Πρόκειται για τρεις τροφές οι οποίες είναι σίγουρα μέσα στο διαιτολόγιό σου, οπωσδήποτε νόστιμες και παράλληλα κάνουν καλό στην καρδιά σου!
Αυγό
Τηγανητά, βραστά, ποσέ, σκραμπλ, όπως κι αν τα προτιμάς, μειώνουν κατά 12% τον κίνδυνο εγκεφαλικού χάρη στα καροτενοειδή τους και τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.
Φυστίκια
Ειδικά τα ανάλατα περιέχουν υψηλή ποσότητα βιταμίνης Ε η οποία βοηθά στη μείωση της κακής χοληστερόλης.
Γιαούρτι
Διατηρείς τη σιλουέτα σου και κάνεις καλό στην υγεία σου δύο σε ένα.