Η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε σε ανάρτηση στο Twitter ότι “υπάρχουν νεκροί” στο στάδιο του Μάντσεστερ καθώς και τραυματίες.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στον κοινωνικό ιστότοπο, υπήρξε μία έκρηξη κατά τη συναυλία της αμερικανίδας τραγουδίστριας ποπ Αριάνα Γκράντε.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει μέλη του ακροατηρίου να ουρλιάζουν και να τρέχουν μέσα στο στάδιο. Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είπε ότι “η Αριάνα είναι εντάξει. Διερευνούμε τι έχει γίνει”.

Δεκαεννέα νεκροί και περισσότεροι από 50 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός των δύο ισχυρών εκρήξεων που σημειώθηκαν νωρίτερα στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ: Μάρτυρες σε συναυλία της αμερικανίδας τραγουδίστριας ποπ Αριάνα Γκράντε είπαν ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο στο στάδιο του Μάντσεστερ, μετέδωσε το Sky News χθες. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει μέλη του ακροατηρίου να ουρλιάζουν και να τρέχουν μέσα στο στάδιο.

Η βρετανική αστυνομία είπε ότι είχε κληθεί για ένα επεισόδιο στο στάδιο, αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες εκτός από μία ανάρτηση στο Twitter που προειδοποιεί τον κόσμο “να παραμείνει μακριά από την περιοχή”.

Πηγή: Reuters

“Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Βορειοδυτικής Αγγλίας αντιμετωπίζει το περιστατικό ως πιθανή τρομοκρατική ενέργεια” μεταδίδει το BBC.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο ακόμα και για παιδιά ανάμεσα στα θύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ