Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Ανάδρομος Ερμής σε Παρθένο και Λέοντα μέχρι 5 Σεπτεμβρίου – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου από 13-31/8 και στο ζώδιο του Λέοντα από 1-5/9.

 

Είναι μια περίοδος αναθεωρήσεων σε θέματα καθημερινότητας, υγείας, εργασίας. Επανεξετάζουμε θέματα πρακτικά της καθημερινότητάς μας και κλείνουμε θέματα εργασιακά. Άτομα από το παρελθόν με τα οποία είχαμε εκκρεμότητες μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή μας.
Να υπενθυμίσω πως δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις αυτό το μήνα και αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους.

Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

 

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει αναθεωρήσεις στην εργασία και την καθημερινότητά σου. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε συναδελφικές σχέσεις, στον εργασιακό χώρο ή στις αρμοδιότητές σου. Από 1/8, περνώντας στο Λέοντα, θα επανεξετάσεις αισθηματικά και δημιουργικά σχέδια. Μετά την ανάδρομη πορεία του, θα διαμορφωθεί μια νέα πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει αναθεωρήσεις σε αισθηματικά θέματα, δημιουργικά σχέδια και θέματα παιδιών. Επανεξετάζεις ένα εγχείρημα που ανέλαβες αλλά και θέματα που αφορούν το μέλλον των παιδιών σου. Από 1/8, περνώντας στο Λέοντα, θα γίνουν ανακατατάξεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Προσοχή σε ζημιές ηλεκτρικών συσκευών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει ανακατατάξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις, να μετακομίσεις. Προσοχή σε παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με οικογενειακά πρόσωπα. Από 1/8, περνώντας στο Λέοντα, αλλάζεις σχέδια και βάζεις άλλες προτεραιότητες έτσι ώστε μετά την ανάδρομη πορεία του να έχει δημιουργηθεί μια άλλη πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο αλλάζει το πρόγραμμά σου και τις μετακινήσεις σου. Προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας σου για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Θέματα με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες έρχονται ξανά στο προσκήνιο προς επανεξέταση. Από τις 1/8, περνώντας στο Λέοντα, απόφυγε οικονομικές συναλλαγές και σημαντικές αγορές. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το χρήμα.

ΛΕΩΝ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου. Βάλε προτεραιότητες στις ανάγκες σου και τα έξοδά σου για να νιώσεις ασφαλής. Πρόσεχε τη διαχείριση των χρημάτων σου και απόφυγε κάθε επένδυση. Από τις 1/8, περνώντας ανάδρομος στο ζώδιό σου, μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει σημαντικές εξελίξεις και αναθεωρήσεις. Θα επαναπροσδιορίσεις πράγματα που αφορούν την αισθηματική και επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να ξεκαθαριστούν θέματα που είχαν προκύψει στο μεταξύ σας παλαιότερα. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να κλείσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις, αισθηματικές ή επαγγελματικές παρά μόνο όταν γυρίσει σε ορθή πορεία.

ΖΥΓΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε βάζει σε ενδοσκόπηση. Μπορεί να αντιμετωπίσεις στη δουλειά ένα παρασκήνιο, να ακούσεις λόγια και κουτσομπολιά και να χρειαστεί να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις μπορεί να είναι μπερδεμένες ή λανθασμένες και δεν θα πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη σημασία. Ερωτικά, θα κάνεις έναν απολογισμό και θα αναθεωρήσεις σχέσεις του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει αναθεωρήσεις σε φιλίες, κοινωνική ζωή και στόχους. Μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν συνδεδεμένα με την επαγγελματική σου ζωή. Κάποιες φιλικές σχέσεις θα αναθεωρηθούν και θα βγουν από τη ζωή σου ενώ θα επανεξετάσεις και τα σχέδιά σου. Από 1/8, περνώντας στο Λέοντα, θα επαναπροσδιορίσεις θέματα που αφορούν άτομα κύρους, την επαγγελματική σου πορεία και τις φιλοδοξίες σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει ανακατατάξεις στην καριέρα. Αναθεωρείς και διαπραγματεύεσαι μεγάλες αλλαγές που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή και τις φιλοδοξίες σου. Από τις 1/9, περνώντας στο Λέοντα, θα επαναπροσδιορίσεις τα σχέδιά σου, τα όνειρά σου για το μέλλον, θέματα που αφορούν ταξίδια και εξωτερικό, σπουδές και νομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει ανακατατάξεις σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, μια συνεργασία ή ένα σχέδιο σε άλλη χώρα. Αναθεωρήσεις μπορεί να κάνεις και σε σπουδές ή νομικά ζητήματα. Η οπτική σου για τη ζωή αλλάζει. Από 1/8, με τον Ερμή στο Λέοντα, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου ένα παλιό πάθος ή να έρθεις αντιμέτωπη με παλιές οφειλές και κοινά οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει αναθεωρήσεις σε κοινά οικονομικά και οφειλές αλλά και σε θέματα συμβίωσης και στενών σχέσεων. Θα χρειαστεί να επανεξετάσεις χρέη, συμφωνίες, οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και θέματα που αφορούν τη συμβίωση με το ταίρι σου. Από 1/8, περνώντας στο απέναντι ζώδιο, προσοχή σε παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου και μια παλαιότερη σχέση με σκοπό την επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο φέρνει αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα θελήσεις να δεις κατά πόσο ταιριάζεις με τον σύντροφό σου και αν μπορείς να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις μια επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν. Αναθεωρήσεις θα κάνεις και στην επαγγελματική σου ζωή ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε συναδελφικές σχέσεις που θα αλλάξουν το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 Απριλίου ανακαλύπτεται ο Ερμής του Πραξιτέλη

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1877... Ανακαλύπτεται στην Ολυμπία από Γερμανούς αρχαιολόγους ο Ερμής του Πραξιτέλη.

Ερμής στον Υδροχόο από τις 7 Φεβρουαρίου: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Πρωτότυπες και καινοτόμες σκέψεις σάς φέρνει στις 7 Φεβρουαρίου 2017 ο Ερμής στο πρωτότυπο...

Ανάδρομος Ερμής από 19 Δεκεμβρίου: Τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο;

Από τις 19 Δεκεμβρίου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο σοβαρό και πρακτικό...

Ερμής και Αφροδίτη μετακινούνται στον Καρκίνο- Τι θα φέρουν στα ζώδια αυτή την εβδομάδα

Μία εβδομάδα με μετακινήσεις πλανητών και πιο καθησυχαστική και χαλαρή διάθεση ανατέλλει με σκοπό...