Η γιαγιά του μικρού Βαγγέλη στέλνει ένα σπαρακτικό «ευχαριστώ»

61
μικρός Βαγγέλης, γιαγιά, ευχαριστώ,

Πριν από λίγες ημέρες η είδηση της σκληρής μάχης που δίνει ο 5χρονος Βαγγέλης εδώ και τρία χρόνια με τον καρκίνο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας βαθιά συγκίνηση και εγκάρδιες ευχές ώστε ο μικρός μαχητής της ζωής να βγει νικητής.

μικρός Βαγγέλης, γιαγιά, ευχαριστώ,

Η οικογένεια του Βαγγέλη επικαλέστηκε την ανθρωπιά του απλού κόσμου όταν κρίθηκε αναγκαία η συνέχεια της θεραπείας του μικρού στις ΗΠΑ. Το ποσό που έπρεπε να καταβληθεί για κάτι τέτοιο ήταν υπέρογκο με αποτέλεσμα οι γονείς να αδυνατούν να συνεχίσουν τη θεραπεία του γιου τους.

Έτσι, διέδωσαν την ιστορία του μικρού Βαγγέλη στο διαδίκτυο ζητώντας τη βοήθεια όπου θέλει και έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στον βαθμό που ο καθένας μπορεί. Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ημέρες να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειαζόταν ώστε να συνεχιστεί η θεραπεία του.

Η γιαγιά του μικρού Βαγγέλη, η κ. Νίκη Βογιατζή, έγραψε ένα σπαρακτικό ποστ, ευχαριστώντας όλους όσους κινητοποιήθηκαν προκειμένου ο Βαγγελάκης της να πάρει το εισιτήριο ζωής που «του πρέπει», όπως τονίζει.

«Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε της ταλαιπωρίας μας και της κοινωνικής απομόνωσης λόγω της καταστάσεως στην πατρίδα μας,εσείς όλοι σκύψατε και αφουγκραστήκατε το πρόβλημα μας και απλόχερα μας δείξατε την ανθρωπιά σας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο και πολύ μικρο, γι αυτό που προσφέρατε εσείς σ αυτό το μικρό μου μαχητή και ηρώα Β α γ γ έ λ η.

Διαβάστε επίσης:  Λάρισα: Πλημμύρισαν σπίτια - Κινδύνεψαν άνθρωποι (Βίντεο)

Πριν 5 χρόνια η καρδιά μου σκίρτησε από χαρά στη γέννηση αυτού του μικρού μωρού που ήρθε στη ζωή μου ο μικρός Βαγγέλης ο εγγονός μου.

Ημουν βουτηγμένη στο πόνο και στην απελπισία για την έκβαση αυτή του αγώνα του μικρού μας άγγελου. Του Βαγγέλη μου και τώρα τον Βαγγέλη όλων μας..

Κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι τώρα χάρη σε όλους εσάς, τη στιγμή που θα δω τον μικρο μου μαχητή γέρο δυνατό και να τρέχει πάλι στην αγκαλιά μου,και όλοι πάλι μαζί να ξεκινάμε τη ζωή μας από κει που την αφήσαμε πριν δυόμιση χρόνια.

Με τη βοήθεια και τις προσευχές σας και την ανθρωπιά σας πάνω απ όλα, είχαμε το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ όλο το κόσμο, το νονό του, την κόρη μου που πάλεψε για το παιδί της και παλεύει με νύχια και δόντια για το καλύτερο δυνατό. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Εύχομαι υγεία στις οικογένειες όλων σας.

Είμαι ευγνώμων για όλο αυτό τον αγώνα ζωής που κάνατε για να πάρει ο Βαγγελάκης μου το εισιτήριο ζωής που του πρέπει» έγραψε χαρακτηριστικά.

μικρός Βαγγέλης, γιαγιά, ευχαριστώ,