Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Η ΑΕΚ έχασε 2-0 από την ΤΣΣΚΑ Μ. στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον πρώτο αγώνα της για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και έχασε πολύ μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων της για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Στα πρώτα 15′ η ΑΕΚ έχοντας ώθηση από την εξέδρα ξεκίνησε δυνατά, πίεσε τους Ρώσους, επέβαλλε το παιχνίδι της, αλλά δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει κινδύνους μπροστά από την εστία τους.

Στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι έκαναν το 0-1 ανέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στην επικράτηση με την ΑΕΚ να προβληματίζει με την εικόνα της.

Στο 18′ η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Γκάλο από δεξιά και απόκρουση στην περιοχή της ΤΣΣΚΑ, ο Αϊντάρεβιτς έπιασε απευθείας το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι!

Ενα λεπτό αργότερα η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία. Έπειτα από ωραία πάσα του Λιβάγια, ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Ακινφέεφ, αλλά άργησε να πλασάρει και ο Σενίκοφ τον πρόλαβε σωτήρια για την ΤΣΣΚΑ!

Στο 28′ η ΤΣΣΚΑ είχε δοκάρι. Το σουτ που έγινε από τον Βέρνμπλουμ έξω από την περιοχή κόντραρε στον Σιμόες και η μπάλα αφού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, έφυγε κόρνερ.

Στο 45′ οι Ρώσοι προηγήθηκαν 0-1. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά και πρώτη κεφαλιά του Βάσιν στο δεύτερο δοκάρι, ο αμαρκάριστος Τζαγκόεφ έστειλε εύκολα -με δεύτερη κεφαλιά- την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 56′ οι Ρώσοι έκαναν το 0-2. Σε μια ακόμα φαρμακερή εκτέλεση κόρνερ του Βιτίνιο από δεξιά, ο Βέρνμπλουμ νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τους πάντες στην περιοχή της ΑΕΚ και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ανέστη.

Στο 78′ νέα καλή στιγμή για την ΤΣΣΚΑ. Σέντρα από τα δεξιά και ο Τσάλοβ θα μπει στην φάση αλλά θα την βρει ελάχιστα και δεν θα μπορέσει να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στη Μόσχα, ενώ αν αποκλειστεί η ΑΕΚ θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γιόχανσον, Σιμόες (59′ Κλωναρίδης), Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (70′ Πατίτο), Μάνταλος, Λιβάγια (59′ Αλμέιδα).

ΤΣΣΚΑ Μ. (Βίκτορ Γκορντσένκο): Ακινφέεφ, Φερνάντες, Βερνμπλουμ, Βάσιν, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ντζαγκόεφ (75′ Νάτχο), Βιτίνιο, Γκολόβιν (82′ Μιλάνοφ), Σενέκοφ, Τσαλόφ.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οι αθλητικές μεταδόσεις 23/4/24

Το ματς Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της EuroLeague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες...

Youth League – Ολυμπιακός-Μίλαν 3-0: Στην κορυφή της Ευρώπης οι ερυθρόλευκοι νέοι

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης σε επίπεδο Νέων, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός και μαζί του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» νίκησε 3-0 τη...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 22/4/24

Ο τελικός του UEFA Youth League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μίλαν, η αναμέτρηση του Λαυρίου με το Μαρούσι και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα...

Ο Ολυμπιακός υπέταξε τον ΠΑΟΚ

Η πρόκριση στους τέσσερις του Conference League, έχει μπολιάσει με περίσσια αυτοπεποίθηση τους Πειραιώτες, οι οποίοι κέρδισαν χωρίς να πιεστούν τον ΠΑΟΚ με 2-1...

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ΑΕΚ

Στην κορυφή του βαθμολογικού παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από την Θεσσαλονίκη, επικρατώντας επί του Άρη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η Ένωση...

Λαμία– Παναθηναϊκός 0-5 : Έκανε… βόλτα στη Φθιώτιδα

Με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0 της Λαμίας και παραμένει στους διεκδικητές του πρωταθλήματος Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε…...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 21/4/24

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής – Τι δείχνει η τηλεόραση Οι αγώνες των πλέι οφ της Super League, με κορυφαίο το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, o τελικός...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ΑΕΚ

Στην κορυφή του βαθμολογικού παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από την Θεσσαλονίκη, επικρατώντας...

Μόνη πρώτη η ΑΕΚ

Νέα αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, καθώς η νίκησε τον Άρη με...

ΑΕΚ: Ένας αιώνας ζωής για τον σύλλογο – Η πρώτη ομάδα, το πρώτο κύπελλο Ευρώπης και οι τίτλοι

Αθλητικό σωματείο, που ίδρυσαν Κωνσταντινοπολίτες πρόσφυγες στην Αθήνα το 1924. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως,...

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2: Κράτησε την πρωτιά με γκολ στο φινάλε

Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0, ισοφάρισε στο 89’ την ΑΕΚ σε...