Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα – 20 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου διερεύνησης όσων δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά αλλά και προετοιμασίας, τόσο σε φυσικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο, ώστε να είσαι πανέτοιμος/η για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που έρχονται. Κι επειδή πάντα ισχύει το «νους υγιής εν σώματι υγιεί», φρόντισε να μην αφήσεις… παραπονεμένο ούτε το σώμα σου, ούτε το πνεύμα σου.
Αισθηματικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπο σου μέσα από μια φιλική παρέα ή συντροφιά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την ανανεώσεις, επιχειρώντας κάτι από κοινού. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα λείψουν οι… εκατέρωθεν διεκδικήσεις!ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες, η έμφαση πλέον πέφτει σε ζητήματα που αφορούν τις φιλίες σου αλλά και οτιδήποτε συνδέεται με μια συλλογική προσπάθεια. Κι αν πρέπει να προσέξεις κάτι σε όλα αυτά είναι η αδυναμία σου να αντιληφθείς κάποιες «πονηριές», που μπορεί να γίνονται σε βάρος σου. Πολλοί και πολλές θέλουν να διαφανεί πως «είναι ότι δηλώνουν» αλλά η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική.
Αισθηματικά
Πάντα θα υπάρχουν «φίλοι» και «καλοθελητές» που προσπαθούν να σε καθοδηγήσουν, εμφανίζοντας μάλιστα και κάποια στοιχεία που… ελέγχονται για την ακρίβεια τους. Εσύ όμως μην ακούς κανέναν και κάνε αυτό που προστάζει η καρδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες φέρνει στο προσκήνιο όλες τις σημαντικές υποθέσεις που σε απασχολούν κι είναι βέβαιο ότι αν αξιοποιήσεις την ευελιξία και την καπατσοσύνη σου, θα βρεθείς ενώπιον μιας μεγάλης επιτυχίας. Το καλό είναι ότι κατέχεις άριστα την «τέχνη της παραπλάνησης» με… καλό σκοπό, δηλαδή την ικανότητα να αναδεικνύεις τις θετικές πλευρές μιας υπόθεσης, προσπερνώντας τις αδυναμίες της.
Αισθηματικά
Η καλή επικοινωνία είναι βέβαια για σένα ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση και προς το παρόν φαίνεται πως την έχεις εξασφαλισμένη. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο, αργά ή γρήγορα η σχέση σου θα γίνει… αποκλειστικά φιλική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου σταδιακά μετατοπίζεται σε θέματα που αφορούν στην επιμόρφωση σου, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και η προοπτική ενός μακρινού ταξιδιού. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες μπορεί να τοποθετήσει σε νέα βάση τις σχέσεις σου με συγγενείς εξ αγχιστείας –ξεκινώντας φυσικά από νύφες, γαμπρούς και πεθερικά, έστω κι αν αυτό γίνει στην λογική του «μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια»!
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο στον ερωτικό τομέα, είτε αυτό έχει να κάνει με τον τύπο της σχέσης, είτε καθαρά με την σεξουαλική σου πρακτική. Φυσικά τίποτα δεν είναι δεσμευτικό κι αν κάτι δεν σου αρέσει, το.. παίρνεις πίσω!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες αναδεικνύει την γενναιοδωρία σου και την τάση σου να βοηθάς τους αδύναμους, ιδιαίτερα όταν αναγνωρίζουν την πρωτοκαθεδρία σου! Καλό είναι όμως να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε «ευφάνταστες» υποσχέσεις και υποτίθεται ευοίωνες προοπτικές για τα οικονομικά σου, αφού σε συνθήκες «πραγματικής» οικονομίας το «δωρεάν λάβετε, δωρεάν δότε», απλά… δεν ισχύει!
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου ανοίγει πολλές «πόρτες», μεγαλώνοντας το ερωτικό σου «target group» κι είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στους νέους θαυμαστές ή θαυμάστριες θα βρεις και κάποιος/α, που να εκπληρώνει τις προδιαγραφές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα και για ένα περίπου μήνα, με την συνδρομή του Ήλιου στους Ιχθύες, θα αυξάνονται με… γεωμετρική πρόοδο τα άτομα που έχουν να σου προτείνουν κάτι το οποίο ακούγεται πολύ καλό, αυτός όμως είναι και ο βασικός λόγος που θα πρέπει να κρατήσεις πολλές επιφυλάξεις, αφού πέραν του ουτοπικού τους χαρακτήρα, αυτές οι προτάσεις μπορεί να κρύβουν και έντεχνα στημένες παγίδες, με στόχο τα κεκτημένα σου.
Αισθηματικά
Από όποια πλευρά κι αν εξετάσει κανείς το θέμα, ένα είναι βέβαιο: Υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου, είτε εξ αιτίας της δικής σου διάθεσης να «αμαρτήσεις», είτε λόγω κάποιων «αναζητήσεων» του/της συντρόφου σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από σήμερα ξεκινά η πλήρης… εφαρμογή του «κάνε το καλό και ριξ’ το στο γιαλό» Επιπλέον, ο Ήλιος στους Ιχθύες σε καλεί να επικεντρωθείς στην αποκατάσταση της εσωτερικής σου αρμονίας, έχοντας κατά νου ότι τα όποια ενοχλητικά συμπτώματα στην υγεία σου είναι κατά βάση ψυχοσωματικά. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να απευθυνθείς σε ειδικούς του «εναλλακτικού» χώρου, αρκεί να είναι πιστοποιημένη η θεραπευτική ικανότητα τους.
Αισθηματικά
Με τις «ευλογίες» της Αφροδίτης στον Υδροχόο, εξακολουθείς να έχεις το πλεονέκτημα στις προσωπικές σου σχέσεις, ίσως μάλιστα να ζήσεις τόσο μοναδικές στιγμές, που κάποια στιγμή να αρχίσεις να… τσιμπιέσαι για να δεις αν είσαι ξύπνιος/α!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα ξεκινά μια νέα φάση δημιουργίας και εμπνεύσεων που μπορεί να αφήσουν το θετικό τους «στίγμα» στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με άτομα που καταλαβαίνουν τις ιδιαιτερότητες σου κι έχουν τον τρόπο να βγάλουν στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου. Παράλληλα όμως, ο Ήλιος στους Ιχθύες ενδέχεται να αναδείξει και κάποια «θέματα» με αγαπημένα σου πρόσωπα, ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά σου.
Αισθηματικά
Ο έρωτας σου ανθίζει σαν την… αμυγδαλιά και σίγουρα υπάρχουν πολλοί ή πολλές που θα ήθελαν να γευτούν τους καρπούς του. Καλό είναι όμως αυτήν την φορά να μην προδιαγράψεις την πορεία μιας σχέσης αλλά να της επιτρέψεις να «ανασαίνει» πιο ελεύθερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες αναμένεται να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου για ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αποκαθιστώντας τις ισορροπίες όπου χρειάζεται. Ίσως βέβαια να ανακαλύψεις και κάποια «φάουλ» που έχουν γίνει αλλά σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι τα κίνητρα είναι μάλλον… αγαθά! Εκεί που οφείλεις να φανείς πιο αυστηρός/η είναι στις οικονομικές-περιουσιακές υποθέσεις.
Αισθηματικά
Μπορείς να κάνεις όσα όνειρα θέλεις, παράλληλα όμως φρόντισε να εξασφαλίσεις μια μίνιμουμ ποιότητα στην προσωπική σου ζωή, ξεκινώντας από την διαμόρφωση ενός χώρου που να μπορεί να φιλοξενήσει τον έρωτα σου. Όχι και στα… παγκάκια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η ικανότητα σου να κρύβεις ότι «δεν πρέπει» να φανεί, είναι βέβαια ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» σου στην «μάχη» της κοινωνικής διάκρισης, ας έχεις όμως υπόψη σου ότι το ίδιο μπορεί να κάνουν κι οι «αντίπαλοι» σου. Το θέμα λοιπόν είναι να ανακαλύψεις έγκαιρα τι κρύβεται πίσω από την εκάστοτε «βιτρίνα», αλλιώς ο Ήλιος στους Ιχθύες θα σου αφήσει για… κληρονομιά μια αίσθηση αμηχανίας.
Αισθηματικά
Μετά από ένα μάλλον ασταθές διήμερο, οι ισορροπίες αποκαθίστανται σταδιακά και το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείς είναι η «εκ του πονηρού» παρέμβαση ενός τρίτου προσώπου στα προσωπικά σου, ειδικά αν δώσεις δικαιώματα γι’ αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες, μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων. Κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες «μαγικές» κινήσεις, που παράγουν κέρδη ενώ κανείς δεν το περίμενε, άλλο τόσο κινδυνεύεις να «ρίξεις το καράβι στα βράχια», επιμένοντας σε επιλογές που ποντάρουν σε μια «έκπληξη», η οποία όμως δεν έρχεται… ποτέ!
Αισθηματικά
Το καλό είναι πως όχι μόνον έχεις την προτεραιότητα στις προτιμήσεις των άλλων αλλά αν χρειαστεί θα έχεις και την οικονομική άνεση για να εκπληρώσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν σε μια σχέση. Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα όμορφο δώρο αγάπης.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου, σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, όπου καλείσαι να αναδείξεις τα προσόντα σου, ξεκινώντας ίσως από την ικανότητα σου να δείχνεις πως δεν καταλαβαίνεις τίποτα και «βρίσκεσαι στον κόσμο σου», ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Όμως αυτή η απουσία μιας άμεσης φθοράς στις σχέσεις σου, σε βοηθά τελικά να «περάσεις» ότι θες κι όπως το θες!
Αισθηματικά
Αν κάτι «στραβώσει» στην προσωπική σου ζωή, δεν έχεις παρά να… επαναλάβεις τον εαυτό σου! Είτε δηλαδή να τηρήσεις «σιγήν ιχθύος», είτε να χρησιμοποιήσεις κάθε διαθέσιμη υπεκφυγή, ώστε να μην προσβάλλεις την άλλη πλευρά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Δείτε την… ελληνική έρημος που γυρίστηκε η ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» με τη Ρένα Βλαχοπούλου (BINTEO)

Μια έρημος που θυμίζει σκηνικό από άλλα εξωτικά μέρη, υπάρχει και στην Ελλάδα. Πρόκειται για...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί στις ΗΠΑ για την εορτή της 25ης Μαρτίου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί τελικά στην Ουάσιγκτον για την καθιερωμένη εορτή της 25ης Μαρτίου στον...

Φορολογικές υποχρεώσεις: Διευκρινίσεις από φοροτεχνικό για ΕΝΦΙΑ, πληρωμές

Τις υποχρεώσεις των φορολογουμένων που αφορούν τον ΕΝΦΙΑ και τις φορολογικές δηλώσεις, υπενθύμισε στο...

Αύριο η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό – Επικρατέστερο σενάριο τα 830 ευρώ μεικτά

O υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών...