Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

To χωριό-εραστήρι του Αϊ-Βασίλη έρχεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

Ο Αϊ-Βασίλης παρέα με τους καλικάντζαρους, τα ξωτικά και τους ξυλοπόδαρους πιάνουν σιγά σιγά δουλειά. Το «The Christmas Factory» ανοίγει τις πύλες του και επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στους χώρους της Τεχνόπολης, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου.

Ποιοτική ψυχαγωγία για τα παιδιά και αληθινή διασκέδαση. Το «The Christmas Factory» είναι ένας θεσμός της πόλης, που τα τελευταία τρία χρόνια έχει βάλει την Αθήνα ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων.
Ανανεωμένο, με νέα και ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, λαμπερό και ζεστό, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις και -το κυριότερο- με οικονομικά, προσιτά, εναλλακτικά πακέτα προσφορών.
Με την είσοδό σας πληρώνετε 5,50 ευρώ. Με αυτο το ποσό έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε 8 διαδραστικά εργαστήρια.

Συγκεκριμένα:
Διαδραστικά εργαστήρια στο Santa’s House

1. Γράμμα στον Αη Βασίλη: Μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται το σπίτι του Άη Βασίλη για να του παραδώσουν το γράμμα που έχουν γράψει στο Ταχυδρομείο, να συνομιλήσουν μαζί του, αλλά και να φωτογραφηθούν αγκαλιά.
2. Ευχή για τους αγαπημένους μας: Μοιράζοντας τη χαρά των Χριστουγέννων σε ακόμα περισσότερο κόσμο, οι μικροί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γράψουν μια γιορτινή ευχή για τους αγαπημένους τους.
3. Κατασκευή της μεγαλύτερης κουβέρτας για όλα τα παιδιά. Με την τεχνική του Αργαλείου τα παιδιά μαθαίνουν την παραδοσιακή τέχνη και στη συνέχεια σε ειδικά κάδρα διαστάσεων 1,00 Χ 1,00 τα  παιδιά με διάφορα υφάσματα, πλέκουν την κουβέρτα μαθαίνοντας ταυτόχρονα να δουλεύουν ομαδικά. Στο χώρο θα υπάρχει και ένας παραδοσιακός αργαλειός για διακόσμηση και ενημέρωση.
Διαδραστικά εργαστήρια Toys Factory

1. Ταχυδρομείο: Τα παιδιά γράφουν το κλασσικό γράμμα στον Αη Βασίλη όμως δεν το ταχυδρομούν, αλλά το δίνουν τα ίδια στον Αη Βασίλη.
2. Εμείς τα Καλικαντζαράκια: Έχουμε την εντύπωση πως τα καλικαντζαράκια είναι άσχημα, κακά και παράξενα. Εδω είναι έξυπνα, σκανταλιάρικα και χαρωπά. Ενα θεατρικό παιχνίδι  γεμάτο αστείες δραστηριότητες.
3. Παιχνίδια στη χώρα του Αη Βασίλη: Τα ξωτικά, οι καλικάντζαροι, τα αστέρια των γιορτών  και οι νεράιδες των παραμυθιών κάθε μέρα που τελειώνουν τις δουλειές τους μαζεύονται για να παίξουν όλοι μαζί τα παιχνίδια της παρέας.
4. Οι βοηθοί του Αη Βασίλη: Το ξωτικό που είναι υπεύθυνο για να είναι χαρούμενα όλα τα παιδιά  μοιράζει στολίδια στα παιδιά που δεν θα  μπορέσουν  φέτος να στολίσουν το χώρο τους και το δέντρο τους.
_d3_3500d3 (1)
Διαδραστικά εργαστήρια Sweet Factory

Ενα λαχταριστό Εργοστάσιο με 5 καταστήματα συνθέτουν την Γλυκιά Αγορά.  Στον ίδιο χώρο θα βρείτε ένα Εργαστηρι χειροτεχνίας, Φιλανθρωπικό και  Coffee Shop.
Δίπλα στην Γλυκιά Αγορά βρήκε την θέση του και το E-Factory. Πώς θα σας φαινόταν να βιντεοσκοπήσετε την χριστουγεννιάτικη ευχή σας και να τη στείλετε σε όποιον επιθυμείτε, ή να ανεβάστε την ευχή σας στο Facebook, στο Twitter ή στο Instagram σας.

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα

Το Σύνολο του καλλιτεχνικού προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί σε όλον τον χώρο του «Τhe Christmas Factory» με βάση την κεντρική σκηνή είναι καθημερινό και συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου. Τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα θα έχει σαν βάση θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, μουσική από ωδεία, χριστουγεννιάτικες μπάντες, εμψυχωτικές ομάδες, ξυλοπόδαρους και πολλές μασκώτ.
Με τιμές από 2,50 μέχρι και 9 ευρώ επιπλέον συμμετέχετε στο Fun Park με παγοδρόμιο, καρουσέλ, τραίνο, αλλά και συγκρουόμενα αυτοκινητάκια. Στο χώρο χριστουγεννιάτικη αγορά αλλά και η θεατρική παράσταση «Ρουμπελστίλτσκιν» των αδελφών Γριμ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαϊτη.
Υποστηριζόμενα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα
-Παιδικά Χωριά SOS
-Μπορούμε
-To Χαμόγελο του Παιδιού
-Κιβωτός
-Μαζί για το παιδί
-Φλόγα

«The Christmas Factory 3»

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Πειραιώς 100, Γκάζι
Διάρκεια: 27 Νοεμβρίου 2015 – 6 Ιανουαρίου 2016
Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ – 10.00μμ
Τιμή εισιτηρίου: 5,50 ευρώ

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

σπάνιο ηχητικό, Δημήτρης Μητροπάνος,

Δημήτρης Μητροπάνος: 12 χρόνια από το θάνατο του

Στις 17 Απριλίου 2012 έφυγε από τη ζωή και ο Δημήτρης Μητροπάνος και το ελληνικό πεντάγραμμο έγινε φτωχότερο. Ακόμα και σήμερα, οι διαχρονικές του επιτυχίες "Θες", "Σβήσε...

Γιατί απέτυχε η Ελληνική δημοκρατία; ( βιντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=qStGrn4nxXI&t=174s&ab_channel=%CE%A0%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%A3%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B7
Δελφούς, ανακαλύπτεται, Ηνίοχος,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Απριλίου ανακαλύπτεται το άγαλμα του Ηνιόχου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1896 ανακαλύπτεται στους Δελφούς το περίφημο άγαλμα του Ηνιόχου.
Άγιο Όρος, άβατο,

Ο Νίκος Καζαντζάκης όταν επισκέφθηκε τα τρομερά ΚΑΡΟΥΛΙΑ του Αγίου Όρους το 1914

Να και η περιγραφή του για τους ασκητές , στα τρομερά Καρούλια:  "Τρυπωμένοι μέσα σὲ σπηλιές, ζοῦν ἐκεῖ καὶ προσεύχουνται γιὰ τὶς ἁμαρτίες τοῦ κόσμου,...
ελληνικές, αρχαιότητες, βρίσκονται, εξωτερικό,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8 Απριλίου ανακαλύφθηκε η Αφροδίτη της Μήλου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1820 Ο αγρότης Γιώργος Κεντρωτάς, σκάβοντας στο κτήμα του στη Μήλο, ανακαλύπτει ένα γυναικείο άγαλμα. Είναι η πασίγνωστη σήμερα Αφροδίτη της Μήλου, που...
Άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 3 Απριλίου ο κύκλος τραγουδιών “Ρωμιοσύνη” του Μίκη Θεοδωράκη

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1966 ο κύκλος τραγουδιών «Ρωμιοσύνη» του Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε συναυλία στο θέατρο Διάνα στην Αθήνα, έπειτα από διαδήλωση της ΕΔΑ...

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Οι Triplicity παρουσιάζουν το νέο album τους “Onibaba”

Οι Triplicity παρουσιάζουν το νέο album τους "Onibaba", στο πλαίσιο του Jazz Breeze Festival, στις 10 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Οι Triplicity, ένα από...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος της Παρασκευής 19/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 19-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: " Οι Τούρκοι άρχισαν πάλι τις γνωστές...

Εκρήξεις στο κέντρο του Ιράν – Πιθανή ισραηλινή επίθεση

Εκρήξεις αναφέρθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο κέντρο του Ιράν, με υψηλόβαθμους αμερικανούς αξιωματούχους...

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ

Πολύ μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ πήρε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με...

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη μετά την ήττα

Την ήττα με σκορ 2-0 μέσα στην Τούμπα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Μπριζ...