Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Αυτές είναι οι top 10 χώρες σε απιστία!

Πρόκειται για μια από τις αρχαιότερες συνήθειες στην ιστορία της ανθρωπότητα. Όπως ο άνθρωπος έχει την τάση να βρίσκει ταίρι και να αναπαράγεται, έτσι έχει και την τάση να «ξενοκοιτάζει», προχωρώντας ορισμένες φορές και παραπέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, η ιστοσελίδα indy100.com, ανέλυσε τα δεδομένα που της παρείχαν διάφορες ιστοσελίδες γνωριμιών και η Durex, η γνωστή εταιρεία προφυλακτικών, και συγκρότησε έναν χάρτη με τις πιο «άπιστες» χώρες στον πλανήτη.

Ένα ενδιαφέρον σημείο στα αποτελέσματα της έρευνας είναι ότι οι Ευρωπαίοι καταλαμβάνουν τις εννέα από τις δέκα θέσεις της κατάταξης. Παρ’ όλα αυτά, στην κορυφή βρίσκεται μια ασιατική χώρα.

1. Ταϊλάνδη – 51% άπιστοι

sexy

Το 51% των Ταϊλανδέζων παραδέχεται χωρίς δισταγμό ότι απατά τον/τη σύντροφό του. Πέρα από τις «παράνομες» σχέσεις, στην συγκεκριμένη χώρα καλά κρατεί και η παράδοση του «κικ».

Το «κικ» είναι μια παράδοση που επιτρέπει στους νέους να περνούν χρόνο με φίλους του αντίθετου φύλου, χωρίς να υπάρχει πάντα σεξουαλική επαφή. Η Ταϊλάνδη, επίσης, διατηρεί εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αγοραίου έρωτα.

2. Δανία – 46%

Η σκανδιναβική χώρα έχει πάντα καλές επιδόσεις στις αξιολογήσεις που κρίνουν την ευτυχία των πολιτών της, αλλά φαίνεται επίσης ότι κατέχει και υψηλή θέση σε ό,τι αφορά τη μοιχεία – προφανώς και υπάρχει σύνδεση. Η σεξουαλική δραστηριότητα των κατοίκων της (πρωτεύουσας) Κοπεγχάγης ανεβάζει τον μέσο όρο της απιστίας: εκεί, ένας στους δύο άντρες παραδέχεται ότι απατά τη σύντροφό του.

Ιταλία – 45%

sexy

Παρότι είναι δεύτεροι στην συγκεκριμένη κατάταξη, οι Ιταλοί έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων στον κόσμο. Πιθανώς, η απιστία είναι σύνηθες φαινόμενο στην χώρα τους. Ένας θεός ξέρει.

Γερμανία – 45%

Μπορεί να είχες στον νου σου πως οι Γερμανοί είναι ψυχροί και μονόχνοτοι. Όπως φαίνεται, μάλλον, κάτι ξέρουν.

Γαλλία – 43%

sexy

Οι Γάλλοι βρίσκονται στους πρώτους πέντε από πλευράς απιστίας, με αρχηγό τον πρόεδρο τους, Φρανσουά Ολάντ, του οποίου το σκάνδαλο απέκτησε τεράστια δημοσιότητα πριν λίγο καιρό.

Νορβηγία – 41%

Ο Βορράς κρύβει πολλές εκπλήξεις, όπως φαίνεται. Συγκεκριμένα, η χώρα διαθέτει μέχρι και μια ιστοσελίδα που ονομάζεται «Βικτόρια Μιλάν» που παρέχει άλλοθι σε εκείνους που ενδιαφέρονται να «το ρίξουν έξω».

Η έρευνα δείχνει ότι οι Νορβηγοί δείχνουν λιγότερη διάθεση για παράνομη σχέση τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά η διάθεσή τους για ερωτικές περιπέτειες βρίσκεται στα ανώτερα επίπεδα της την Άνοιξη.

Βέλγιο – 40%

sexy

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα για ραντεβού παντρεμένων Gleeden, η οποία έχει 1,2 εκατ. μέλη: «Ο/η σύζυγός σου σε απατά; Κάνε το ίδιο ή χώρισε». Μάντεψε τι επιλέγουν οι περισσότεροι.

Ισπανία – 39%

Παρότι οι Ισπανοί φημίζονται για το «φλογερό» τους ταπεραμέντο, τα επίπεδα απιστίας δεν είναι τόσο ψηλά όσο φανταζόσουν. Γιατί; Η Ισπανία είναι -ως επί το πλείστον- καθολική χώρα, όπου η απιστία θεωρείται σοβαρό αμάρτημα.

Ηνωμένο Βασίλειο – 36%

Άλλη μια βόρεια χώρα στην λίστα. Μάλλον φταίει το κρύο…ποιος ξέρει;

Φινλανδία – 36%

sexy

Στην συγκεκριμένη χώρα, ο κόσμος έχει φανερές, παράλληλες σχέσεις, οι οποίες αντιμετωπίζονται με κατανόηση από την κοινωνία. Οι περισσότερες έρευνες που γίνονται εκεί αποδεικνύουν ότι 1 στους 5 παντρεμένους είχε παράλληλη σχέση με τουλάχιστον δέκα γυναίκες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Γαλλία: Επιβολή lockdown για ένα μήνα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Μαρτίου oι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 845 oι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να αποχωρήσουν, ο βασιλιάς των Φράγκων, Κάρολος ο Φαλακρός, τους δίδει...

Μεσανατολικό: Φόβοι για χερσαία Ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν σήμερα τουλάχιστον τέσσερα σπίτια στη Ράφα, εγείροντας φόβους ότι δεν θα αργήσει να ξεκινήσει η σχεδιαζόμενη χερσαία στρατιωτική επιχείρηση...
Europol: Καλεί τις χώρες της ΕΕ να προστατέψουν τα παιδιά από τα δίκτυα εμπορίας ανθρώπων

Κατέρρευσε η ασφάλεια της Europol – Εξαφανίστηκαν αρχεία με ευαίσθητες πληροφορίες αξιωματούχων

Αντιμέτωπη με μία σοβαρή κρίση βρίσκεται η Europol που καταδεικνύει προβλήματα στη ασφάλειά της λόγω της εξαφάνισης ευαίσθητων αρχείων κορυφαίων αξιωματούχων της. Όπως αποκάλυψεσε δημοσίευμά του το...

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Οι έρευνες αναστέλλονται, οι 6 αγνοούμενοι θεωρούνται πλέον νεκροί 

Δύτες πρόκειται να επιστρέψουν σήμερα τα ξημερώματα στον ποταμό Πατάπσκο στο σημείο όπου χθες Τρίτη κατέρρευσε μεγάλη γέφυρα στη Βαλτιμόρη, αφού προσέκρουσε πάνω της...
1965, ΗΠΑ, διάβημα, κυπριακή κυβέρνηση, σοβιετικούς πυραύλους,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 Μαρτίου αυστηρό διάβημα ΗΠΑ προς την κυπριακή κυβέρνηση

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 1965 οι ΗΠΑ με αυστηρό διάβημά τους προς την κυπριακή κυβέρνηση ζητούν την ακύρωση της αγοράς σοβιετικών αντιαεροπορικών πυραύλων, με τη δικαιολογία ότι μία...

Κατάπτυστη άποψη Ερντογάν: Οι Πόντιοι ήταν μια από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις

Κλιμακώνει την προκλητική ρητορική του ο Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Τουρκία με κατάπτυστες απόψεις που διαστρεβλώνουν την ιστορία. Ο τούρκος πρόεδρος...

Βαλτιμόρη: Κατέρρευσε γέφυρα μετά από πρόσκρουση πλοίου – Φόβοι για πολλά θύματα

Ενα φορτηγό πλοίο προσέκρουσε στη γέφυρα που βρίσκεται στο λιμάνι της Βαλτιμόρης στο Μέριλαντ, προκαλώντας την πτώση της, ανακοίνωσε η αμερικανική ακτοφυλακή. Πρόκειται για τη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Αύριο η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό – Επικρατέστερο σενάριο τα 830 ευρώ μεικτά

O υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών...

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα,...

Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας (βίντεο)

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε...

28 Μαρτίου 2024: Παγκόσμια ημέρα θεάτρου σκιών

Το ΠΣΘΣ εορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών, χαιρετίζοντας όπου Γής όλους...