Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Χειροτέχνικα: “Το βλέπεις, το παίρνεις, το φτιάχνεις!” – Kορυφαία γιορτή χειροτεχνίας

Μύηση στην τέχνη που μας ταιριάζει από τους μεγαλύτερους δασκάλους του Do-It-Yourself στην κορυφαία γιορτή χειροτεχνίας

Στη Χειροτέχνικα “Το βλέπεις, το παίρνεις, το φτιάχνεις!”. Οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι του Do It Yourself θα είναι στην κορυφαία γιορτή χειροτεχνίας, για να μυήσουν μικρούς και μεγάλους στις τέχνες που τους ενδιαφέρουν.
χειροτέχνικα, φτιάχνεις, Γιορτή,

Από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, σπουδαίοι χειροτέχνες και προμηθευτές, θα βρίσκονται στη Χειροτέχνικα, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου ( σταθμός μετρό Ανθούπολη), προκειμένου, μέσω της απευθείας επαφής με τα υλικά χειροτεχνίας, να ανακαλύψει ο επισκέπτης την τεχνική που του ταιριάζει και τον εκφράζει.

 

Στο τριήμερο φεστιβάλ χειροτεχνίας, 21-22-23 Οκτωβρίου 2016, από τις 10πμ έως τις 9μμ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν όλα τα υλικά και τα εργαλεία χειροτεχνίας που υπάρχουν, να λάβουν μέρος σε δωρεάν σεμινάρια χειροτεχνίας στα τρία craft rooms, να παρακολουθήσουν δωρεάν παρουσιάσεις και να γνωρίσουν μέσα από ομιλίες και επιδείξεις τους ειδικούς του χώρου, προκειμένου να λύσουν κάθε τυχόν απορία τους. Ακόμη, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν καινούργιες μοναδικές κατασκευές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Θα είναι για άλλη μία φορά, τρεις ημέρες γεμάτες δημιουργία, εκτόνωση και φαντασία!

Η πρωτοπόρος Annie Sloan, που άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο βαψίματος των επίπλων και εμπνέει παγκοσμίως τους ανθρώπους να δημιουργήσουν, θα βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, ώστε να γνωρίσει από κοντά το ελληνικό κοινό, στη Χειροτέχνικα.

χειροτέχνικα, φτιάχνεις, Γιορτή,
Ακόμη, ο Tommaso Bottalico, ο master της τεχνικής shabby, θα μυήσει τον επισκέπτη στις διακοσμητικές τεχνικές του, ενώ ο σημαντικός Έλληνας αγιογράφος Γεώργιος Βακουφτσής, θα μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του.
Πληθώρα άλλων αξιόλογων καλλιτεχνών θα βρίσκονται επίσης στη Χειροτέχνικα, όπως ηΚυριακή Δουλαβέρη, η Μαγδαληνή Θεοχάρη, η Αγγελική Καλογεροπούλου, η Κωνσταντίνα Μαλιαρού, ο Βασίλης Σκούρος και ο Αντώνης Τζανιδάκης.
Οι κατηγορίες της Χειροτέχνικα περιλαμβάνουν: υλικά ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, πρώτες ύλες για καλλυντικά, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, εργαλεία DIY και εργαστήρια χειροτεχνίας.
χειροτέχνικα, φτιάχνεις, Γιορτή,
Πληροφορίες:
21, 22 & 23 Οκτωβρίου 2016 (10πμ-9μμ)
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (στ. Μετρό Ανθούπολη)
Τιμή εισόδου: ημερήσιο: 2,5€/άτομο (τριήμερο: 5€/άτομο).
Για το αναλυτικό πρόγραμμα της Χειροτέχνικα και τις εκδηλώσεις μείνετε συντονισμένοι στοwww.xeirotexnika.gr και στα social media:
Χορηγοί επικοινωνίας : Jenny.gr, iefimerida.gr, Μαστορέματα-Έτσι απλά, Free Sunday, Ftiaxto.gr, epixeiro.gr, Infokids.gr, Aixmi.gr, viewtag.gr, DeBop.gr, diyful, design district, tmarkopoulou, Αθήνα 984, En Lefko 87.7, Galaxy FM.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οι Έλληνες μισθοφόροι των πλοίων και πώς εκπαιδεύονται(βίντεο)

Τα μεροκάματα, οι επικίνδυνες αποστολές, οι συμπλοκές με τους Χούθι και τους Σομαλούς πειρατές στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Πρώτη Ματιά» Οι συμπλοκές με...
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 29-9-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 26/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Τριτη 26/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2732), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 26-11-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 24/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Κυριακή 24/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2731), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Κι όμως αυτή ήταν ερ@τική ζωή των ηρώων του 1821! – Ποιοι ήταν οι...

H μια πλευρά του εθνικού ξεσηκωμού το 1821, αυτή που όλοι διδασκόμαστε στα σχολικά βιβλία, αφορά τις μάχες και τον αγώνα για την ανεξαρτησία...
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 9-2-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 21/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Πέμπτη 21/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2730), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Μπακαλιάρος για 25η Μαρτίου: Το μυστικό στο τηγάνισμα για να βγει μούρλια

Ως γευστικότατη «λύση ανάγκης» για τις μεγάλες μερίδες πληθυσμού που δεν είχαν πρόσβαση στο φρέσκο ψάρι, ο παστός μπακαλιάρος καθιερώθηκε ως εθνικό/επετειακό φαγητό την...

Τι συνταγή για γλυκό θα σας δώσουμε σήμερα; Τέλεια αρωματική λεμονόπιτα

Άκρως καλοκαιρινό, πολύ γευστικό γλυκό και μια συνταγή για αρωματική λεμονόπιτα που θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλα σας. Επειδή το καλοκαίρι δεν είναι μόνο παγωτό και μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Άγιοι Τρεις Ιεράρχες – Γιορτή σήμερα 30 Ιανουαρίου

Τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών τιμά σήμερα, 30 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας. Η αιτία...

Θεοφάνεια: Αρχαιότερη εορτή από τα Χριστούγεννα

Στις 6 Ιανουαρίου κλείνει ένα πλουσιότατο σε λατρευτικά δρώμενα, παραδοσιακά έθιμα και μακραίωνες συνήθειες...

Ερυθρός Σταυρός: ΕΔΕ για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή με εντολή Χρυσοχοΐδη

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρήγγειλε να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος...

28η Οκτωβρίου: Τι γιορτάζουμε

Μια από τις επίσημες αργίες του ελληνικού κράτους είναι και η 28η Οκτωβρίου. Αλήθεια,...