Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.6 C
Athens

HAARP: Νέα εισβολή χιονιά και απανωτοί σεισμοί

Ο καιρικός πόλεμος με βόμβες από το Βορρά συνεχίζεται δια της γνωστικής ηλεκτρομαγνητικής μεθόδου Τέσλα ενώ παράλληλα σημειώθηκαν και απανωτοί σεισμοί. Συνεχίζουμε να γράφουμε για το έγκλημα που συντελείται κατά των λαών με παράπλευρη απώλεια και το περιβάλλον.

Βαλκάνια και επιλεκτικά κάποιες χώρες της Ευρώπης δέχονται τις παγωμένες μάζες από τη Σιβηρία. Μια από αυτές και η χώρα μας, χώρα ενός λαού που στην πλειοψηφία του δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος θέρμανσης, ενώ ο κρατικός μηχανισμός τα έχει κάνει μαντάρα σε ορισμένες περιοχές – βλέπε Αλόννησο, τέσσερις μέρες χωρίς ρεύμα. Κατά τα άλλα ο κ@λος τους θέλει και “έξυπνους μετρητές”!

Το HAARP από χτες βράδυ ξεκίνησε το πάρτι του. Υπάρχουν πλέον αναγνωρισμένα άτομα με μεγάλη ευαισθησία στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα -μια εξ αυτών και η υποφαινόμενη- που εύκολα καταλαβαίνουν πότε το “μηχανάκι” παίρνει μπρος και πότε είναι σε αργία.

Εξάλλου το βλέπουμε και στα αφύσικα κατσαρωμένα σύννεφα που προσπαθούν να μεταφέρουν τις παγωμένες εναέριες μάζες από το Βορρά και να τις πετάξουν πάνω μας. Μην σκάτε κι από την Άνοιξη θα συμβεί το αντίθετο, θα φάτε την Αφρικάνικη σκόνη με το κουτάλι, μην σας πω και νωρίτερα μόλις γυρίσει σε νοτιά!
Στις φωτό πάνω (κάντε κλικ) βλέπετε συνολικά το χάρτη και κάποιες “κατσαρές” λεπτομέρειες . Μπορεί να επαναλαμβανόμαστε, αλλά… το ίδιο κάνουν κι αυτοί, και τα ντοκουμέντα πρέπει να μένουν. Όχι μόνο στο διαδίκτυο, εκεί μπορούν εύκολα να εξαφανιστούν, αλλά στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Ειδικά των νεότερων, που το μέλλον τους ανήκει.

Απανωτοί σεισμοί στη δυτική Ελλάδα

Σειρά σεισμικών δονήσεων με μεγαλύτερη αυτή των 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησαν από το πρωί την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και της Πάτρας προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.

Σύμφωνα με το χάρτη των αυτόματων λύσεων του Γεωδυναμικού Ινστιστούτου πριν και μετά τον σεισμό των 4,5 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 11:53, έχουν καταγραφεί μια σεισμική δόνηση 3,4 Ρίχτερ, δύο δονήσεις 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και δύο 2,4 Ρίχτερ.

Η πιο ισχυρή δόνηση έγινε, μάλιστα, ιδιαίτερα αισθητή εκτός από τη Ναυπακτία και στην Πάτρα αλλά και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

 

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή Ρίου και Μακύνειας σε μικρό εστιακό βάθος, μόλις 5 χιλιόμετρα.

Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην περιοχή του Ρίου, στην Πάτρα, στην Ναύπακτο και στο Μεσολόγγι. Έως τώρα δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές, ωστόσο οι κάτοικοι ανησύχησαν λόγω της μεγάλης διάρκειας που είχε ο σεισμός και του θορύβου που συνόδευε.
5 χιλιόμετρα, μεγάλη διάρκεια και θόρυβος – σημειώσατε HAARP!

Οι σεισμολόγοι είναι “καθησυχαστικοί”, οι μετεωρολόγοι σκοτώνονται να βγάλουν πρόβλεψη και να βαφτίσουν τις επελάσεις με ονόματα -να μας ζήσει η Αριάδνη- οι πολιτικοί έχουν άπαντες καταπιεί το αμίλητο νερό λες και δεν τους αφορά (μάλλον και έτσι είναι) και μόνο ο ΣΚΆΙ “ενδιαφέρεται για την υγεία μας, αλλά πάνω απ’ όλα το ‘περιβάλλον’ και συνιστά να μην ανάβουμε τα τζάκια! Όλοι μαζί δεν τους μπορούμε άλλο!

Επειδή δεν γνωρίζουμε πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτή η παγκόσμια σχιζοφρένεια, καλό είναι και ο αγώνας να ενταθεί -ενημερώνεστε και μην φοβάστε να πείτε την άποψή σας περί του αφύσικου καιρού και τη χειραγώγηση του- αλλά θα πρέπει το ίδιο να κάνουν και οι πολύ νεότεροι.

Κάποια στιγμή θα αποδοθεί η δικαιοσύνη και, όπως όλα τα μεγάλα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, κι αυτό θα πάρει το δρόμο του. Θα πρέπει όμως να θεσπιστεί και νόμος “αντιπνευματικών” δικαιωμάτων. Όπως οι απόγονοι καλλιτεχνών κληρονομούν τα δικαιώματα των γονιών τους, έτσι θα πρέπει και οι απόγονοι των εγκληματιών να κληρονομούν και τα αμαρτήματα των γονιών τους. Ίσως αυτό θα συνετούσε όλους αυτούς που τώρα εγκληματούν γνωρίζοντας ότι θέλει τουλάχιστον μισό αιώνα για να γίνουν οι αποκαλύψεις – να έχει παρέλθει η γενιά τους. Μεγάλες Συνωμοσίες: Τα εγγόνια συνήθως μαθαίνουν την αλήθεια.

Υπομονή και επιμονή. Το νερό πάντα βράζει στους 100 βαθμούς και στον αγώνα δεν υπάρχει θερμόμετρο για να βλέπεις πόσο έχει ανέβει η θερμοκρασία. Συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε την Αλήθεια με “φωτιά” και πάθος!

Πηγή: katohika.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου

Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου.  Στο πλαίσιο της...
Το έθιμο της λαγάνας

Το έθιμο της λαγάνας

Το παραδοσιακό έθιμο της λαγάνας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νηστίσιμο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας... Με αφορμή λοιπόν αυτή την ιδιαίτερη μέρα ας γνωρίσουμε αναλυτικότε­ρα την...

Βέροια: Νεκρή 25χρονη σε τροχαίο

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 25χρονη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στην Ημαθία. Το τροχαίο σημειώθηκε στο 8ο χιλιόμετρο...
Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Καρναβάλι

Πάτρα: Σαρωτικοί έλεγχοι λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων – Δεκάδες συλλήψεις ατόμων κυρίως για ναρκωτικές ουσίες...

Σε 88 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε στην Πάτρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, με σκοπό την αποτροπή κλοπών,...

Καλά «Κούλουμα» και καλή Σαρακοστή!

Καλά «Κούλουμα» και καλή Σαρακοστή!

Η φωτογραφία της ημέρας

Πάμε να πετάξουμε χαρταετό, καλή Καθαρά Δευτέρα! 18 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 18 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Πετμεζαίοι επιτίθενται κατά των ανδρών του Τούρκου Διοικητή των Καλαβρύτων Αρναούτογλου...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Καιρός: Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για χιόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής – Οι πιθανότητες για χιονόστρωση

Ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ θα έχει δύο διαταραχές. Η πρώτη σήμερα Κυριακή...

Kαιρός: “Αγριεύει” το σκηνικό από την Κυριακή και στην Αττική – Δείτε σε ποιες περιοχές

Καιρός με χειμωνιάτικο «σκηνικό» από την Κυριακή. Έρχονται κρύο και παγεροί βοριάδες που θα...

Καιρός: Στα λευκά περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Χιόνια σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας έφερε η ψυχρή εισβολή, η οποία ξεκίνησε...

Καιρός: Χιόνια το Σαββατοκύριακο – Ποιές είναι οι 13 περιοχές που θα ντυθούν στα “λευκά”

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με χιονοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο, προβλέπουν οι...