Μερικές σταγόνες από τα παρακάτω θα ξεχειλίσουν το ποτήρι του οργασμού σας.
Σιρόπι Σοκολάτας
Είναι παχύρρευστο κι έχει κολλώδη υφή. Μην ξεχνάς ότι η υγρή ζάχαρη αποτελείται από ισχυρότερες ενώσεις σε σχέση με το νερό, όταν θερμαίνεται, επομένως είναι πιθανό να κολλήσει στο σώμα και τα μαλλιά. Αυτό δεν θα τη φτιάξει.
Πόσο Κολλάει: Πολύ
Ελαιόλαδο
Οι ενώσεις ανάμεσα στα μόρια του συγκεκριμένου υλικού είναι ήδη σε ρευστή κατάσταση με έντονη κινητικότητα. Αυτό σημαίνει πως η θερμοκρασία του σώματός της δεν θα το επηρεάσει πολύ, ωστόσο θα φτάσει παντού.
Πόσο Κολλάει: Νορμάλ
Μέλι
Αποτελείται από γλυκόζη, φρουκτόζη και δεν περιέχει παραπάνω από 16% νερό. Κολλάει λιγότερο όταν αυξάνεται η θερμοκρασία, ωστόσο κρυσταλλώνει γρήγορα όταν παγώνει. Πάντως, μετά από αυτό, σίγουρα πρέπει να μπείτε μαζί για μπάνιο.
Πόσο Κολλάει: Αρκετά
Σαντιγί
Από τη στιγμή που έχει πολλά λιπαρά, θα καταφέρει να μείνει στη θέση της – μόνο, βέβαια, μέχρι να ζεσταθεί. Με τη θερμοκρασία του σώματος, οι ενώσεις μεταξύ του λίπους και των μορίων νερού αποδυναμώνονται. Αυτό σημαίνει λιγότερο κοίταγμα, πιο πολύ γλείψιμο.
Πόσο Κολλάει: Λίγο