Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
17.8 C
Athens

Η Μενεγάκη …πάει ΕΡΤ

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να …βγει εκτός ALPHA και να την απολαύσουμε σε ένα πέρασμα που θα κάνει από την ΕΡΤ.

Οι γιορτινές αυτές ημέρες που ακολουθούν οδήγησαν την παρουσιάστρια του καναλιού της Κάντζας να πει το μεγάλο «ναι» και να συμμετέχει στον φετινό Tηλεμαραθώνιο της UNICEF, που θα δούμε ζωντανά τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Το «παρών» θα δώσουν πολλοί γνωστοί Έλληνες, μεταξύ των οποίων και η Ελένη Μενεγάκη…

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ έχει ως εξής:

«Η ΕΡΤ θα φιλοξενήσει τον Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης 2017 με θεματικό τίτλο Ένα Ευρώ, Μία Ζωή, που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Ο φετινός Τηλεμαραθώνιος έχει σκοπό να εξασφαλίσει χρήματα για την ιατροφαρμακευτική προστασία και τον εμβολιασμό όλων των παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας.

Τον Τηλεμαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, θα παρουσιάσουν η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, η Ελένη Μενεγάκη, ο Ανδρέας Ροδίτης, η Μαριλένα Κατσίμη, ο Λάμπρος Φισφής, ο Κώστας Αρβανίτης, η Ρένια Τσιτσιμπίκου, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Στο στούντιο της ΕΡΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αθλητές και συγγραφείς, οι οποίοι θα δώσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης.

Στον φετινό Τηλεμαραθώνιο θα παραστούν αντιπροσωπείες από τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και Άρη, που θα προσφέρουν για δημοπρασία αθλητικά προϊόντα (μπάλες, φανέλες, παπούτσια, λάβαρα), υπογεγραμμένα από όλους τους παίκτες των ομάδων.

Επίσης, σημαντική βοήθεια θα προσφέρουν πολλοί Δήμοι της Αττικής και της Περιφέρειας με κουμπαράδες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ πολλά σχολεία -δημόσια και ιδιωτικά- θα δραστηριοποιηθούν και φέτος για το μεγάλο σκοπό.

Το μουσικό κομμάτι του Τηλεμαραθωνίου θα καλύψουν ο Μανώλης Λιδάκης,ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Παναγιώτης Λάλεζας, ο Χρήστος Θηβαίος, η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο τραγουδιστής και συνθέτης Νίκος Ανδρουλάκης.

Το μήνυμα του Τηλεμαραθωνίου θα μεταφέρει δυνατά σε όλη τη χώρα η Ελληνική Ραδιοφωνία από τους σταθμούς της ΕΡΤ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια, καθώς και στους απανταχού Έλληνες από τη Φωνή της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου θα γίνουν απευθείας συνδέσεις με ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της Περιφέρειας.

Μηνύματα συμπαράστασης θα στείλουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης,ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, πολιτικοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων».

Πηγή: dailymedia.gr

 

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-4-2023

Ο Τύπος της Κυριακής 14/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-4-2023 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Μπλόκο και καβγάδες για τις άδειες οικοδομής ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Πώς τα 50 ευρώ έγιναν 37 Real...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 13-4-2024

Ο Τύπος του Σαββάτου 13/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 13-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Προσλήψεις στην Υγεία για κάποιους που χρειάζονται ένσημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Οι τιμές ακινήτων ανά περιοχή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μειώσεις ΕΝΦΙΑ με...

Ήθελε να γίνει το ελληνικό Fame: Η σειρά που σήμερα θυμούνται ελάχιστοι είχε κολλητικό...

Τη χρονιά που ξεκινούσε το Friends στις ΗΠΑ, η Ελλάδα είχε τη δική της πρόταση νεανικής σειράς. Ήταν 30 χρόνια πριν, στο μακρινό 1994 όταν...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 12-4-2024

Ο Τύπος της Παρασκευής 12/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 12-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Επίδειξη πλούτου απο Κασσελάκη και όνειρα τρελά!" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τα 8 SOS στον νέο...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 11-4-2023

Ο Τύπος της Πέμπτης 11/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 11-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Παροχές σε είδος για 303.000 φτωχά νοικοκυριά" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΠΟΥ ΠΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟ;|" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αυξήσεις συντάξεων και μειώσεις φόρων" ΕΣΤΙΑ: "Επικύψεις...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 10-4-2024

Ο Τύπος της Τετάρτης 10/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 10-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Έτσι θα αυξηθούν όλες οι συντάξεις" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ- ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ έως...

Η μικρή «προδοσία» του Ρασούλη: Το «Όλα σε θυμίζουν» λίγο έλειψε να είναι ένα...

Δεν υπάρχει Έλληνας, οποιασδήποτε ηλικίας, που με το που ακούσει τις πρώτες νότες από την μυθική σύνθεση του Μάνου Λοΐζου στο εμβληματικό «Όλα σε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Αγωνία για το μέλλον της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤ3…

Χωρίς νέο πρόγραμμα για την τρέχουσα σεζόν και δίχως προοπτική για το μέλλον πορεύεται...

Εκλογές 2023: Απόψε το debate των πολιτικών αρχηγών – Οι προετοιμασίες, τα «μυστικά» και η ιστορία των τηλεμαχιών

Απόψε αναμένεται να διεξαχθεί το debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στις 9 το βράδυ...

Εκλογές 2023: Στις 10 Μαΐου στις 21:00 στην ΕΡΤ το debate των πολιτικών αρχηγών

Στην απόφαση να γίνει τελικά ένα debate στην κρατική τηλεόραση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών...

Πρόθεση ψήφου: Στις 4,4 μονάδες η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 4,4 μονάδες βρίσκεται η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το...