Η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε τους πληγέντες από την πυρκαγιά στον πύργο του Λονδίνου (Φώτο)

33
Ελισάβετ, πληγέντες, πυρκαγιά,

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ επισκέφθηκε σήμερα κατοίκους, εθελοντές και μέλη των ομάδων υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών σε ένα κέντρο που παρέχει βοήθεια σε όσους επλήγησαν από τη φωτιά στον πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου, ενώ ο εγγονός της, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, υποσχέθηκε να επιστρέψει στην περιοχή για να ακούσει τις ανησυχίες των πολιτών.

Καθώς οι Βρετανοί μονάρχες αποχωρούσαν από το κέντρο, περίπου 40 πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί τους υποδέχθηκαν με επευφημίες, ωστόσο δεν έλειψαν και οι κραυγές αγωνίας για βοήθεια.

Ανάμεσα στο πλήθος βρισκόταν ένας άνδρας που κρατούσε μια αφίσα με τη φωτογραφία ενός αγνοούμενου. Φώναξε ότι ήθελε να μιλήσει στη βασίλισσα σχετικά με τα παιδιά που χάθηκαν. Η Ελισάβετ χαιρέτισε το πλήθος και κοντοστάθηκε προτού μπει στο αυτοκίνητό της.

Διαβάστε επίσης:  Άνοιξε το «μυστικό» δωμάτιο του Μιχαήλ Άγγελου (Φώτο - Βίντεο)

Κάποιοι συνέχισαν να φωνάζουν απεγνωσμένα με αποτέλεσμα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να στραφεί προς το μέρος τους και να απαντήσει: «Θα επιστρέψω, θα επιστρέψω».

Εντός του αθλητικού κέντρου, όπου γίνεται συντονισμός των επιχειρήσεων για προσφορά βοήθειας ενώ έχουν μεταφερθεί και άνθρωποι που έχασαν τα σπίτια τους στη φωτιά, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας συνομίλησαν με εθελοντές και μέλη των ομάδων διάσωσης.

Η φωτιά στο πολυώροφο κτίριο στο δυτικό Λονδίνο έκαιγε για ώρες και οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο επίσημος απολογισμός των 30 νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί.

«Είναι από τα φοβερότερα πράγματα που έχω δει ποτέ», είπε ο Ουίλιαμ σε έναν εθελοντή.

Δείτε τις φωτογραφίες της Daily Mail:

Ελισάβετ, πληγέντες, πυρκαγιά, "Πύργος της Κολάσεως",

Ελισάβετ, πληγέντες, πυρκαγιά, "Πύργος της Κολάσεως",

Ελισάβετ, πληγέντες, πυρκαγιά, "Πύργος της Κολάσεως",

Ελισάβετ, πληγέντες, πυρκαγιά, "Πύργος της Κολάσεως",