβλήματα και τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου, που φαίνεται να σε χρειάζεται.

Ερωτικά
Ένα ισχυρό πάθος μπορεί εύκολα να σε φέρει «εκτός εαυτού», ενεργοποιώντας τις αδυναμίες και τα ελαττώματά σου. Και ίσως το πρώτο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε αυτήν την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ίσως ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, παίρνοντας κάποιες αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην συνολική ευεξία σου. Ίσως μάλιστα η αφορμή να σου δοθεί από μια μικρή αδιαθεσία, η οποία ωστόσο είναι περαστική. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σου, καλύπτοντας έκτακτες ανάγκες και «αρρυθμίες».

Ερωτικά
Ενώ εσύ πορεύεσαι «μέσα στην καλή χαρά», θεωρώντας ότι κανείς ή καμία δεν έχει λόγους να θέλει να σε βλάψει, στην πραγματικότητα γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την σχέση σου ή συνολικά την προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιος/α από το άμεσο περιβάλλον σου. Κι εκείνο που οφείλεις να «δεις» πρώτο είναι τι κρύβεται πίσω από μια δήθεν «τυχαία» εξέλιξη, η οποία σε φέρνει «προ τετελεσμένων». Παράλληλα όμως η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες σε καλεί να ξεχάσεις τις έγνοιες σου, ταξιδεύοντας ή πηγαίνοντας μια εκδρομή.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει εξαιρετικά ανήσυχο/η ή επιρρεπή στις προκλήσεις, κάτι βέβαια που μπορεί να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνομιλία». Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, σου αρκεί η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία είτε σε μια επείγουσα μετακίνηση, που θα σε αναγκάσει να αποχωριστείς την ασφάλεια του σπιτιού σου. Παράλληλα όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να αξιοποιήσεις κάτι πολύτιμο και κρυμμένο.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία η εμπιστοσύνη που τρέφεις στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, αφού ίσως δεν αποφύγεις κάποιες σπασμωδικές ή επιπόλαιες κινήσεις, που θα μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Προσπάθησε λοιπόν να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα και ανούσιες λεπτομέρειες, που απλά θα σε καθυστερήσουν, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να αυξήσει τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, ακόμη κι αν η διάθεσή σου είναι να μην συμμετάσχεις σε οτιδήποτε ερωτικού χαρακτήρα, τελικά μάλλον δεν θα το… αποφύγεις! Παραμέρισε λοιπόν περίπλοκες σκέψεις και ενδοιασμούς, αφού σε κάθε περίπτωση δεν θα χάσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...