Γλυφάδα: Τι είπε η μητέρα του 7χρονου που πήδηξε από το παράθυρο (Βίντεο)

Συνελήφθη η δασκάλα που κλείδωσε τον 7χρονο μέσα στην τάξη

62
Γλυφάδα, 7χρονος, πήδηξε, σχολείο,

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, όταν ένας 7χρονος μαθητής πήδηξε από ύψος 4 μέτρων.

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα του 7χρονου αγοριού, το οποίο πήδηξε από παράθυρο ύψους 3 μέτρων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, καθώς τον κλείδωσε κατά λάθος στην αίθουσα η δασκάλα του.

Η δασκάλα συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από αμέλεια. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Μετά τη λήξη των μαθημάτων, και ενώ τα υπόλοιπα παιδιά είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα, ο 7χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απόσπαση προσοχής και δεν άκουσε το κουδούνι, παρέμεινε μέσα. Η δασκάλα δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του και τον κλείδωσε στην τάξη, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να αναγκαστεί να πηδήξει από το παράθυρο, αφού δεν μπόρεσε να βγει με άλλο τρόπο.

Διαβάστε επίσης:  Δυτική Αττική: Έφτασαν τους 20 οι νεκροί

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι του, και ευτυχώς δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Η μητέρα του 7χρονου αγοριού είπε:

«Έχει σοκαριστεί το παιδί. Όταν μας είπε πώς έγινε, λέει δεν ξέρω πώς το έκανα εγώ γιατί φοβάμαι το ύψος. Αυτή τη στιγμή είναι καλά, έχει χτυπήσει το ποδαράκι του, έχει σπάσιμο στη φτέρνα. Θα δούμε πώς θα πάει, ίσως χρειαστεί χειρουργείο», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Χτυπούσε την πόρτα και δεν τον άκουγε κανένας από μέσα… Το μόνο που σκέφτηκε εκείνη την ώρα να κάνει, ήταν να πηδήξει από τον 1ο όροφο», ανέφερε ο πατέρας του.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: