Ωμέγα 3, το συμπλήρωμα που σώζει ζωές!

0
106

Χρόνια τώρα που ακολουθώ την ομοιοπαθητική ιατρική βοηθώντας την ισχυρή άμυνα του οργανισμού μου ώστε να μην προσβάλλεται από ασθένειες, θυμάμαι την γιατρό μου να μου συνιστά τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής Ωμέγα 3 (η αλλιώς ιχθυέλαιο) καθημερινά. Εκτός από την βιταμίνη C, το ωμέγα 3 (ιχθυέλαιο) είναι απαραίτητο συμπλήρωμα στη διατροφή μου.

Τα Ω3 είναι μια ομάδα απαραίτητων ακόρεστων λιπαρών οξέων τα οποία δεν μπορούν να συντεθούν από τον οργανισμό μας, κι έτσι πρέπει απαραιτήτως να τα λαμβάνουμε από τη διατροφή μας. Από αυτήν την ομάδα των Ω3 λιπαρών οξέων δύο είναι αυτά που ξεχωρίζουν: το EPA(εικοσαπενταενοϊκό οξύ ) και το DHA (εικοσιδυαεξαενοϊκό οξύ), τα οποία αθροιστικά ονομάζουμε Ω3 ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Η καθημερινή πρόσληψη των Ω3 είναι εξαιρετικά σημαντική για τον οργανισμό, εφόσον είναι υπεύθυνα για τη σωστή λειτουργία όλων των κυτταρικών μεμβρανών, δηλαδή για τον έλεγχο της εισόδου και εξόδου των ουσιών στα κύτταρά μας. Η έλλειψή τους διαταράσσει πολύ σημαντικές λειτουργίες τού οργανισμού.

Διαβάστε επίσης:  Βάλτε αυτά τα δύο συστατικά στο αυτί σας και ξεφορτωθείτε κερί και μολύνσεις για τα καλά!

Platinum formula Omegalen 3…με ιχθυέλαιο μοριακής απόσταξης, ψυχρής συμπίεσης και ελεύθερο βαρέων μετάλλων.

Τα Ω3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την:

Φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και τη μείωση του κινδύνου των καρδιαγγειακών επεισοδίων

Διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων στο αίμα

Φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, και άρα, τη στήριξη της μνήμης και της συγκέντρωσης

Διατήρηση της φυσιολογικής όρασης

Αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων

Αντιφλεγμονώδη δράση τους