Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.6 C
Athens

Δείτε τα πιο σκοτεινά μυστικά 15 μεγάλων Ελληνίδων σταρ του κινηματογράφου

Όσο μεγάλες κι αναγνωρίσιμες και να είναι κάποιες σταρ, πάντα θα υπάρχουν πράγματα γύρω από τη ζωή τους, τα οποία θα μας ξεφεύγουν και δε θα γνωρίζουμε και όσο περνούν τα χρόνια θα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια έχουμε συγκεντρώσει 14 μεγάλες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και του πενταγράμμου, των οποίων το άστρο σε ορισμένες άρχισε να λάμπει τη δεκαετία του ’50, σε άλλες τη δεκαετία του ’60 και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά ακόμα και σήμερα με τους φαν τους να θέλουν να μαθαίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτές.

Αποκαλύπτουμε τα μυστικά που πολύ πιθανό να μη γνωρίζεις μέχρι τώρα, ενώ εκτός από τις 14 σταρ, έχουμε συμπεριλάβει την κορυφαία Μαρία Κάλλας, της οποίας το άστρο έλαμψε σε ολόκληρο τον κόσμο και η σφραγίδα της έμεινε ανεξίτηλη μέχρι σήμερα.

Τζένη Καρέζη

Μπορεί εμείς να τη λατρέψαμε με μαύρα μαλλιά, όμως, ήταν φυσική ξανθιά και μόνο σε ένα θεατρικό έργο, «Ένα κουτό κορίτσι» που ανέβηκε στις αρχές των ’60s την είδαμε στο φυσικό της χρώμα.

Μαρία Κάλλας
Δύο γάμους έκανε. Τον πρώτο άντρα της ζωής της, τον Μενεγκίνι τον όριζε, ο δεύτερος ο Ωνάσης την όριζε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Της ζήτησε να κόψει τα μαλλιά της που τόσο αγαπούσε και το έκανε. Ο κότσος σινιόν που πλέχθηκε με τα μαλλιά της από τον κομμωτή της στο Παρίσι, αποτελεί έκθεμα σήμερα και βρίσκεται στα χέρια συλλέκτη. Γέννησε το νεκρό γιο του Ωνάση το Μάρτη του 1960 και τον έθαψε με άκρα μυστικότητα. Ήθελε να τον παντρευτεί μα η Τζάκι Κέννεντι πήρε τελικά αυτόν το ρόλο.

Νόρα Βαλσάμη
Το δοκιμαστικό που έκανε σε ηλικία 16 ετών στη Φίνος Φιλμ άρεσε τόσο στο Φίνο που το συμπεριέλαβε στην ταινία «Τζένη- Τζένη» και βλέπουμε τη Βαλσάμη να τραγουδά το «Μεγάλο μου μυστικό» με τη φωνή της Καίτης Χωματά.

Έλενα Ναθαναήλ
Στο κτήμα της στην Εύβοια είχε αναλάβει τη φροντίδα ενός αλόγου του ιπποδρόμου, το οποίο είχε καρκίνο κι επρόκειτο να θανατωθεί, αλλά εκείνη το φρόντιζε σαν παιδί της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη
Μπορεί με τον δεύτερο, κρυφό σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη να είχαν χωρίσει από τα μέσα των ’80s, όμως, οι δυο τους είχαν κρατήσει επαφή μέχρι και το τέλος και μάλιστα, είχαν προσπαθήσει πολλά χρόνια μετά τον χωρισμό να ξαναείναι μαζί.

Ρένα Βλαχοπούλου
Πριν γνωρίσει τον Γιώργο Λαφαζάνη με τον οποίο ήταν παντρεμένη μέχρι το τέλος έζησε μια πολυτάραχη συναισθηματική ζωή και μεταξύ των κατακτήσεών της ήταν και ο Σάχης της Περσίας.

Μαίρη Αρώνη
Όταν οι Ναζί είχαν επιτάξει το σπίτι της στο Καλαμάκι, τους ζητούσε να βγάζουν τις μπότες τους μπαίνοντας, για να μην της χαλάσουν το παρκέ.

Γεωργία Βασιλειάδου
Πριν τον κινηματογράφο έκανε λαμπρή καριέρα στο θέατρο ως τραγουδίστρια με τη Σοφία Βέμπο να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα και την είχε πάντα στον θίασο των παραστάσεών της.

Μάρθα Καραγιάννη
Ο Νίκος Κούρκουλος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ήταν η ωραιότερη του ελληνικού κινηματογράφου βάζοντας κάτω Καρέζη και Λάσκαρη.

Χλόη Λιάσκου
Το ντεμπούτο της έγινε σε ηλικία 16 ετών στην ταινία «Νόμος 4000» και η ίδια εμφανίστηκε εκεί με την αληθινή της ποδιά και σχολική τσάντα αφού ήταν ακόμα… μαθήτρια.

Ζωζώ Σαπουντζάκη
Αειθαλής και αεικίνητη πάντα, έχει αποκαλύψει ότι οτ μυστικό της ζωντάνιας της είναι ότι δεν κάθεται ποτέ, πάντα είναι σε κίνηση και προσέχει τρομερά τη διατροφή της, η οποία αποτελείται κυρίως από φρούτα, λαχανικά και ψάρια.

Μαρινέλλα
Μπορεί εμείς να την ξέρουμε πλατινέ ξανθιά κι αεικίνητη πάνω στην πίστα, όμως, όταν πρωτοξεκίνησε ήταν μελαχρινή και καθιστή, μία συνήθεια που απέβαλε με τα χρόνια κάνοντας τη μεγάλη στροφή κι από κει και πέρα αλώνιζε κι εξακολουθεί να μαγεύει με τη μοναδική σκηνική της παρουσία, εκτός από τη φωνή της.

Ζωή Λάσκαρη
Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να διέσχισε τον Ατλαντικό με πλοίο για να πάει να τη βρει και να μη χωρίσουν, όμως, εκείνη δεν άλλαξε γνώμη και του ζήτησε πέσουν τίτλοι τέλους στη σχέση τους.

Βίκυ Μοσχολιού
Μία από τις λιγότερο γνωστές της σχέσεις ήταν στα ’80s με τον μπασκετμπολίστα Παύλο Σταμέλο που δεν κράτησε, όμως, πολύ λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας.

Μαίρη Χρονοπούλου
Μία από τις λιγότερο γνωστές σχέσεις της ήταν αυτή με τον συνθέτη Γιάννη Καραλή.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Απόκριες 1966: Γνωστοί ηθοποιοί στο πάρτι του Γιώργου Θεοδοσιάδη

Τέλη Φεβρουαρίου του 1966, ο σημαντικός Έλληνας θεατράνθρωπος Γιώργος Θεοδοσιάδης (κάτω κέντρο) διοργανώνει αποκριάτικο χορό στην δραματική σχολή που ιδρύει τέσσερα χρόνια νωρίτερα και...

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ποια ήταν η αμοιβή της Αλίκης στην “Αστέρω”

Η αμοιβή της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην “Αστέρω” ήταν 80.000 δραχμές συν ποσοστά, τότε που οι ηθοποιοί έπαιρναν μόλις 10.000 δραχμές!…

Αθωώθηκε, όμως ήταν αργά: Η γυναίκα-σύμβολο του αισθησιακού κινηματογράφου που έφυγε μόνη και ξεχασμένη

Για σχεδόν μία δεκαετία αποτέλεσε ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της σόου μπιζ μαζί με τον Ζαλ Πολ Μπελμοντό, ενώ για πολλά χρόνια υπήρξε...

Πέθανε ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης, όπως έκανε γνωστό στα social media, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Υπηρέτησε τον ελληνικό κινηματογράφο από...

Πήρατε χαμπάρι τι ΔΕΝ έκανε ο Λάνθιμος στα Όσκαρ;

Ένα δείγμα του πόσο διακριτικός και ταπεινός άνθρωπος είναι… Το βράδυ της 10ης Μαρτίου, ο Γιώργος Λάνθιμος και το Poor Things τρύπησαν το προσδοκώμενο ταβάνι...

Ήθελε μόνο εκείνη: Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Διονύση Παπαγιαννόπουλου για Ελληνίδα ηθοποιό και η...

Ο ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Διονύσης Παπαγιαννόπουλος γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου του 1912 στο Διακοφτό. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου,...

Θεόδωρος Μορίδης: Η καταγωγή, οι αμέτρητοι θεατρικοί ρόλοι και ο αθεράπευτος έρωτας με τη...

Θεόδωρος Μορίδης: Ο Κύπριος ηθοποιός Θεόδωρος Μορίδης αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και κυρίως του θεάτρου, καθώς ερμήνευσε δεκάδες ρόλους του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαρτίου ο Χίτλερ δίνει τη διαταγή “Νέρων”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1945 ο Χίτλερ δίνει τη διαταγή "Νέρων" βάσει της οποίας η Βέρμαχτ...

Κέιτ Μίντλετον: Φωτογραφία με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση – Στη Ρωσία ιστοσελίδες μιλούσαν για τον θάνατο του Καρόλου

Δημοσιοποιήθηκε η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε χαμογελαστή,  χαλαρή και χαρούμενη στην...

Τι κρύβεται στα βάθη του πιο απομακρυσμένου σημείου του πλανήτη;

Ένα από τα πιο γοητευτικά μυστήρια της Μυθολογίας Κθούλου είναι η παράξενη βυθισμένη μητρόπολη...

Φίνος Φιλμ: Ευχές για καλή Σαρακοστή με χιουμοριστικό αφιέρωμα (βίντεο)

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η Φίνος Φιλμ εύχεται χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή...