Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα:24-3-2016

Κριός

Γενικά zwdia: Κάποια εκτενής και ενοχλητική γραφειοκρατική δουλειά μπορεί να πρέπει να γίνει. Μάλλον θα απαιτεί όλη σας την προσοχή ώστε να την ολοκληρώσετε το πρωί που έχετε ακόμα όρεξη. Μπορεί να είναι ένα συμβόλαιο ή μια ασφάλεια ή κάτι παρόμοιο. Μην φοβάστε να ζητήσετε από κάποιον που γνωρίζει περισσότερα να σας βοηθήσει.
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό και τα συναισθήματά σας θα λειτουργούν μαζί. Ο κίνδυνος θα εμφανιστεί αν τα συναισθήματά σας γίνουν υπερβολικά εξαιτίας κάποιου γεγονότος στην δουλειά τότε μπορεί εύκολα να διασπαστεί η προσοχή σας και να χάσετε την λογική σας σκέψη.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ένα συναρπαστικό άρθρο που διαβάζετε μπορεί να σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε μια δική σας ιστορία μυστηρίου. Σήμερα ίσως το μυαλό σας να ταιριάζει απόλυτα με μια τέτοια πλοκή και τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Μπορεί να είναι ιστορία για παιδιά ή ίσως αποφασίσετε να την κάνετε μυθιστόρημα. Σημειώστε τις ιδέες σας και κοιτάξτε τες ξανά αύριο. Αν θέλετε να συνεχίσετε τότε προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας είναι αρκετά προσγειωμένο και σας βοηθά να δείτε τα γεγονότα όπως είναι αντί να τα εκλαμβάνετε όπως θα θέλατε να είναι. Να θυμάστε ότι συνήθως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτά. Σήμερα δεν υπάρχει και πρέπει να το εκμεταλλευθείτε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μια σημαντικό χαμένο αντικείμενο, ίσως κάποιο χαρτί μπορεί να απαιτεί την προσοχή σας σήμερα. Μπορεί να είναι εκνευριστικό στην αρχή γιατί ξέρετε ότι είναι κάπου στο σπίτι αλλά δεν μπορείτε να το βρείτε. Το αντικείμενο αυτό ίσως μπορεί να εμφανιστεί μόλις σταματήσετε να ψάχνετε. Ίσως είναι σε ένα μέρος που δεν είχατε φανταστεί. Μάλλον θα είναι ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα σκληρά λόγια κάποιου ατόμου θα σας ενοχλήσουν. Μάλλον αυτό το άτομο δεν έχει σκοπό να είναι σκληρό αλλά το πιθανότερο είναι να λέει την αλήθεια. Μην αφήνετε την υπερβολική ευαισθησία επί του θέματος να μπει εμπόδιο στην κατανόηση των γεγονότων σήμερα.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Κάποιος ή κάτι έχει εξαφανιστεί. Τα κουτσομπολιά είναι πολλά και όλοι φαντάζονται το χειρότερο. Το να ακούτε τις φήμες δεν είναι καλό αλλά και εσείς αναρωτιέστε. Μόλις αυτό το άτομο/πράγμα εμφανιστεί θα αισθανθείτε ανακούφιση και απογοήτευση. Το μυστήριο θα λυθεί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε πολύ ευνοϊκή θέση. Έχετε καλή εικόνα για τα γεγονότα γύρω σας και ταυτόχρονα είστε συγχρονισμένοι και ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων. Η επικοινωνία με τους άλλους πάει πολύ καλά χάρη σε αυτούς τους παράγοντες.

Λέων

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε γραφειοκρατική δουλειά να κάνετε σήμερα που ίσως επιφέρει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σας μέλλον. Μπορεί να είναι ένα συμβόλαιο, ένας διακανονισμός ή κάποια συμφωνία. Ότι και να είναι μπορεί να αναζητήσετε βοήθεια πριν προχωρήσετε. Η γλώσσα θα είναι δύσκολη και κάποια πράγματα ίσως να μην σας φαίνονται σωστό. Μπορεί να είναι εκνευριστικό αλλά είναι σημαντικό να γίνει σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποια άτομα δεν δέχονται αστεία, ειδικά σήμερα. Να αντιμετωπίζετε τους άλλους κατά πρόσωπο και να τους κοιτάτε στα μάτια. Δεν θα κερδίσετε τον σεβασμό εκείνων που προσπαθείτε να κοροϊδέψετε. Να έχετε ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία συνέχεια.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μπορεί να σας ενδιαφέρει η ψυχολογία σήμερα. Κάποιες νέες ανακαλύψεις για τις οποίες έχετε ακούσει ίσως τραβήξουν τώρα το ενδιαφέρον σας και μπορεί να αναζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα. Είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε. Το μυαλό σας είναι ικανό να καταλάβει και θα κατανοήσετε πολλά για τους γύρω σας αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα εκνευριστείτε από κάποιον που έχει άκαμπτη οπτική για μια κατάσταση. Αυτό το άτομο εκνευρίζεται με εσάς για τον ίδιο λόγο. Η συμπόνοια και η κατανόηση θα σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε την ένταση περισσότερο από ότι η επιθετικότητα.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Η αστρολογία και η αριθμολογία ίσως σας ελκύουν σήμερα. Μάλλον σκέπτεστε ότι είστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές αλλά σήμερα μπορεί να κάνετε αναζητήσεις σε άλλους τομείς στις οποίες δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Θα αποφασίσετε να διαβάσετε για κάτι και να ασχοληθείτε κιόλας. Ίσως εκπλαγείτε με αυτό θα ανακαλύψετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αισιόδοξη οπτική σας είναι χρήσιμη μερικές φορές αλλά θα σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό μια ημέρα σαν την σημερινή. Χρειάζονται γεγονότα και αποδείξεις. Οι εντυπωσιακές ιδέες θα οδηγήσουν εσάς και τους γύρω σας σε λάθος κατεύθυνση.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μια ομαδική δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις για κάποια διάσημα άλυτα μυστήρια. Ίσως τραβήξουν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες διαμάχες αλλά και πιθανές λύσεις. Μπορεί να θέλετε να σημειώσετε στο μυαλό σας τι ιδέες έχουν οι άλλοι. Κάθε πιθανή απάντηση θα σας πει πολλά για το άτομο που την προτείνει.
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι ιδέες σας είναι καλές αλλά θα πρέπει να αλλάξουν. Φαίνεται ότι λαμβάνετε υπόψιν σας μόνο μια οπτική. Τώρα είναι καιρός να δείτε την άλλη πλευρά του νομίσματός και να προσαρμόσετε την θέση σας ανάλογα. Είναι ευνοϊκό να αλλάξετε πορεία τώρα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ένας νεαρός συνάδελφος ίσως φύγει από την δουλειά κάτω από περίεργες συνθήκες και αυτό ίσως σας ταράξει. Μπορεί να συμπαθείτε αυτό το άτομο και ίσως αναρωτιέστε για την αλήθεια πίσω από την αναχώρησή τους. Μπορεί να υπάρχουν πολλά κουτσομπολιά αλλά μην δίνετε σημασία. Μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά κανείς δεν θέλει να το συζητήσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα είστε εκτός συγχρονισμού με τον κόσμο γύρω σας αλλά δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε την οπτική σας για την πορεία δράσης σας. Να είστε ανεκτικοί με την οπτική των άλλων αλλά μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε την δική σας. Θα έρθει η σειρά σας. Κάντε υπομονή.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η πνευματικότητα ίσως οδηγήσει σε κάποιες πολύ δυνατές, θεραπευτικές εμπειρίας. Κάποια καταπιεσμένα παρελθοντικά τραύματα ίσως έρθουν στην επιφάνεια και εκδηλωθούν. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε περίεργα. Μην ανησυχείτε. Θα αποκτήσετε καινούργιες σημαντικές γνώσεις. Τώρα κάντε μια βόλτα. Θα καθαρίσει το μυαλό σας και θα σας βοηθήσει να τα αντιμετωπίσετε όλα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η καλή τύχη συνεχίζει να σας ακολουθεί. Οι επαφές που κάνετε τώρα θα είναι πολύ σημαντικές μετά. Φροντίστε να κρατάτε επαγγελματικές κάρτες και τηλέφωνα. Βάλτε τα σε ένα ασφαλές σημείο και μην τα χάσετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Ίσως σας αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες. Μπορεί να σας φανούν χρήσιμες σήμερα. Ένα χαμένο αντικείμενο, ένα πνευματικό πρόβλημα ή κάποιο μυστήριο μπορεί να σας κάνει αρκετά περίεργους για να αναζητήσετε την αλήθεια. Είναι καλός τρόπος να εκπαιδεύσετε την παρατηρητικότητά σας αν και η διαίσθησή σας θα παίξει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία. Προχωρήστε και περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην φοβάστε να αφήσετε την ευαίσθητη πλευρά σας να φανεί ακόμα και στην δουλειά. Είναι καλό να αφήνετε τους άλλους να βλέπουν την ανθρώπινη πλευρά σας και τα συναισθήματά σας. Δεν μπορείτε να είστε συνέχεια μαχητές. Χαλαρώστε και ηρεμήστε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ένας συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σας μπορεί να είναι απασχολημένο με κάποια σημαντικά θέματα σήμερα και μπορεί να μην θέλει να τα μοιραστεί μαζί σας. Το να ζητήσετε να σας μιλήσει δεν θα βοηθήσει και μάλλον θα καταλήξετε να εμπιστεύεστε την διαίσθησή σας. Το άτομο αυτό μάλλον ανησυχεί για την υγεία ενός μέλους της οικογένειας. Μην νιώθετε αποκομμένοι. Θα σας μιλήσει όταν θέλει. Κάντε υπομονή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η μνήμη σας είναι πολύ καλή σήμερα και μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε δεδομένα. Αν πρέπει να διαβάσετε για κάποιο διαγώνισμα ή να κάνετε κάποια παρουσίαση τώρα είναι η σωστή ώρα. Τίποτα δεν θα ξεφεύγει από τα μάτια σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...