Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Το 3ο ARTVENTURE CAMP στη Λευκάδα έχει σύνθημα “Follow your art”

Η καρδιά του καλοκαιριού ξαναχτυπά με φόντο τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου και αφετηρία τα υπέροχα Σύβοτα Λευκάδας. Ένα επταήμερο ταξίδι ψυχαγωγίας γεμάτο τέχνη, ρυθμό, μουσική, ευεξία, χτισμένο γύρω από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εστιάζει στην ανάπτυξη καλλιτεχνικών δεξιοτήτων, στη δημιουργική σκέψη, στη διαδραστική επικοινωνία και στις ανθρώπινες σχέσεις.

 

Τι είναι το ARTVENTURE CAMP;

Το ARTVENTURE CAMP είναι ένα επιτυχημένο concept καλλιτεχνικών-εκπαιδευτικών διακοπών με την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης μουσικού και εκπαιδευτικού Πέτρου Κούρτη, ο οποίος πλαισιώνεται από μια ομάδα καταξιωμένων καλλιτεχνών και εκπαιδευτών.

3ο ARTVENTURE CAMP από τον Πέτρο Κούρτη στη Λευκάδα
Ένα επταήμερο καλλιτεχνικό ταξίδι μέσα στη φύση

Με τα λόγια του εμπνευστή του ARTVENTURE CAMP: “Μέσα από τα είκοσι χρόνια πείρας μου ως μουσικός και εκπαιδευτικός έχω μάθει ότι οι δεξιότητες και το πνεύμα αναπτύσσονται καλύτερα μέσα από τη ζωή και τη δράση μέσα στη φύση. Γινόμαστε ομάδα, ανακαλύπτουμε τα ταλέντα μας και την καλλιτεχνική μας φύση, ακούμε το σώμα μας, μαθαίνουμε τον εαυτό μας, μοιραζόμαστε ιδέες και γνώσεις, δημιουργούμε πρωτότυπα ομαδικά projects, εξερευνούμε τον τόπο, γνωρίζουμε τους ανθρώπους, τις τοπικές παραδόσεις.”

img-2744

Το σκηνικό είναι πραγματικά απαράμιλλο: μια κρυφή παραλία, ένα ονειρικό φαράγγι, ένας παραμυθένιος καταρράκτης, το κατανυκτικό προαύλιο μιας εκκλησίας, η επιβλητική θέα πάνω στο βουνό αλλά και το χαρακτηριστικό γαλάζιο του Ιονίου φιλοξενούν τις καλλιτεχνικές εξερευνήσεις της ομάδας. Highlight του ARTVENTURE CAMP αποτελεί η ‘Art Odyssey’, μια τριήμερη εναλλακτική ‘Οδύσσεια’, με μαθήματα και δραστηριότητες πάνω σε ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Art Odyssey: Το 3o ARTVENTURE εμπνέεται από την περιπλάνηση του Οδυσσέα

Σε ποιους απευθύνεται 

Το ARTVENTURE CAMP είναι μια ιδέα σχεδιασμένη για κάθε άνθρωπο ή ομάδα που αναζητά πραγματικά διαδραστικές διακοπές και έχει επιθυμία να γεμίσει από γνώση μέσα από ξεχωριστές εμπειρίες. Είναι η ιδανική ευκαιρία συνδυαστικής επιμόρφωσης για όσους ασχολούνται – ή θέλουν να ασχοληθούν – με τη μουσική, το χορό, την σωματική ευεξία, και την εκπαίδευση.

To ARTVENTURE CAMP είναι για εσένα που θες να ανακαλύψεις τα ταλέντα σου, που θα τολμήσεις να αυτοσχεδιάσεις, να μοιραστείς, να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς.

Το concept του ARTVENTURE CAMP

Τα δρώμενα του ARTVENTURE CAMP είναι ανθρωποκεντρικά και υλοποιούνται από τον Πέτρο Κούρτη και την ομάδα του, η οποία αποτελείται από καταξιωμένους καλλιτέχνες και πεπειραμένους εκπαιδευτές. Το ARTVENTURE CAMP προσφέρει ένα συνδυασμό ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικής αναζήτησης που βασίζεται στη βιωματική συμμετοχική μάθηση με γνώμονα το ρυθμό, την κίνηση και τη σωματική ευεξία – κι όλα αυτά μέσα στο μοναδικό τοπίο της Λευκάδας και του Ιονίου.

img-2024

Φαντασία, δημιουργικότητα, έμπνευση, θετική ενέργεια, σεβασμός στην φύση, ομαδικό πνεύμα, συνεργασία, αρμονία, γεύσεις και αρώματα είναι μερικά μόνο από τα ‘δώρα’ που θα κερδίσει κανείς από τη συμμετοχή του στο ARTVENTURE CAMP.

Το πρόγραμμα του ARTVENTURE CAMP

Επτά ημέρες διαδραστικών διακοπών, με μαθήματα μουσικής, κρουστών, χορού, yoga και ιστιοπλοΐας! Επτά ημέρες μέσα στο απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο της Λευκάδας και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Ειδικότερα το Art Odyssey, μέρος του ARTVENTURE CAMP, είναι η τριήμερη καλλιτεχνική ‘Οδύσσεια’ που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι συμμετέχοντες. “Σε ένα τριήμερο ιστιοπλοϊκό ταξίδι συνθέτουμε ιδιαίτερα καλλιτεχνικά projects με έμπνευση τις περιπέτειες του Οδυσσέα και των συντρόφων του” αποκαλύπτει ο Πέτρος Κούρτης, δίνοντας μια πρόγευση από την εμπειρία του ARTVENTURE CAMP.

img-2953

Οι άνθρωποι του ARTVENTURE CAMP

Ο παγκοσμίου φήμης κρουστός και εκπαιδευτικός Πέτρος Κούρτης – που οι περισσότεροι γνωρίζουμε από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 – στην φετινή διοργάνωση του ARTVENTURE CAMP πλαισιώνεται από τον κορυφαίο χορογράφο και καλλιτέχνη της παγκόσμιας Tap Dance και Body Music σκηνής Max Pollak, και την καταξιωμένη εκπαιδεύτρια – γυμνάστρια Yoga και Pilates Αργυρώ Δελή.

Πληροφορίες, κρατήσεις

Το 3ο ARTVENTURE CAMP θα πραγματοποιηθεί σε δύο προγραμματισμένες περιόδους, από Δευτέρα 22 Αυγούστου μέχρι Κυριακή 28 Αυγούστου, και από Δευτέρα 29 Αυγούστου μέχρι Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει διαμονή, welcome και farewell dinners, μαθήματα, όλα τα μουσικά όργανα, εσωτερικές μετακινήσεις, 3 μέρες ιστιοπλοΐα και όλα τα γεύματα εν πλω.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να φτάσεις στη Λευκάδα, και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι άνθρωποι του ARTVENTURE CAMP!

Περισσότερες πληροφορίες:

ARTVENTURE CAMP LOGO

www.artventurecamp.com
www.facebook.com/artventurecamp/
info@artventure.gr
Τηλ. 210 9239008

Χορηγός επικοινωνίας: Newspepper.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, εξηγεί η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, η Μαρία Ζάγκα. Ειδικότερα η Μαρία...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...
Ο Παππάς …έφυγε για το διάστημα!

Μετά το μπάχαλο άλλαξε άποψη ο Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση, λέει τώρα

Κάτω από το βάρος των δυσμενών εντυπώσεων και του χάους που επικρατεί στην αντιπολίτευση ο Νίκος Παππάς προσπάθησε να ανασκευάσει όσα αποκάλυψε στο Action...

Καιρός: Νέα «εισβολή» αφρικανικής σκόνης από Δευτέρα

Η αφρικανική σκόνη θα «ξαναθυμηθεί» τη χώρα μας από την Κυριακή έπειτα από ένα σύντομο ενδιάμεσο διάλειμμα. Ο καιρός αναμένεται να «καθαρίσει» σταδιακά σήμερα,...

Πρόταση δυσπιστίας – Καραμανλής: Δεν κρύφτηκα και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική...

Με συνεχείς αψιμαχίες που ανεβάζουν στα ύψη τον κοινοβουλευτικό υδράργυρο, συνεχίζεται στη Βουλή, η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση για το δυστύχημα...

Τέμπη: Με εξώδικο τους στον ΟΣΕ οι μηχανοδηγοί ζητούν απαντήσεις για τη διαρροή του...

Εξώδικο προς τη διοίκηση του ΟΣΕ απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), η οποία εκπροσωπεί τους μηχανοδηγούς, για την υπόθεση των ηχητικών με...
Europol: Καλεί τις χώρες της ΕΕ να προστατέψουν τα παιδιά από τα δίκτυα εμπορίας ανθρώπων

Κατέρρευσε η ασφάλεια της Europol – Εξαφανίστηκαν αρχεία με ευαίσθητες πληροφορίες αξιωματούχων

Αντιμέτωπη με μία σοβαρή κρίση βρίσκεται η Europol που καταδεικνύει προβλήματα στη ασφάλειά της λόγω της εξαφάνισης ευαίσθητων αρχείων κορυφαίων αξιωματούχων της. Όπως αποκάλυψεσε δημοσίευμά του το...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Εκφράσεις από τα Αρχαία Ελληνικά που χρησιμοποιούμε σήμερα

Μπορεί η επαφή των νεοελλήνων με την αρχαιοελληνική παράδοση και γλώσσα να είναι εξαιρετικά...

Κυκλάδες: Η ναυτική τέχνη μέσα από ένα διαδραστικό ψηφιακό χάρτη

Μια ιδιαίτερη έρευνα που έχει διαχρονικό χαρακτήρα περιλαμβάνει την ψηφιοποίηση του υλικού που αφορά...

Από πού προέρχονται οι πολιτισμικές διαφορές;

Από την αρχαιότητα υπήρχαν εικασίες σχετικά με το γιατί οι άνθρωποι σε διαφορετικά μέρη...

Ομαδική Εικαστική Έκθεση: #1 Ένα έργο Τέχνης είναι μια Εξομολόγηση

#1 Ένα έργο Τέχνης είναι μια Εξομολόγηση Ομαδική Εικαστική Έκθεση Εγκαίνια: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου και ώρα...