Γέμισε πράκτορες η Αθήνα: Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στη Συγγρού- Ελεύθεροι σκοπευτές στο Ωνάσειο

47

Στην Αθήνα έφτασε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με την ελληνική κυβέρνηση να προσβλέπει σε ένα σαφές μήνυμα στήριξης της προσπάθειας για ελάφρυνση του χρέους καθώς και στην αναγνώριση του σταθεροποιητικού ρόλου που διαδραματίζει η χώρα στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τα χαρτιά που έχει τοιχοκολλήσει παντού η Διεύθυνση Τροχαίας Καλλιθέας, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στον παράδρομο στην λεωφόρο Συγγρού έως και την Τετάρτη.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι στον 7ο όροφο του Ωνάσειου βρίσκονται από νωρίς παρατηρητές με κιάλια ενώ λίγο αργότερα έφτασαν και ελεύθεροι σκοπευτές, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.
Οι ελληνικές και οι αμερικανικές αρχές έχουν καταρτίσει λεπτομερές σχέδιο για την ασφαλή παραμονή του Αμερικανού προέδρου στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:  Περίεργα πράγματα την πυροσβεστική!

Από χθες το πρωί τέθηκαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας με περιπολίες περίπου 4.500 αστυνομικών, ενώ στην Αθήνα έχουν φτάσει περισσότεροι από 500 Αμερικανοί πράκτορες και ελεύθεροι σκοπευτές.

Άνδρες της ασφάλειας, της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Αμερικανού Προέδρου θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, ενώ ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών θα αποτελούν τον προπομπό στα σημεία επίσκεψης του κ. Ομπάμα.